Thread Closed 
Sleepless
21 Nov 2010, 14:21
I-am zambit satisfacuta celui care trebuia sa fie ultimul urmas la familiei Queen. Se pare ca baiatul totusi stia cea ceva, insa istoria familiei mele, nu o cunostea chiar toata.
Aceasta ma privea, uimit, asteptand sa il atac, insa nu o faceam.
Terminasem fizic si psihic o gramada de barbatii din familia Queen, doar torturandu-i si spunandu-la un simplu 'Te iubesc', care pentru ei parea sa insemne mult.
Mi-am adus aminte cum atunci cand treceau zile, si chiar daca stateam in acelasi castel cu Edward, nu ii spuneam acele cuvinte, il treceau fiori, si se vedea pe chipul lui ce distrus era. Ma hraneam cu iubirea lor pentru mine.
Cum puteam? Cum puteau ?
De ce Issabele avea incredere in mine, si de ce Edward si ceilalti predecesori ai lui ma iubeau ?
Adoram asta la familia Queen.
In ochii tanarului din fata mea vedeam acelasi lucru. Aceeasi pasiune, si aceeleasi comportamente pasionale.
'' - Esti la fel de tandru ca si stabunul tau '',am spus, privindu-l cum se apropia de mine.
Nu spunea nimic, doar isi tinea stransa rana cu degetul aratator.Priveam cum printre acele degete subtire si firave curgea esenta vietii pentru mine.
'' - Vrei? Seaca-ma de viata ,Katerina'',a spus, oprindu-se fix in fata mea.
'' - Nu ... vreau ..'',am spus, hotarata,apropiindu-ma de gatul lui umed.
Mi-am apropiat buzele de gatul lui, admirand aroma familiei Queen, esenta cu care ma hraneam inainte, si din care ieseam si mai tanara tot timpul.Imi era foarte dor de Edaward.
'' - Edward a fost un om .. wow. Era grozav. Ma iubea atat de mult,cand eu doar ma foloseam de el .. pentru placerea ... si pentru ca nu aveam pic de respect pentru Isabelle.Spune, draga Slin, iti cunosti intreaga istorie? Stii intr-adevar ce influente am avut asupra familiei Queen?''
M-am apropiat de buzele lui, simtindu-i respiratia calda, care-mi demonstra ca era un om, la fel ca si strabunul sau.
'' - Ce esti tu, Katerina? '',ofta el.

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
Find all posts by this user
21 Nov 2010, 15:43
-Ce esti tu,Katerina?
-Oricum nu are importanta....pentru mine nu ma hranesc cu trecutul familie mele...sau cu istoria familie tale...eu sunt un Queen dar sunt diferit...fata de Edward...
-Poate ca el sa lasat condus de sentimente...si inteleg de ce...dar eu nu o voi face...
-Si daca macar o data ai simtit cum este sa ai o atingere calda...si sa simti cum cineva are incredere in tine...nu inseamna decat ca si tu ai fost ...exact ca mine...ca Edward...crezi ca a meritat sa ai o viata eterna....si sa privesti cum cei din jur dispar unu cate unu...
-Nu cred....Nu cred asta...am strigat nervos catre Katerina...
-Te simti bine cand faci acest lucru....raspunde....acum....

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 15:57
Baiatul ma impinse nervos la o parte, rupand acea conexiune care eram pe cale sa o leg intre noi doi.Wow, ma impresiona, avea acea atitudine dure si salbatica a lui Edward . Semanau mai bine decat trebuia.
'' - Ohh.'',am spus, satisfacuta.''Semeni atat de bine cu Edward'', am ofta, satisfacuta.
'' - Da, dar nu sunt el''
'' - Nu ? Aveti acelasi temperament dur. Da, da, si el avea momente in care ma respingea, ma impingea, iar mai apoi avea sa se intoarca la mine, in genunchi, implorandu-ma sa-l primesc in patul meu doar pentru cateva minute. Greu mi-a fost cu familia Queen, insa, in acel timp in care am trait in Castelul Queen, trebuie sa recunosc, m-am simtit ca o doamne adevarata, respectata pana si de cei pe care nu-i respectam.
Priveam fata astropufului care se distorsiona tot mai mult in timp ce eu adaugam inca un cuvant injositor la adresa neamurilor lui. Probabil ca i se parea atat de josnic faptul ca Edward se comporta pe vremuri ca un sclav cu mine.
Ehh, constrangerea asta ... pe care o folosesc vampirii. As fii vrut sa-i spun de ce s-a sinucis Edward, insa ceva nu ma lasa. Simteam ca pe acest Queen trebuia sa-l proteje intr-un fel. Probabil ca il depasea pe strabunul sau.
'' - Ce lucru fac, Oliver?'',am spus, zambind, apropiindu-ma cu pasi marunti de el.
Il priveam cum statea cu spatele rezemat pe un raft urias. Ma privea de parca eram o stafie, insa nu ii lipsea acel farmec pe care-l admiram la bunicul sau.
'' - Edward '',am marait, nervoasa.''Stii ceea ce sunt'',am confirmat asta, privind spre rana lui, din care inca mai curgea sange.
Am sarit intr-o secunda pe el, zgaltaind raftul vechi, care din fericire nu se prabusii, si l-am privit dur in ochi.Ochii lui Edward..
'' - Ce faci cu mine, Katerina?'',ofta tanarul, care-mi atinse umarul cu degete lui calde.
'' - Doar un pic ..'',am spus, aplecandu-ma spre umarul lui, din care inca mai izvora sangele.
Am atins cu buzele umflate sangele rosu inchis, simtind cum un fior imi strabatuse corpul.Nu trebuia sa-l ranesc, doar sa gust.
Am simtit cum ma strans cu toata forta de umar, insa pentru mine acea durere a fost doar ca o piscatura.
'' - Opreste-te'', murmura el.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

21 Nov 2010, 16:08
-Crezi ca e foarte confortabil...pentru mine...si de ce ma privesti mereu asa...in modul acela ciudat....si strigi Edward...
-Edward e mort...e mort...crezi ca se va intoarce la tine .... imi e greu sa cred...
-Prefer sa stau singur ....o viata decat sa fiu tradat de cineva...in care am incredere....sau mai rau caruia i-am oferit ceva ce nu are pret...
-Katerina...cred ca stiu de ce esti asa rea cu cei din rangul Queen...Tata spunea ceva de tine...cum ca un anumit barbat a fost atacat si intemnitat in munti de catre neamul meu....
-Cred ca sti despre cine vrobesc nu!...am spus amuzat incercad sa imi ascund teama ....incercam doar sa par arogant...

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 16:22
'' - Oliver'',am spus, ridicandu-mi privirea inseatata.
Aceasta ma privea speriat, iar eu simteam cum sangele lui cald, curgea din marginea buzei de jos, spre barbie.I-am ridicat mana pe care o tinea stransa de umarul meu si i-am aruncat-o deoparte.
Am facut cativa pasi in spate, nu vroiam sa-l atac, iar aceasta dorinta puternica crestea in mine. Nu stiam de ce, dar aveam nevoie de inca o varsare de sange.
'' - De ce esti asa, Katerina?'',intreba el, ignorant.
'' - Fratele meu .., Oliver'',am oftat eu, luandu-mi patul zburlit de pe fata.'' Fratele meu, Borislav..Ai citit asta despre el, in cartea aceea, nu ? A fpst incatusat, din cauza mea. Stii cum este sa moara un neam din cauza ta, nu-i asa, Oliver?'',am foatat, stapandindu-mi furia.'' Nu cred ca stii, oo, ba da, poate stii. Sigur ca stii, iti amintesti de acea mica fetita care a murit din cauza ta? Mi se pare ca era verisora ta, sau ?'',am inceput, nervoasa.
'' - De ..unde stii ..?''intreba el, uimit, si speriat, in aceelasi timp.
'' - Oliver, mi-am petrecut cativa ani studiintu-ti copilaria, si tot ceea ce s-a intamplat. Am fost mereu pe urmele tale, tinand o promisiunea stransa. Am promis familii mele ca voi distruge orice rasa Queen. La inmormantarea ultimului neam Petrova, la inmormantarea tatalui meu am jurat ca te voi distruge. Insa, nu pot'',am terminat, luand o gura mare de aer.
Simteam in adancul sufletului lui ca inima ii batea cu putere, furie si dezgust pentru neamul lui, dar si pentru neamul meu. Sangele care pana acum ii curgea cu pasiune din umar, acum se oprise, si se vedea o vanataie mare in acel loc.
Ma privea cu o privire de genul De ce nu poti sa ma distrugi, Katerina?Sau doar ura nu te lasa. Vrei sa ma torturezi ?

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

21 Nov 2010, 16:38
-Poate ca ai aflat...despre moartea acelei fete...dar nu a fost vina mea...cel putin asa vreau sa stiu...si sa cred...
-Claire...a fost sora mea...vitrega...dar nu eu am omorat-o...cineva a facut sa para asa...
-Daca zci ca eu sunt vinovat gresesti...poate ca eu sunt cauza mortii unor membri ai neamului Queen...dar eu nu as omora pe nimeni...niciodata...as prefera sa ma sacrific eu pentru ai sti pe toti in siguranta...
-Daca doresti razbunare...fa-o...ca sa te simti impacata...dar mereu va fi acolo cineva care va dori sa iti faca rau...
-Eu nu am intentia asta...si nici nu o voi avea poate ca par tipul dur sau sunt o parte din Edward cum vezi tu....
-Dar nici eu nici tu...nu suntem oblicati sa urmam destinul dat de neamul nostru...
-Itelegi...am spus facandu-mi curaj sa o strang de mana pentru prima data...nu simteam frica,ura,dezgustare,sau sete de razbunare...simpteam doar prietenie....
-Crezi ca asta te va face sa te simti mai bine daca te vei lasa calauzita...de dorinta asta a ta...sau de destinul dat de tatal tau...
-Eu am incetat sa urmez caile familiei Queen...poate ca port numele de Queen...dar nu inseamna ca port si obiceiurile lor...
-Imi pare rau pentru fratele tau...dar eu nu am facut nimic ca el sa sufere...sau sa fie incatusat...cred ca setea de ura dintre blazoanele noastre a creat acest lucru nu noi...

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 17:00
Baiatul se apropia tot mai mult de mine, cu pasi grabiti, ca si cum vroia sa sara pe mine in secunda urmatoare si sa ma distruga.
Nu stiam ce era inneregula cu el. Se comporta ca strabunul sau atunci cand ii spuneam ca o sa-l parasesc. In adancul sufletului meu simteam aceeasi ura, puternica si la fel de vie atunci cand Edward imi spusese ca Borislav fusese omorat de tatal sau ..
Stiam c anu puteam ierta acest lucru. Puteam doar sa-mi termin viata aici, acceptand ofranda de pace. Sau eu nu eram asa? O puteam accepta ? Nu. Viata mea nue ra asa. Nu puteam sa traiesc in pace, si armonie.
Eram obisnuita cu teroarea, si cei din jurul meu trebuiau sa fie obisnuiti cu asa ceva, daca chiar doreau asta.
'' - Ai accepta sa afli ca amanta, care ti-a distrus familia, ti-a innebunit strabunul, ti-a torturat bunicul, si pe tatal tau l-a constrans in asa fel incat sa se casatoreasca cu ce care este mama ta, doar ca sa devii tu pe pamant .. cineva ?''
Oliver ma privea nedumerit, neintelegand ce vorbeam. Imi atinse palma,transmitand acea caldura interioara.
'' - Fac parte neoficial din familia ta, Oliver. Daca nu eram eu pana acum, probabil ca aceasta familie e destrama pana acum ''
'' - Eu nu duc obiceiurile lor.'', raspunse el, hotarat.
'' - Stiu, tu vrei sa traiesti altcumva. Dar spune-mi tu, Oliver, stii ca ei mi-au torturat fratele, cand au aflat ca eu sunt vampir. Pe mine n-au reusit sa ma prinda, am fugit, insa fratele meu a ramas neajutorat. A murit .. In acel moment am inceput sa-mi urascfamilia, si-am inceput s-o distrug, pana am ramas doar eu. Pana si pe varul meu, Domninik l-am lasat sa se distruga. L-am tranformat, si l-am dat pe aman altora ... E mort. Adica, de doua ori mort. Ai fii fericit sa aflii ca si pe strabuna ta, Issabele am transformat-o ?''

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

21 Nov 2010, 17:25
-Dupa cum am zis.....nu sunt calauzit de tracut...nu cred in vitor...ci traiesc doar prezentul...consider ca fiecare din familia mea...poate au meritat...sa pateasca un destin...au fost partasi...la ceva ce li se parea corect...dar mie nu....
Apoi m-am intors cu fata catre iesirea din camera am bagat mana in pelerina...scotand cartea...
-Uite-o o vrei... e toata a ta...daca crezi ca ura este tot ce a ramas in tine...atunci esti libera...sa iti alegi continuarea povesti...
-Dar...Katerina...nu blazonul face persoana...sau trecutul neamului sau...
-Ci el isi scrie singur cine vrea sa fie...
-Edward,Isabelle si restul...au facut aceasta greseala...incercand sa se ghideze dupa trecut...eu nu am sa fac aceasi greseala...
-Issabelle...un vampir...si chiar de ar fi asa...oricum a fost mereu o finta rece...fara suflare...fara ideii...era condusa doar de setea de putere...
-Eu nu pot trai...asa...si nici nu vreau...
Rana de la umar ma intepa foarte tare in aceast moment....de durere am ametit sprijinindu-ma de marginea unei mese...pentru a nu cadea in genunchii...

Alone in Dark

Versurile Mele
21 Nov 2010, 18:27
Am apucat, fericita cartea pe care Oliver mi-o aruncase cu scarba. Acum puteam sa studiez totul, tot ceea ce era scris acolo despre mine, si toate secretele care mie mi-au fost ascunse.
Am privit cartea, mandra, apoi mi-am aruncat privirea asupra astropufului care parea ranit. Abia se mai tinea in picioare.
M-am apropiat de el, fix in momentul in care pica in genunchi de durere si chin. Probabil ii luasem destul de mult sange. Niciodata nu ma deranja faptul ca o persoana suferea din cauza mea mai mult decat acum. Era un chip atat pentru mine, cat si pentru el.
I-am intins mana, privindu-l de jos.Aceats ma privii disperat, apoi imi prinse cu putere mana rece, si o stranse tare, ca si cum nu avea de gand sa-mi dea drumul niciodata.
L-am prins intr-o imbratisare stransa, si-am iesit in graba din Biblioteca.
Il auzeam ca soptea ceva insa nu desluseam ce.M-am oprit la intrarea in camera de zii a astropuflilor, zambindu-i vesela, asa cum nu-i mai zambisem sincer nimanui.
'' - Issabele inca mai traieste, si adevarul este ca vine dupa tine. O voi distruge. Fereste-te de ea.''
Oliver ma privea, scocat, neintelegand ceea ce vorbeam eu.
'' - Cred ca stii bine ca ea merita soarta ei. N-o voi lasa sa iti faca rau.'',am spus, sincera.
'' - L-ai iubit .. pe Edward ?'',intreba el, distrus.
'' - Da, de aia nu l-am omorat tocmai eu. De aia nu te voi omora nici pe tine. Daca l-am pierdut pe el, nu te pot pierde si pe tine ...''

OOC: Topic closed.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

23 Nov 2010, 21:54
-Ce...nu inteleg...de ce vrei sa ma aperi...
-Sunt total confuz Katerina...acum cateva minute spuneai ca ii urasti pe cei din familia Queen..
-Iar acum doresti sa ma aperi...
-Poate ca nu sunt cel mai puternic vrajitor...
-Dar nu doresc sa te implic in ceva ce te-ar putea rani...
-Te rog sa nu faci ceva nesabuit!

Alone in Dark

Versurile Mele
Thread Closed