Just a vacation
|
23 Nov 2010, 22:22
|||
|
|||
Il priveam pe ..Oliver si nu stiam ce sa ii spun... Eram din ce in ce mai confuza. Eram acum la "Sanctuarul Dragonilor Romani" si ma aflam langa Oliver..Sau Slin? Fusesem in fata conacului Queen,dar al cui de fapt? Oliver sau Slin?...
O,Doamne,eram atat de confuza incat m-a luat o durere puternica de cap.. "E prea mult pentru mine.." M-am indepartat putin de el si m-am dus sa vad Dragonul care arunca foc,parea atat de fascinant,dar totusi...Atat de periculos.. M-am intors inapoi si m-am asezat in iarba,cine era ? Ce facea aici? Cate intrebari aveam sa ii pun si nici macar una nu reuseam sa o rostesc. Am oftat usor... ![]() |
|||
24 Nov 2010, 13:01
|||
|
|||
-Dispari...din fata mea...
Iar apoi m-am dus catre Rosalie...ingandurat de incurcatura pe care o creasem eu...fara sa vreau...dar cu o vina mare .... -Hei te simti bine... Ma uitam la ea cat de deazamagita parea... -Nu am avut intentie sa iasa chiar asa... -Dar cred ca a iesit...o mare parte a povesti e adevarata...dar se pare ca el nu este fratele meu geaman...este doar...un ... -Habar nu am daca este om...macar...dar stiu ca a folosit o polipotiune... -Un truc destul de usor de observat...dar cuprins de ura nu i-am dat atentie... -Rose...Rose...esti bine!...de ce nu zici nimic? |
|||
24 Nov 2010, 13:18
|||
|
|||
Nu prea eram in stare sa mai rostesc ceva. De ascultat ascultam mai tot ce imi spunea baiatul care statea langa mine. Am ramas pe ganduri uitandu-ma la dragonii care erau in jurul meu. Probabil incercand sa il ignor pe Oliver mi-am indreptat privirea spre unul care parea putin mai infricosator decat restul . Privindu-l m-am infiorat si am tremurat brusc. Aveam o senzatie ciudata.. Groaza,frig...
Apoi mi-am mutat privirea spre Oliver si i-am raspuns: "Aaa...da...adica nu..." De data aceasta nu puteam sa mint, nu ma simteam tocmai bine,incercam sa pricep dar in van... De parca eram in alta lume,nu in cea reala.. O lacrima imi curse pe obraz incercand sa aterizeze cat mai repede pe sol. ![]() |
|||
24 Nov 2010, 13:27
|||
|
|||
-Cred ca ceva te va ajuta...
-Daca vei uita...asta....cred ca iti va fi mai bine -Toata incurcatura asta e o povara grea pentru tine... -Asa ca as prefera sa uiti aceasta intamplare... -Cred ca ar fi mult mai benefic pentru amandoi... Asteptam comfirmarea ei pentru a putea sa incep incantatia... |
|||
24 Nov 2010, 13:40
|||
|
|||
Ascultasem ca prin fundal ceea ce imi spunea Oliver , dar am preferat sa nu ii raspund..inca . Trebuia sa ma linistesc pentru a nu-i da o palma. Am tras adanc aer in piept apoi m-am ridicat si m-am indreptat catre un pui de dragon care parea atat de interesant. M-am dus si ceva neobisnuit pentru mine: l-am mangaiat. Eu,care m-as fi ferit de dragoni orice ar fi. Oarecum,ma temeam de aceste creaturi,dar acum se pare ca nu.
Am rasuflat usor cand m-am mai linistit si m-am intors langa Oliver adresandu-ma lui: "Daca indraznesti sa faci asta sper ca esti constient ca in viata ta nu vei mai avea ce vorbi cu mine..." Ma rog,asta in caz ca ii pasa. ![]() |
|||
24 Nov 2010, 13:45
|||
|
|||
-Cum crezi...
-Am considerat ca ai fi mai linistita daca nu ai mai avea ganduri asupra mea... -Oricum...anul se va termina curand...iar eu nu voi reveni la scoala prea curand...decat spre sfarsitul anului...pentru examene... -Viata e o aventura...si am inceput sa o traiesc de pe varful muntelui... -Deci... Cred ca am fost nesabuit sa zic acele vorbe...dar credeam ca e mai bine sa spun adevarul decat sa arunc vorbe in vant cum facuse sosia mea... -Totusi as dori sa iti prezint ceva ...conacul Queen...cred ca il vei gasi interesant! |
|||
24 Nov 2010, 13:58
|||
|
|||
"Da,sa vedem.."
Daca imi placuse gradina plina cu flori,de fapt plina de trandafiri-florile mele preferate cu sigurata imi va placea totul. Apoi cand am sesizat ce spusese i-am raspuns: "Ce?De ce abia spre sfarsitul anului..? Nu vei face asta.." Ma uitam la el de parca asteptam un raspuns,ma privea,dar nu spunea nimic. Aceasta chestie ma inducea putin in eroare. Speram doar sa zica faptul ca era o gluma.. Ca nu avea de gand sa plece.. Apoi am mai adaugat: "Si ce te face sa crezi ca voi fi mai linistita? Te inseli,de fapt mai degraba mai ingrijorata..." ![]() |
|||
26 Nov 2010, 19:19
|||
|
|||
-Bine sa mergem...oricum va fi interesant sa iti vad privirea...cand vei admira conacul Queen
Am mers cam 15 minute cand am ajuns iar in curtea conacului Queen -Dupa mine am spus amuzat... Am intrat in holul conacului in fata intrari se afla o scara de culoare alba...pe jos o marmura cu trandafiri ce parea a fi o oglinda inflorata daca o admirai... -Pai sa incepem cu inceputul... -Aceasta e sufrageria ...pe pereti erau tablorui cu familia si stramosi ei...majoritatea camerelor sunt in culori deschise am adaugat eu... -Ne placea sa fim deschisi la fel ca si culorile... -Pe masa se afla o poza cu mine imbracand prima data o roba de la Hogwarts... -Pai daca vrei sa zabovesti intr-o zi mohorata aici e numai bine...am spus incepand sa rad... -Hai dupa mine ...iti voi arata un loc unde imi placea sa imi petrec timpul cand eram plictisit... Am urcat pe scari catre primul etaj al conacului ... -Camera din dreapta e a verisoarei Claire...iar cea din fata este a lui Carlos... -Iar aceasta este camera mea... -Vino...intra...i-am spus lui Rose... Era o camera destul de spatioasa...si decorata cu tot felul de "ciudateni"... -Sunt din calatorile mele din anul asta...am spus amuzat... Langa patul de culoare albastra se aflua mici dulapioare...pe care erau asezate mai multe poze...cu prieteni de la Hogwarts...Profesori..elevi..viperini... Rose le atinti cu privirea... -Nu am resentimente pentru nimeni am spus eu uitandu-ma la ea! |
|||
26 Nov 2010, 20:17
|||
|
|||
Nu puteam sa nu admir tot ce facea parte din "Conacul Queen". Pozele lui Oliver mi-au atras atentia , dar am preferat sa nu mai spun nimic dupa ce m-a lamurit el. Am facut un tur al camerei si am privit diferite poze cu el ,cu prietenii lui,ba chiar si cu cativa dragoni,banuiam ca aceasta familie ii admira foarte mult si probabil ca ii supraveghea indeaproape.
Am zambit observand ca Oliver stia exact locurile din casa in care sa ma duca,imi arata tot ce ii placea si ceea ce nu prea agrea. Hmm,nu prea cred ca exista asa ceva in aceasta casa minunata. Acum nu mai exista nici-o indoiala ca trandafirii erau simbolul acestei familii cel mai de pret. Pe unde treceam,erau trandafiri. Aceste flori imi trimiteau un anume sentiment. Toata casa era decorata foarte frumos. Nu stiam ce sa ii zic lui Oliver,dar speram sa isi dea seama dupa parerea mea ca imi place cum arata - totul. ![]() |
|||
26 Nov 2010, 20:23
|||
|
|||
M-am dus catre un raft din biblioteca din camera amscos o cutie...
-Uite...aceasta este bagheta bunicului meu...este un fel de artefact pentru mine...imi aduce aminte de ce am vrut sa merg la Hogwarts... -Desigur cred ca si tu ai ceva special de la cineva drag nu... -Uite...aici este poza din anul al doilea cand te-am intalnit in trent...am spus razand... -Cea de langa noi o recunosti este Ash...verisoara ta... -Aici este o poza cu profesori...nostri...iar langa...ceva ce avea special...era o poza pe care o lasasem acum cu fata in jos... -Cred ca ai vrea sa degusti o reteta a familie Queen? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|