The hell
|
27 Nov 2010, 00:39
|||
|
|||
Buna buna buna...
Bun venit aici la noi... Sa fi bine printre noi Sa faci multe posturi mari Cu prieteni super tari P.S:Friends |
|||
27 Nov 2010, 02:03
|||
|
|||
pai deschide tu topicul mai ^^ iti acord onoarea! imi dai un PM ^^ si imi zici unde ca il gasesc eu!
|
|||
27 Nov 2010, 02:09
|||
|
|||
Okeeeeeey
asta va lua ceva pentru ca nu prea stiu cum se posteaza pe aici da` ma descurc eu ^^ am sa iti dau un pm in seara asta cel mai sigur , daca nu maine cel tarziu ![]() ![]() ![]() no power play ! © me, Caution, photobucket, etc pentru tot ceea ce inseamna personajul Shana Eve Maximilienne |
|||
27 Nov 2010, 02:10
|||
|
|||
^^ k
![]() |
|||
27 Nov 2010, 13:28
|||
|
|||
sigur .
mersi de poezie oliver ^^ te oferi pentru un topic ? ![]() ![]() ![]() no power play ! © me, Caution, photobucket, etc pentru tot ceea ce inseamna personajul Shana Eve Maximilienne |
|||
27 Nov 2010, 13:33
|||
|
|||
why not
![]() |
|||
27 Nov 2010, 13:46
|||
|
|||
oriunde . de preferat sa-l gasesc ..
![]() ![]() ![]() no power play ! © me, Caution, photobucket, etc pentru tot ceea ce inseamna personajul Shana Eve Maximilienne |
|||
27 Nov 2010, 17:46
|||
|
|||
Welcome on DM.
Sa fii activa, si toate cele Vad ca ai experienta pe forumuri, si in RP, sau doar mi se pare Oricum, have fun, si respecta regulile > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
29 Nov 2010, 00:14
|||
|
|||
mersi
da.. am ceva experienta ![]() ![]() ![]() no power play ! © me, Caution, photobucket, etc pentru tot ceea ce inseamna personajul Shana Eve Maximilienne |
|||
29 Nov 2010, 00:16
|||
|
|||
Shana
Am uitat sa iti multumesc ca te'ai inscris la cursul de Farmece . Sper sa nu fi dezamagita ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|