Just a vacation
|
26 Nov 2010, 20:55
|||
|
|||
Am observat gestul pe care l-a facut Oliver dar am preferat sa nu ii spun nimic. Nu doream sa il supar cu ceva,daca a ascuns aceea poza probabil avea motive intemeiate.
Am ascultat apoi intrebarea lui si i-am raspuns: "Da,probabil ca da!" Acum am zambit la gandul ca aici ma simteam ca acasa,ca la Hogwarts,eram in largul meu. Totul era minunat in jur,iar trandafirii si diferitele decoratiuni ma linisteau foarte mult. "Hmm,si acum ce ai de gand sa faci?",l-am intrebat eu curioasa pe Oliver. Am oftat la gandul ca in acest conac mare a ramas el singur,familia lui nu mai exista de mult.. Foarte putini din ea.. Dar care nu erau aproape de el. ![]() |
|||
26 Nov 2010, 21:01
|||
|
|||
-E o traditie de familie ...imi placea foarte mult cand vedeam de sarbatori a casa mama ma intampina cu fursecuri si wisy...
-Aaaa....scuze mai pe scurt este o bautura facuta din trandafiri si scortisoara...mama avea mereu rezerve... Am cautat prin rafturi... -Uite aici...desigur...e un elixir al fericiri...ceva in genul lui Lucky Fire am spus scarpindanu-ma dupa cap... -Dar marea surpriza este ca poti sa bei cat de mult vrei...nu are efecte adverse... Am scos doua pahare le-am asezat pe o tava de argint...acum erau pline...am adaugat si niste fursecuri... -Uite serveste si sper sa iti placa m-am asezat pe un scaun fata in fata cu cel pe care era Rose. |
|||
26 Nov 2010, 21:21
|||
|
|||
Hmm,interesanta denumire. Am luat o gura din bautura ce mi-a pus-o in pahar si mi-am dat seama ca avea un gust bun,aromat...
Am zambit dupa care i-am spus: "Multumesc pentru primire." Ma uitam de jur imprejur . Totul era amenajat foarte interesant,cu mult gust,de altfel ca si restul conacului Queen. Apoi ma gandeam ce va mai urma.. "Oliver.. Ce ar mai trebui sa aflu despre tine?" Ma surprindea cu fiecare gest pe care il facea,cu tot ceea ce spunea,calmul cu care trata acum problema in conflict cu comportarea de mai devreme cand s-a aflat fata in fata cu Slin. ![]() |
|||
26 Nov 2010, 21:31
|||
|
|||
-Hmm...despre mine...nu sunt multe de spus...
-Sunt eu insumi cand sunt in conac...ma simt ca in propria mea fortareata... -Cred ca aici ma simt cel mai bine...la fel ca un copac care primeste lumina apa si caldura... -Cel putin asa sunt eu ... Am mai baut putin din pahar...dupa care mi-am desfacut pelerina... -Cred ca ar fi timpul de ceva mai palpitant.... Am rotit bagheta catre un megafon... -Hmm...unde o fi spiridusul... |
|||
26 Nov 2010, 21:41
|||
|
|||
Am zambit relaxata,fiindca Oliver imi dadea impresia a fi foarte sincer. Chiar se simtea in largul lui si puteam observa asta fiindca nu mai era atat de impulsiv ca mai devreme. Acum putea vorbi calm,putea sa fie el insusi .
Am chicotit putin la gandul ca si eu ma simteam aici in largul meu. Era un loc atat de primitor. Eram sigura ca ar prmi pe oricine cu bratele deschise acest conac. Oliver se uita nedumerit la mine si apoi m-am intrebat ce ar mai putea sa imi zica. Cu siguranta nu stiam chiar totul despre el,nici nu aveam cum.. Cand sa ma ridic de pe scaun,am sarit ca arsa cand vocea unui spiridus de casa se auzi tocmai langa mine... Nu eram concentrata la asa ceva.. Si m-am cam speriat.. ![]() |
|||
26 Nov 2010, 23:02
|||
|
|||
-De ce te-ai speriat...
-Spune stapane...spuse spiridusul cu o voce calda... -Stapane..??...ti-am spus ca nu imi place sa imi spui asemenea cuvinte...am spus calm... -Pentru tine sunt...Oliver... -Dar...dar...asa ati spus sa va zic in ultimul timp...spuse spiridusul -Hmmm...cred ca sau intamplat multe in lipsa mea... -Creep...nu am fost eu acela...sti foarte bine ca am grija de tine...si nu te-as trata urat niciodata... -A fost alcineva... -Muumultumesc....spuse spiritusul -Acum te rog sa mai aduci o sticla de wisy...pentru invitata noastra... -Imediat o voi face...spuse spiridusul -Multumesc... -Vad ca te-ai speriat...Rose...am spus amuzat...am crezut ca esti obisnuita cu spiridusi de casa... -Hahaha...am ras amuzat de figura pe care o facuse Rose. |
|||
26 Nov 2010, 23:52
|||
|
|||
Ma uitam la Oliver si i-am spus:
"Ahahaha,tare amuzant..." Acesta pufni intr-un ras si mai puternic. "Haide..Oli,termina!",i-am spus eu oftand. Apoi am tresarit amintindu-mi ca mi-a mai spus ceva: "Ei stii ce...? Poti sa razi cat vrei,dar nu sunt neaparat obisnuita.. Inca nu am un spiridus de casa...Dar mi-ar placea enorm sa am unul.!" Apoi priveam spiridusul care se indeparta de noi pentru a executa cerintele lui Oli. M-am asezat acum mai linistita.. ![]() |
|||
27 Nov 2010, 00:00
|||
|
|||
-Ciudat...stiam ca este obisnuit sa ti asemenea prieteni in casa...
-Urasc vrajitori...care se cred superiori...lor si ii trateaza urat... -Creep...nu a fost spiridusul meu de casa la inceput...a apartinut bunicilor...dar cum ei...au plecat...l-am luat in grija pe Creep... -E destul de prietenos...dar cred ca sosia mea ...nu a fost cel mai bun partener de conversati pentru el... Spiridusul aparu in camera... -Uitati aici domnule...spuse el... -Multumesc Creep...daca vrei sus este o cutie...deschide-o este pentru tine... Spiridusul facu niste ochii mari privindu-ma.. -Hai fugi...o sa iti placa.. |
|||
27 Nov 2010, 00:24
|||
|
|||
Am facut si eu ochii mari cand am observat comportamentul lui Oliver.
Reusea sa ma surprinda mereu cu cate ceva nou. "Da,Oli,este foarte normal sa ai asa ceva. Dar eu inca nu am ,dar imi doresc foarte mult.. Am sa am si eu unul. Si bineinteles il voi trata ca pe un prieten . Si eu ii urasc pe cei care se poarta superiori cu ei,mai ales ca eu fac parte din Clubul pentru apararea Spiridusilor de Casa. Sunt niste fiinte minunate!",am spus eu apoi am rasuflat. Am observat cum micutul urca lejer si timid pe scari sa vada ce i-a adus Oliver. Eram foarte curioasa ce i-a dat. "Hmm,se pare ca ai adus cate ceva pentru toata lumea!",i-am spus eu admirand cat de bun este la suflet. ![]() |
|||
27 Nov 2010, 00:34
|||
|
|||
-Desigur...acum...intr-un fel ...imi spal pacatele...am spus in timp ce imi umpleam paharul...
-Cel putin macar atata pot sa fac dupa ce am facut... -Am crezut ca voi schimba ceva...dar mai mult am facut rau decat bine... -Cand am plecat Creep era foarte vesel...acum e cam speriat... -Am fost naiv...sa cred ca va fi la fel ca mine... Am baut o gura de licoare...am rasuflatu urias... Spiridusul aparu in pragul usi imbracat cu o caciulita albastra cu numele sau pe ea...si o amuleta alba cu insignele famile pe ea parea mai fericit... -Muumultumesc...spuse spiridusul vesel... -Stiam ca iti va placea Creep...am stiut mereu... -DommDomnule....dar de ce faceti asta pentru Creep...spuse spiridusul... M-am asezat pe vine...am pus mana pe fruntea spiridusului si i-am zis... -Creep...stiu ca am fost putin ciudat...lunile astea...de fapt nu eram eu...era cineva care semana cu mine.... -Imi pare rau daca ai suferit in acest timp dar promit ca ma voi revansa... -Nu trebuie...Creep nu vrea asta... -Nu mai glumi am spus zambind in timp ce m-am ridicat la masa... -Rose...stiam ca faci parte din Club...de fapt Creep mia spus... Spiridusul imi arunca o privire speriata... -Nu te teme...Creep...nu se va supara pentru asta.... -Creep va multumeste domnisoara Andrews... -Creep nu a vrut sa va faca sa va simtit rau... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|