La multi ani !
|
19 Nov 2010, 20:36
|||
|
|||
Multumesc tuturor
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Nov 2010, 23:38
|||
|
|||
La multi ani Belle iarta-ma ca am intarziat asa de mult ti-am zis merit sa fiu impuscata,sa fii fericita sanatoasa sa ai mult noroc si sa ne traiesti 10000 de ani te pup si la multi ani inca o data
![]() |
|||
19 Nov 2010, 23:57
|||
|
|||
Ete nu trebuia. Trebuia
*Scandeaza: Ni-co-le-ta La multi ani ! La multi ani ! La multi ani !* *huuugs* *huuugs again* Asa, am terminat cu partea asta. Bella cum sa nu conteze ? O.O Daac mai zici asta te omor xD ![]() |
|||
20 Nov 2010, 00:31
|||
|
|||
La multi ani! >: D<
Airs and social graces, elocution so divine. I'll stick to my needle, and my favourite waste of time, both spineless and sublime. ![]() |
|||
20 Nov 2010, 02:03
|||
|
|||
Uuuuuuu era sa pierd topicul asta !!!!
Cum sa nu scriu eu pentru tine, Bells ? Ohh .... La multi ani si fie ca o singura dorinta sa se implineasca, una singura, dar una din inima si sincera, iar atunci totul va fi bine. Nu mai am idei ce sa-ti scriu, asa ca o sa continui cu un simplu dar frumos : LA MULTI ANI !!!! ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
20 Nov 2010, 10:21
|||
|
|||
Thanks a lot
Inseamna foarte mult pentru mine ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Nov 2010, 14:07
|||
|
|||
Ia sa ne povesteasca Bella acum ce'a facut ieri la baieram eu abia astept sa aud sau sa citesc
![]() |
|||
21 Nov 2010, 14:13
|||
|
|||
daaa
![]() ![]() |
|||
21 Nov 2010, 14:26
|||
|
|||
OMG, Bella
Sorry, dar n-am vazut topicul cand am intrat.... Iti zic si eu cu intarziere un umil: La Multi Ani! Sper ca ma poti ierta ca sunt o vaca ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Nov 2010, 14:40
|||
|
|||
Bella, sa ne povestesti cum a fost
Abia astept sa aud totul Big party cred ca a fost. Cred ca toti mirositi acuma a mini-bar =))))) ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|