Invatand in fiecare zi...
|
26 Nov 2010, 15:40
|||
|
|||
Astazi am invatat ca pe unele persoane chiar trebuie sa le ignori.
![]() |
|||
26 Nov 2010, 18:57
|||
|
|||
Azi am invatat ca uneori e bine sa lasi de la tine.
![]() |
|||
26 Nov 2010, 19:22
|||
|
|||
Azi am invatat ca tocilarii tot tocilari raman!
PS: ma refer la un coleg de clasa! :| ![]() |
|||
26 Nov 2010, 21:56
|||
|
|||
Azi am invatat ca momentele in care te poti simtii bine depinde de tine si cei care te inconjuara.:-)
PS: Ginny,iti dau dreptate...tocilarii,tot tocilari raman! ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
26 Nov 2010, 21:58
|||
|
|||
Azi am invatat ca unele persoane se pot enerva pe tine degeaba si apoi incepi si tu sa te enervezi pe ea.
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
26 Nov 2010, 22:27
|||
|
|||
Azi am invatat ca dragoste nu piere chiar daca esti departe de cel drag...
![]() |
|||
27 Nov 2010, 00:20
|||
|
|||
OOC : Ginny aici ai pura dreptate
Azi am invatat ca daca iubesti pe cineva cu adevarat atunci il vei iubi si peste 1 an, peste 2 si peste 10 ,oricand, indiferent de timp, de loc sau de incercarile tale de a-l uita. OOC 2 : Te iubesc iuta mea, Layla Nu glumesc, dar nici nu sunt pe invers =)) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
27 Nov 2010, 00:23
|||
|
|||
Azi am invatat ca personalitatea si uneori viata mea se aseamana cu a altor persoane [B&B ]
![]() |
|||
27 Nov 2010, 00:28
|||
|
|||
Azi am invatat ca unele persoane pur si simplu nu te pot intelege.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
27 Nov 2010, 00:37
|||
|
|||
Astazi am invatat ca nu trebuie sa te atasezi de o persoana inainte sa o poti cunoaste in totalitate.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|