Just a vacation
21 Nov 2010, 00:19
In sfarsit avem vacanta . Tot drumul numai asta imi spuneam. In aceasta vacanta aveam sa vizitam "Sanctuarul Dragonilor Romani". Deci ok,recunosc drumul fusese scurt avand in vedere ca am "aparut" . Daca ne-ar fi vazut cineva am fi incuract-o noi rau de tot.
Noroc ca am ajuns destul de repede in Romania.
Oliver zicea sa mergem sa ii vizitam terenul sau,dar eu vroiam sa vad cum e in Romania asa ca am spus:
"Mda,va trebui sa ai putina rabdare cu mine!"
Apoi mi-am adaugat in gand: 'avand in vedere ca eu nu am mai fost niciodata aici'.
Am suspinat putin dar apoi am zambit imediat. Ma bucuram ca aveam sa imi petrec vacanta intr-un taram nou pentru mine...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Nov 2010, 00:27
Abia am ajuns in locurile mele natale...cand Wiki isi facu aparitia...
-Aici Wi...am strigat catre vultur care acum era imens fata de cand il vazusem ultima oara...acesta avea la gat un bilet legat de gat...
"Sunt plecat departe dupa harta ...pe care ai lasat-o....ai grija sa nu se afle adevarul...

Semnat Slin"

Am strans repede biletul l-am mototolit si bagat in buzunar...
-Hai Rose sa iti arat unde locuiesc....am alergat putin pana in fata unui conac de culoarea turcoazulu...
-Turcoazul e culoare familiei....am spus amuzat
-Cred ca stramosi mei au pretuit puritatea si adevarul...eram intrigat ca trebuia sa fac asta si sa mint..dar era pentru o cauza nobila...
-Nu ne va intampina nimeni ai mei sunt plecati cred...
-Deci ce parerea ai!

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 00:40
Am ramas pur si simplu stupefiata cand am vazut maretia acelui conac,arata atat de...primitor de parca ar tine bratele larg deschise pentru a ne intampina.
Am reusit sa rostesc doar atat:
"Wow,deci Oliver: arata minunat. Mai ales ca turcoazul este culoarea mea preferata!"
Hmm,cred ca mai spusesem asta. Sau poate nu...
Abia asteptam sa vad "Sanctuarul Dragonilor Romani" insa momentan uitasem complet si de acest lucru observand minunata gradina ce se intindea in fata intregului castel. Niste trandafirii rosii,roz ,galbeni si albi isi faceau prezenta in gradina si am spus din nou:
"Wow!"

Erau florile mele preferate...Transmiteau o stare nemaintalnita de libertate,pace...

21 Nov 2010, 00:50
-Da....Trandafiri sunt emblema familie...
-Uite sus pe casa ...vezi emblema E.Q iar la baza acesteia se afla acel trandafir...
-Memei ii placeau foarte mult trandafiri...
-De fapt cred ca ii plac si acum...am spus putin suparat...
-In spate avem si un pheonix ...este o mostenire de la bunicul
Intelegeam de ce ii placeau trandafiri mamei erau simpli delicati...atat de frumosi dar exact ca viata ....se ofileau atunci cand te asteptai mai putin...
-Dragoni...chiar vrei sa vezi aceste creaturi....
-Mie mi se par exagerate!...exact ca si lui...S...
Si m-am oprit rupand un trandafir...
-Ti minte cand ti-am oferit un trandafir la ora ta de Previziuni
(de fapt era un Nufar)
-Sper ca tia placut...

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 00:59
Observasem ca vroia sa zica ceva cu S... Sper ca nu era ceea ce credeam eu. Ascultam ceea ce spunea si mi-a pus o intrebare . I-am raspuns pe o voce blanda:
"Da,imi amintesc!Dar stai putin era nufar."Acum aveam o fata nedumerita...
Chicoteam acum la amintirea acele zile cand Slin a izbucit la ora mea . Hmm,probabi ca nu ii placuse atunci ora...
Ce puteam sa spun? Fiecare cu preferintele lui...
Nu stiam de ce ,dar acum imi parea putin mai schimat...
Mi-am dres vocea si am spus:
"E foarte dragut aici... In Romania..."
Iar acest conac arata atat de minunat,tot ce era in jurul sau parea atat de linistitor...

21 Nov 2010, 02:05
(Slin)-E usor Rose...am spus asezandu-ma in fata trandafirilor...
-Privesti acest lan...e simplu se lasa dus de vant...tin la Cryss dar...dar nu pot sa o las sa sufere...
-Pot fi aici azi...maine pot fi doar o umbra a mea...sunt cautat de devoratori...ma bat zilnic cu ei...dar nu vreau ca ea...sa stie ca eu fac asta...nici tu nu am vrut sa sti asta...doarece veti incerca sa ma opriti ori sa ma ajutati...si nu imi pot asuma acest risc...
(Oliver)
-Rose a fost ideea noastra ca nimeni sa nu afle de disparitia lui...am crezut ca ma pot descurca cu asta...dar aparitia lui a fost ceva neprevazut...cu toate ca verisoara ta este foarte desteapta si draguta...cred ca Slin...nu va putea sa stea aproape de ea o va pune in pericol...
(Slin)
-Da tocmai ...nu pot sa o mai vad...sau sa ii mai spun ce simt....de aceea voi fi plecat...nu se stie cat...sau daca ma voi intoarce curand...
-Totusi sunt putin nedumerit ca aceasta sarada nu a dat nimanui de banuit...

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 02:12
Ok,deci acum eram realmente nervoasa. Prietenul meu cel mai bun nu imi spusese nimic de ceea ce facuse pana in acest moment si nici lui Cryss,iubita lui... Mda,'frumos'!
"Nu conteaza... Nu ai de ce sa pleci. Ar trebui sa te protejam cu totii... Si acum il ai si pe...fratele tau,Oliver aici!"
Ce greu imi era sa le spun diferit,dar da,daca incepeam sa il cunosc mai bine pe Oliver imi dadeam seama ca este diferit de Slin,fiecare avea alte perspective...
"Si nu poti sa faci asa ceva,nu o poti lasa pe Cryss asa..."
Apoi m-am uitat la Oliver,ma asteptam ca macar el sa imi spuna,sa imi explice ceva.
"Si totusi..."
Off,nu mai stiam ce sa zic.

21 Nov 2010, 02:18
(slin)
-Crezi ca imi e usor...crezi ca vreau sa o parasesc....in fiecare zi m-am gandit la ea...la ochii ei...la cuvintele sale...nu imi este usor...dar nu vreau sa fiu protejat...prefer sa imi infrunt destinul...pentru a demonstra ca merit...ceva
(Oliver)
-Rose...prima data cand mi-am intalnit fratele...a aflat o tragedie...despre familia sa...ca o pierduse...eu si el suntem singuri urmasi ai neamului E.Q...dar el nu sa gandit de cat la doua lucruri in acel moment cum sa isi salveze familia...si cum sa ajunga la Cryss..
(Slin)
-Nu imi e greu deloc...dar nu pot vedea ca cei dragi mie vor disparea datorita mie...(lacrimile imi curgeau pe fata)...Rose cand ne-am intalnit prima data eram un invatacel...acum sunt un razboinic...iar faptul ca Cryss este acolo si este fericita imi da putere...
(Oliver)
-Rose sper ca intelegi de ce am dorit sa facem asta pe ascuns!

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 02:24
Mda,probabil asa si era,dar lui Cryss cu siguranta ii era dor de Slin.
"Cum adica ati ramas singuri in familie?Ce s-a intamplat?",am intrebat eu oftand.
Apoi m-am hotarat sa ii raspund lui Oliver:
"Da , incerc sa inteleg,Oliver,dar e destul de complicat, iar in legatura cu Devoratorii inteleg cat de cat. M-am luptat cu Porrin si complicii lui..."
Nu am adaugat mai multe fiindca nu avea rost sa vorbesc despre acele persoane,despre acei Devoratori...
Chiar nu aveam sa imi distrag atentia de la aceasta discutie cu o prostie...
"Hei,te-ai asezat pe trandafirul meu!",i-am spus eu lui Slin chicotind cand am observat ca si-a mutat pozitia ...

21 Nov 2010, 02:33
(Slin)
-Poate ca ai luptat Rose...atunci intelegi de ce nu vreau sa implic pe cineva...in asa ceva....
-Cat despre familie...acei devoratori care mi-au omorat familia sunt pusi la Askaban de mine...insa nu am aflat de catre cine...Ordinul inca nu a aflat...
- Cat despre ...Cryss...daca ma cunosti sti bine ca sentimentele mele nu s-au schimbat peste noapte....sigur m-am ganit de ceva timp la asta sa las totul in urma...dar nu e simplu...de cand sa transformat aceasi relatie pe care o stiam ....asa ca am incercat sa o las in urma cand am plecat de la Hogwarts...stiu ca nu e vorba de mine ..sau de Cryss...
-Nu..nu ...mereu va fi vorba de noi...de mine si ea...
(Oliver)
-Esti un prost Slin...
-Ea este singura parte din viata ta care te va face sa uiti in ce te-ai transformat acum...si imi pare rau ca am contribuit la asta...

(Slin)
Slin se ridica furios de jos il prinse pe Oliver de gat si il izbi de perete....
-Despre ce vorbesti...spuse Slin
-Nu renunta la ea asa usor...spuse Oliver nervos
-Nu mai vorbi...prosti...nu ai idee cat de mult va protejez pe toti...spuse Slin si mai nervos

Alone in Dark

Versurile Mele