Thread Closed 
Sleepless
20 Nov 2010, 00:48
Pivnita Viperiniilor incepea sa ma plictiseasca tot mai tare in ultimul timp. Nu era ca si la inceput, acum toti erau plictisiti, molesiti, nu avea niciun chef de nimic.
Am aruncat o ultima privire in jurul meu si le-am zarit pe doua viperine pe care le respectam, Alice si Veronica.Insa nici ele nu erau in stare de a duce o discutie normala la ora 3 dimineata.
Iseult nu era prin preajma, deci toti ne cam plictiseam, asa ca am hotarat sa ies ... din acea plictiseala, si urmatorul gand a fost Biblioteca
Am plecat de aici,mi-am spus, plictisita, ridicandu-ma in graba de pe jos.
Ronnie tresarii speriata, apoi se puse cu capul pe perna la loc, ignorandu-ma.
Merg singura, deci, mi-am spus, inchizand usa puternic in urma mea, in speranta de ai trezii din somn pe toti viperinii.
''Sophie ?'',am spus ,incet, sperand ca Bibliotecara nu era prin preajma.
Insa nimeni nu raspunse. Am oftat usurata, apoi mi-am scos bagheta.
Lumos,am spus in gand,apoi un val de lumina strabatu cativa metrii in fata mea, luminandu-mi cararea printre carti.
''Sa vedem ceva pe-aici care nu este plictisitor ..'',am spus, cu voce destul de tare.
''Cine-i aici , hei?'',se auzii o voce impunatoare.
Am inghitit in sec, apoi am spus vraja non-verbala Nox,in speranta ca nu ma vazuse nimeni.
Dar .., in secunda urmatoare o gramada de carti au aterizat direct pe mine, apoi am zarit o lumina alba, si un chip fericit, care-mi zambea amuzat.
''Esti bine, Katerina?''

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
Find all posts by this user
20 Nov 2010, 12:40
-De ce crezi asta....poate ca este...dar acum este proprietatea mea...am spus razand...
-Putin probabil sa stie cineva de aceasta carte...ma refer la elevi...desigur...
-Stii sectiunea interzisa e un loc foarte interesant ...am spus ridicand ochii catre ultimul loc unde asezam cartile....
-Hmm...cat despre numele meu...Slin...desigur asa mi se spunea era o parte mai ....mai ...slaba...as putea spune
-Dar nu cred ca ...viperinilor le place prezenta mea...
-Cat despre tine...cred ca vei face acelasi lucru in urmatoarele....
-3,2,1....iar fata imi arunca o privire care spunea totul!

Alone in Dark

Versurile Mele
20 Nov 2010, 13:01
-Esti bine Katerina...am spus putin ragusit
-Ce faci la ora asta prin biblioteca...apoi i-am intins mana sa o ajut sa se ridice...
Ma gandeam cum sa ascund cartea pe care o "achizitionasem" sa spunem intr-un mod mai gentil...
Ma uitam stanga dreapta si pe furis la Viperina...stiam ca nu prea eram placut de catre casa viperinilor datorita evenimetelor din cumpa duelistilor si cea de vajhat...
Desigur stiam ca imi placea in fata unor viperini sa fiu arogant ...dar acum nu era cazul...
-Esti bine totusi!?

Alone in Dark

Versurile Mele
20 Nov 2010, 13:43
'' - Sunt bine'',am spus, usor confuza, privind spre acel necunoscut..
Oare de unde ma cunostea ? Si oare, de ce se oferise se ma ajute? Era un viperin ? Putin probabil. L-as fii cunoscut.
O sclipire de moment, apoi mi-am adus aminte chipul lui, privindu-l mai intens.
Daca nu ma inselam, probabil il chema Slin. Asa auzisem.
'' - Si tu esti ?'',am intrebat, curioasa sa aflu.
'' - Probabil ca ma cunosti dupa numele de Slin'', raspunse aceasta mandru.'' Astropufi ''
'' - Viperini'',am spus, oarecum respingandu-l.
Acesta ma privii amuzat, apoi incepu sa ridica cartiile de pe jos, si sa le aseze la loc, pe raft.
Am observat o carte pe care o tinea strans. I-am zambit , curioasa, apoi am apucat cartea, si-am tras-o spre mine.N-am apucat sa-i citesc titlul pentru ca in secunda urmatoare s-a repezit la mine si mi-a luat cartea din mana cu o ageritate incredibila.
'' - Hei .'',se revolta el.
'' - E importanta?'',am spus, revoltata. '' Da-mi sa vad. E proprietatea Bibliotecii''

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

20 Nov 2010, 16:54
'' - Nu voi face nimic'',am spus, ridicand din umeri.
Astropuful ma privii cu o spranceana ridicata, parand nedumerit.Am zambit ,amuzata, din coltul gurii, facand gropite in obraji, apoi m-am intors cu spatele la astropuf, cotrobaind prin rafturi.
Aceasta facu un pas inspre mine, apoi se oprii.
'' - Lumos'',am soptit.
Ignorandu-l, am inceput sa citesc titlurile cartiile de pe raftul care era la aceelasi nivel cu mine. Numai prostii, numai abureli scrise despre Era Harrypotteriana.
L-am privit pe furis pe astropuf, care aduna cateva carti de pe jos.
'' - Credeai ca te voi ataca?'',am spus, scoasa din sarite, intorcandu-ma repede spre el.
Aceasta dadu sec din umeri, privindu-ma pret de cateva secunde, apoi isi muta privirea din nou.
Simteam cum furia imi fierbea in vene, si curiozitatea de a afla despre acea carte pe care o ascundea ma omora.Am sarit pe el, mobilizandu-l pe jos. Stateam despura lui, pe podea,simtind cum respiratia greu si apasatoare a lui imi batea in fata, iar parul meu lung ii atarna peste fata.
'' - Ce doresti, Katerina ?'',spuse el, la fel de calm.
M-am apropiat de gatul lui, simtind cum pulsul si sangele ii fierbeau de nerabdare.Dar ma puteam abtine, nu trebuia sa il fac o victima pe aceast astropuf. Am inghitit in sec, apoi m-am ridicat de pe el, zambind dur.
'' - Da-mi cartea.''

OOC: In caz ca nu stiai, Katerina este un vampir, si din aceasta cauza a facut asta. ;Wink

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

20 Nov 2010, 18:25
-Poate in visele tale...am spus amuzat...
-Cartea apartine "Dinastiei Albastre"...mai exact a neamului meu...
-De ce ai dori sa afli ceva despre mine....
Mai pe scurt chiar eram amuzat de interesul Viperinei...
-Dar ai niste obiceiuri ciudate...dar destul de placute am spus razand la ea...
-Hmmm...sa ghicesc!...nu prea pari o fata obisnuita ...desi pari una..
-Iar culoare ochiilor e si ea destul de ...sa spunem interesanta!
Era pentru prima data cand un viperin nu imi adresa cuvinte ceva de genul"dispari"...si asta ma facea sa ma simt destul de bine!
-Daca imi spui ce vrei sa faci cu cartea poate ca ti-o voi da!

Alone in Dark

Versurile Mele
20 Nov 2010, 20:35
M-am uitata cu o privire nervoasa spre acel astropuf care-si permitea sa vorbeasca asa cu mine. Ceva din interior, o dorinta adanca imi spunea sa-l atac, si sa-l secatuiescd e viata, sa-l las fara o picatura de sange in corp.
Tremuram ,dar inca ma mai abtineam. Sangele lui care fierbea atat de puternic acuma parca ma chema cu disperare sa-l savurez.
Insa, in schimb, i-am zambit pervers, si m-am departat cu un pas , de el.
Aceasta pufni amuzat, apoi isi puse o mana in sold, asteptand reactia mea.
'' - Iti stralucesc ochii, Katerina'',spuse el, incet.
'' - Posibil'',am raspuns, zambind.
'' - Raspunzi la intrebare ?'',ofta astropuful.
'' - Am nevoie de cartea aceea. Cred ca iti cunosc strabunicul, Slin'', l-am avertizat, amuzata.
Acesta ridica o sparnceana, confuz, privindu-ma cu o fata de genul Da chiar asa batrana esti, de l-ai cunoscut pe strabunicul meu?
Am chicotit timida, apoi l-am trantit de perete, si m-am apropiat incet de gatul lui.
'' - Daca nu ma insel, i-am fost amanta'',am soptit, sorbind din aroma gatului.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

20 Nov 2010, 23:13
-Amanta...greu de crezut...
-Iar iti zic sigur ca nu il cunosti...am spus si mai amuzat...
-Iar se pare ca te inseli amarnic ...in aceasta privinta cat despre acea privirea...pot spune ca mi-am dat seama de ce imi par asa speciala ...
-Esti...Esti un emperor...cum spun strabuni mei...mai pe scurt ceva ce doreste sa aiba dreptul sa aleaga...dar nu o va mai putea face niciodata...am strans cartea puternic
-Semnele spun totul Katerina...dar sa sti ca iti sunt prieten...indiferent de ce casa ma leg...sau unde imi stau radacinile ...
-Iar despre strabunul meu ...de fapt este o ea...se numeste Contesa"Helena Issabele Queen"...deci nu prea cred ca ai putea sa ii fi fost amanta...am spus dezaprobator...
-Dar cele ce spui se leaga...oarecum!

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 03:19
Am pufnit amuzata, realizand ca baiatul nici macar nu stia secretele intregii lui familii. Familia ... cu care am avut eu multe de a face pe parcusrul intregiilor ani ai mei, familia care multi ani din viata mea a cautat sa ma distruga, stiind secretul meu.
Probabil ca odata cu trecerea timpului, secretele se evapodau, si ramanea un gol imens acolo, umplut cu abureli.
Nu aveam de gand sa-i destainui tot baiatului, insa vroiam sa-i las un timp de gandire asupra unei probleme.
'' - Esti sigur tu ca acea strabuna a ta, draga mea Issabele, nu a avut un ... fel de sot la randul ei ?'',am intrebat, oarecum incurcata.
Nu vroiam ca sa-si dea seama,sau sa-i dau raspunsurile pe tava.
'' - Sot?'',pufni astropuful amuzat.
'' - Ei bine, se pare ca nu iti cunosti istoria prea bine. Porbabil ca urmasii tai, mai indepartati ma cunosc ca Contesa Aikaterina Petrovka. Contesa care i-a secatuit de putere ... pe toti.''
Astropuful inghiti in gol,privindu-ma inocent. Probabil ca auzise despre acest nume, in istoria familiei lui, si probabil ca nu-i venea sa creada.
'' - Cine?'',rostii el, ragusit.
I-am zambit, triumfatoare. Probabil ca stia ceva, ceva despre o anumita Aikaterina, care i-a distrus familia, bagandu-se intre neamurile lui, la inceput, ca o simpla dadaca, mai apoi, ca sa devin mai mult decat atat, sa devin parte a familiei Queen,insa nu oficial, si niciodata nu acceptasem lucrul aceasta.
O facusem foar pentru razbunare fata de draga Issabele, cum imi placea mie sa-i spun.
Continuam sa-l privesc, pe urmasul Queen, si sa-i admir frumusetea, trebuia sa recunosc, era o participa buna din strabunicii lui, si semana foarte bine cu partea masculina, la fel de galant, si seducator, pacat ca eram deja obisnuita cu tendintele Queen.
'' - Ai auzit cumva despre mine, nu ?'',am spart linistea, in cele din urma.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

21 Nov 2010, 03:49
-Probabil ca da...si chiar de ar fi asa...ai inteles gresit...poate ca strabunica mea Isabelle a meritat sa primeasca cea ce tu numesti dreptate...dar Edward...Edward Enchanting...dupa cum bine il sti...era si numit Edward Queen...si era strabunicul pe care tu il considerai amant...
-Tine...si i-am aruncat fetei jurnalul strabunicului....
-Ar fi renuntat oricand la Isabelle pentru tine ....doar ca era in joc...soarta mea...soarta urmasului sau...
-Strabunicul te-a iubit dar...trebuia sa protejeze vitorul...de aceea a facut...ce a facut...
-Iar tu ai crezut ca razbunarea e ceva mai bun decat o discutie...
-Esti libera sa ma omori oricand vrei Katerina...daca asta iti da satisfactie...
-Puterea nu e singura care conteaza...as fi mandru sa ma asez langa strabuni daca as sti ca asta ar face mai mult bine in lume...
-Nu sunt mandru de trecutul familie mele dar...il imbratisez ...precum faci si tu...
-Poate ca gandesti prea mult la asta si te-a orbit furia...insa...cunosc tot ce tine de tine...si de strabuni tai...si ai mei...
-Chiar de pot sa iti citesc gandurile...adevarul e ca nu voi face nimic sa ma opun dorintei tale...de a ma vedea fara caldura ...
Apoi m-am taiat in jurul umraurlui...
-Daca crezi ca asta iti doresti sa distrugi ultimar ramasita a neamului Queen ...acum e sansa ta...am spus nepasator!

Alone in Dark

Versurile Mele
Thread Closed