Facebook
|
12 Sep 2010, 19:40
|||
|
|||
eu n-am facebook si nu stiu daca sa imi fac
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
13 Sep 2010, 12:26
|||
|
|||
am facebook.
Desi folosesc mai mult hi5u. Nu ca ar fi mai bun, da...l-am gasit primu Nici eu nu prea am timp de jocuri pe facebook. Doar de perete am Facebo[OK]. Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
13 Sep 2010, 18:31
|||
|
|||
Si eu am facebook de ceva timp. Nu petrec prea mult, nici enspe mii de poze, numai una e de ajuns, si intru cam la acteva zile ^^
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
13 Sep 2010, 19:18
|||
|
|||
Eu nu va sfatuiesc sa va scrieti aici emailul.
Intra tot felul de dubiosi si apoi va trimit emailuri tampite. Eu am facut prostia o data si am inceput sa primesc de la arabi, unii cu dispozitive de spionaj si chestii de genul =)))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
13 Sep 2010, 20:51
|||
|
|||
Si eu primesc mail-uri cu dispozitive de spionaji, casti pentru copiat, si de toate =))))
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Nov 2010, 20:07
|||
|
|||
O citez pe Ash:
'' N-ai facebook, nu esti om. '' Am revenit sa dau viata acestui topic si sa va mai intreb daca si-a mai facut cineva cont. Si btw, mi-a venit o idee absolut geniala. Am vazut ca a aparut optiunea grupuri. Sa facem un grup al forumului nostru. Ce ziceti? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Nov 2010, 20:12
|||
|
|||
Mwahahahaha.
P.S. - Primesc notificari in prostie, Adriana. =)))) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Nov 2010, 20:24
|||
|
|||
Eu am cont..si eu sunt Pansy Parkinson.
Btw, eu primesc notificari la doua secunde =]]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Nov 2010, 21:30
|||
|
|||
dap, si eu
e tare sa ai fb [Thnx, G. ![]() |
|||
22 Nov 2010, 22:24
|||
|
|||
Am facut deja grupul. Daca nu i-am invitat pe toti, mai dati voi invite la membrii.
P.S.: I-am known as the master of "Like" on Facebook. :>:>:>:> "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|