Fur cartea userului de mai sus
04 Oct 2007, 20:41
Deci folosesc o vraja de marire si imi maresc toate animalele de casa pe care le am (ai grija...k am 8 pisici si 6 caini si ma duc cu ele la polul nord. Imi iau pentru mine si pt animalele mele 4936702 de haine. La pol iti fur toate hainele groase si, dak nu-mi dai cartea, vei degera de frig... normal k nu renunti (sunt sigura de asta!) le pun pe animalele mele sa latre si sa miaune si sa-l innebuneasca pe tiranozaur Smile Si, find aproape moarta de frig, iti fur carteaHappywide Iau un aparat care ma face sa nu fiu detectata de nimeni si merg in Franta, avand 20000000 de paznici
Find all posts by this user
06 Oct 2007, 18:02
Ma rog zi si noapte la Dumnezeu, iar tu mori si iti iau cartea, inmormantandu-te crestineste intr-un sat din Israel. Ma duc in Marsillia si incep sa citesc cartea intr-o cutie din otel care poate di deschisa doar folosind o cartela speciala pe care o am doar eu!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
11 Oct 2007, 15:40
HEI! NU E CORECT! NU AI VOIE SA MA OMORI!

Deci turbez de manie, inviez normal, ma duc si iti dau cu barca tatei in cap, te las inconstienta, iti iau cartela, cartea shi ma duc in muntii Everest imbracata bine. Ma duc in varf, ma asez pe zapada frumusel si citesc al cincilea capitol ToungeToungeToungeTounge
11 Oct 2007, 18:13
yo...merg shi urk cu minunatele mele cursuri de alpinism, si ma duc undeva unde nimeni shi nimic nu ma poate atinge, asa k pot citi capitolul4

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Oct 2007, 22:07
Pai ma duc in cimitir dar de data asta nu mai inviez rudele mele ci pe dusmanul tau cel mai aprig ToungeTounge Care n'a apucat sa se razbune Si normal k te gaseste fiind fantoma. Dak n'a putut sa se razbune in viata lui... o face acum Smile Dar nu te omoara... mah rog de lasa in comaFinna)) iau cartea shi ma duc in cartea de mate Finna)Tounge si ma ascund printre exercitii Ma folosesc de magie, normal.
App... vazui k ajunsei la capitolul 6 ^_^ ToungeTounge
14 Oct 2007, 19:44
Fug in carte de mate si rezolv toate exercitiile pana te gasesc, iti iau cartea si dispar de acolo. Ajung in china si ma ascund in unul din palatele orsului interzis, in turnul cel mai inalt si blochez toate caile de iesire si intrare si incep sa citesc capitolul 1.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
14 Oct 2007, 21:46
Dar eu ii fur costumul lui SuperMan si distrug zidurile cetatiiSmile. Asa iau in fuga cartea si ma duc in oceanul Atlantic (cu ocazia asta descopar si AtlantidaTounge) si citesc capitolul 7 ToungeTounge
15 Oct 2007, 19:23
fug dupa tine in ocean, aproape ma incec pe la jumatea drumului si inot repede la suprafata si reusesc sa ma trezesc. Iau un costum de scafandru, vizitez atlantida vion pe la tine in vizita, te fac sa te uiti in alta parte si-ti iau cartea, merg in rusia, ma ascund in cremlin, intr-o pivnita si citesc linistita capitolele 2 si 3.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
15 Oct 2007, 22:04
OFF: pardon, cred k avem voie doar cate un capitol. Deci ai citit doar pe al doilea
ON: Deci gasesc... phay f repede pivnita sparg un butoi si in timp ce tu esti ocupata sa opresti vinul care te face sa aluneci pe dusumea deci merg la Hogwarts in Camera Necesitatii ToungeTounge
16 Oct 2007, 11:16
Incerc sa descoper la ce te-ai gandit u, iar dope 3 ore am reushit. Ma fac invizibila....am grija sa itzi dau un somnier in timp ce citeshti...adik sa ti-l pun in apa shi knd adormi iti iau cartea shi pun alta in loc cu aceeashi coperta shi care te pacaleshte sa crezi k aceea este. Merg in linishte intr-o galaxie unde nimeni nu o gaseshte...imi iau cel mai puternic costum shi mai ascund intr-o stea shi citesc cap 4 sau 5 (nu mai shtiu) Whistle

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user