Just a vacation
|
21 Nov 2010, 13:25
|||
|
|||
"Multumesc!"
Da,intr-adevar imi placeau trandafirii,pentru mine semnificau ceva foarte frumos. Orice floare avea o anumita semnificatie pentru orice alt om,totul depinde de persoana. Apoi,trezindu-ma din ganduri am sesizat ce spusese Slin... "Cum adica voi face parte din ceva foarte greu de inteles?" Nu stiam daca imi va raspunde ,probabil ca mai mult ma intrebam pe mine insami ce cautam aici,ce avea sa urmeze... Aveam o oarecare presimtire ca se va schimba ceva...Dar nu stiam ,nici macar nu aveam vreo idee. Oare ce? ![]() |
|||
21 Nov 2010, 13:34
|||
|
|||
-Buna Rose
-Buna fartioare -Ce faceti...cum mai este vremea la Hogwarts Am spus zambitor in timp ce il mangaiam pe Wiki pe cioc -Cum ati petrectu timpul impreuna...sper ca vati distrat... -A si fratioare...merci pentru ca ai fost la petrecerea lui Ash...sper ca nu ai facut ceva nesabuit! |
|||
21 Nov 2010, 13:44
|||
|
|||
Priveam bufnita lui Slin care facea niste unde imense pe cer,era atat de agitata,de parca era fericita... Oare de ce? Si mereu il asculta pe Slin,ce facea ea acum? Hmm,raspunsul aveam sa il aflu in curand.
O silueta se indrepta catre noi si ma intrebam cine este. Se tot apropia si imi semana foarte mult cu cel de langa mine... "Aaa,Slin..." Mare imi fu mirarea cand imi raspunse cel din fata mea,nu cel de langa mine. Fratioare...Poftim? Ce fusese asta? Multumesc ca ai fost la ziua lui Ash? "Ceee?" Atat am reusit sa zic,era prea mult pentru mine,nu intelegeam nimic,iar acum am ametit dintr-o data. Ma concentrasem prea mult la ceea ce tocmai s-a intamplat. Totul se invartea cu mine. ![]() |
|||
21 Nov 2010, 13:52
|||
|
|||
-Esti bine ....am strigat in tandem Slin si Oliver
-Uite stiu ca e greu...dar nu am dorit sa stiti ce voi face...chiar de imi sunteti prieteni...nu va voi implica in pericolul ce il am in preajma mea (Slin) -De ce nu ai anuntat ca vi...sti bine ca nu trebuia sa se intample asa...(Oliver) -Taci...nu vei intelege...devoratori au fost pe urmele mele timp de saptamani...oridunul de safir este imprastiat in toata lumea...crezi ca e usor sa lupti pentru supravietuire....(slin) -In timp ce tu radeai si savurai mancare si bauturi fine eu luptam sa supravietuiesc...o lupta ce doar un auror o poate duce pana la capat...crezi ca pot lupta zile la rand ....am avut nevoie sa trec sa o vad pe mama...trebuia sa ii vorbesc...(Slin) -Esti nebun...(Oliver) -Nebun...poate...dar stiu ce sa intampat si cu Cryss...la petrecere...crezi ca e bine sa faci toate aste...poate maine voi fi aici sau nu...deci cred ca am cam terminat-o cu dragostea...(Slin) -Esti un prost...Slin...poate ca suntem frati si purtam aceleasi nume...semanam la fel...dar te minti singur cand spui ca nu o mai iubesti...(Oliver) -Poate frate poate...(Slin) |
|||
21 Nov 2010, 13:58
|||
|
|||
Ok,deci chiar nu vroiam sa ma bag intr-o discutie intre frati insa nu am putut sa ma abtin si am tipat:
"Ce,adica tu ...tu i-ai zis acele vorbe lui Cryss crezand ea ca tu esti Slin???" Off,nici macar eu nu prea pricepeam ce vroiam sa spun,insa acum eram putin cam revoltata. Adica amandoi pareau atat de entuziasmati... Si el,si Cryss. Eu eram sigura ca Slin o iubeste pe Cryss dar Oliver? Oare o iubea si el? Am vrut sa ii dau una de ciuda ca a pacalit-o pe var'mea ,ea fiind si una dintre cele mai bune prietene!,insa ceva m-a oprit sa fac asta si l-am intrebat: "De ce ai facut asta?" ![]() |
|||
21 Nov 2010, 15:35
|||
|
|||
(Slin)...
-Probabil...ca asa se va intampla Rose... -Dar acum suntem in pestera dragonului .... -Aici a fost descoperita magia familiei mele... -Acum ca ai aflat adevarul...trebuie sa te rog sa il ti secret... -Este important pentru mine...acest lucru! |
|||
21 Nov 2010, 15:40
|||
|
|||
"Slin,nu stiu de ce crezi ca mai are rost sa imi spui asta. Stii foarte bine ca nu as spune niciodata nimanui acest secret. Ma bucur ca ai avut incredere sa imi spui!"
Apoi m-am adresat lui Oliver : "Totusi de ce eu...?" Imi puneam aceasta intrebare in timp ce priveam prin pestera,totul parea atat de minunat aici,chiar imi placea cum arata si am oftat fiindca imi parea rau de acel dragon pe care il ucise Issabella Queen. Acum asteptam un raspuns din partea lui Oliver. ![]() |
|||
21 Nov 2010, 15:49
|||
|
|||
(Oliver)
-Adevarul este ca nu era programat sa spunem nimanui...dar aparitia pe neasteptate a lui Slin...a dat totul peste cap...eu am avut in gand sa fac o vraja de stergere a memoriei...dar...Slin desigur ca nu a fost pro asupra acestei decizi... -Spunea ...mereu ca prieteni nu sunt cobaii nostri... (Slin) -Si inca imi sustin aceasta idee...fratioare...a cam venit vremea sa plec....Isabelle va fi la conacul La'Rougue ....maine trebuie sa ajung acolo...il voi lua pe Wiki cu mine.... -Ai grija de Rose...si restu...daca ai probleme intoarcete la conac....ti-am lasat pelerina mea....te va proteja de vraji....iar pheonixul va fi de folos pentru aparare..... -Pa Rose....sa aveti grija de voi... (Oliver) -Asa am sa fac fratioare.... |
|||
21 Nov 2010, 15:58
|||
|
|||
De data aceasta Slin a plecat,dar nu inainte sa ii urez drum-bun si sa se intoarca cat mai repede. Eram sigura ca daca se va intoarce curand vom fi toti atat de fericiti.
Am zambit dupa care amintindu-mi ce spusese Oliver m-am uitat incruntata la el si am spus: "Mda,frumos,domnule! Vraja de stergere a memoriei,ha?" Nu stiu ce a mai inganat el acolo fiindca ma suparasem destul de tare si m-am dus intr-un colt al pesterii inainte sa ii mai zic vreo doua. I-am facut cu mana lui Slin in timp ce pleca,cu tot cu Wiki,vulturul lui. Eram sigura ca si ea ii va fi de folos... Si speram din tot sufletul ca aceasta 'misiune' pe care o are sa sfarseasca cat mai curand si bineinteles,cu bine. ![]() |
|||
21 Nov 2010, 16:02
|||
|
|||
-Aaa pai...nu aveam nevoie sa te impacientezi...si sa iti faci mii de ganduri despre el...speram ca eu sa ii tin locul destul de bine..
Chiar paream putin stanjenit de cea ce am spus... -Sti ca nu te-as rani nu ...imi esti preietena... -Cat despre Slin...el va lipsi...foarte mult...sper Acum speram sa se impace cu aceasta idee! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|