Just a vacation
|
27 Nov 2010, 00:50
|||
|
|||
Ma uitam la micutul spiridus dupa care i-am spus:
"Hmm...Se pare ca stii destule detalii despre bine.. Nu face nimic,Creep,stai linistit. Nu ai de ce sa imi multumesti pentru asta. Fac asta din placere,fiindca imi doresc sa ii ajut atat cat imi sta in putina. Creep,s-a hotarat in Club sa facem si o zi nationala pentru voi." Am zambit nonsalanta dupa care micutul a sarit in sus de fericire. Se pare ca nu stia pana acum de acest lucru... -Creep multumeste!...,spuse acesta cu capul plecat. "Din nou nu ai pentru ce!" Cand spiridusul pleca din vizorul nostru i-am spus lui Oli: "Ce spiridus dragut ai.. Si spun asta pentru ca stiu unul arogant .. Dar foarte rau..." ![]() |
|||
27 Nov 2010, 00:57
|||
|
|||
-Haha...rau...spiridusi...sunt creaturi minunate rele..nu doar silite sa faca rau...
-Rose...cred ca se lasa seara...ar trebui sa ramai aici in seara asta nu sunt niste locuri prea prietenoase seara... -Creep....pregateste camera de oaspeti pentru domnisoare Rosalie -A Rose...ce preferi sa mananci la cina in aceasta seara ...si maine la micul de jun.. -Vezi pachetul de pe masa din dreapta ta este pentru tine... -In interipor se afla un diamant ... e un safir autentic... -L-am cumparat din Elvetia...acum cateva saptamani ...speram sa ti-l dau dupa ce se va termina totul...dar cred ca acum este momentul portirivt... |
|||
27 Nov 2010, 02:27
|||
|
|||
Deci cred ca am mai gandit asta de multe ori astazi si inca continuam sa gandesc asa. Ma surprinde pe moment ce trece.
Am desfacut pachetul care era foarte frumos impachetat..iar ceea ce era inauntru era splendid. Un safir de un albastru pur ca si cerul isi facu aparitia. I-am spus un sincer multumesc si l-am imbratisat,apoi m-am speriat din nou de micul spiridus care venea sa ne intrebe ce dorim la cina... Hmm,era atat de comic. Doar ca venea prea tiptil si cu aceea voce ciudata si stridenta care se auzea brusc.... ![]() |
|||
27 Nov 2010, 02:32
|||
|
|||
-Oaspeti aleg Creep...am spus amuzat
-Deci cred ca Rose...va fi cea care va alege -Cred ca eu voi servi niste curcan... -Si niste bin... -Dar Rose...tu ce doresti! |
|||
27 Nov 2010, 02:37
|||
|
|||
Ma miram in continuare de comportamentul minunat a lui Oliver. Am observat ca ridica o spranceana in timp ce astepta un raspuns. Am tras aer in piept si i-am spus:
"Hmm,cam ca si tine...doar ca bautura-as vrea momentan doar un suc de dovleac." Eram sigura ca se va amuza,dar totusi voi suporta consecintele. Creep pleca de indata sa pregateasca tot ce i-a cerut Oliver,de fapt ce l-a rugat... "Deci,Oli,e bine sa fii acasa,nu-i asa?" Ciudat sentiment,totul parea la fel ca acasa aici,ma simteam in largul meu.. "Data viitoare te voi conduce eu la Resedinta Andrews." ![]() |
|||
27 Nov 2010, 02:41
|||
|
|||
-Haha...acasa...sunt acasa oriunde am prieteni Rose...chiar daca am fost plecat si am purtat batali...mereu am fost acasa ...am avut prieteni aproape...
-Cat despre invitatia ta...as fi mai mult decat incantat sa vad resedinta familiei Andrews...oricum nu am mai vorbit cu verisoara Hayley...de ceva vreme... -Aaaa....surioara sa am intrezarito in Franta acum ceva timp...dar cum viperini nu sunt prea dragastosi cu numele meu...am preferat decat sa o salut... -Cina e servita...striga Creep -Deci sa luam cina... -Creep...vei sta si tu cu noi la masa... |
|||
27 Nov 2010, 02:44
|||
|
|||
-Euuu?,se balbai micutul .
"Da!Tu!",spuse hotarat Oli ,iar aceasta siguranta dadea dovada ca este un foarte bun prieten si dupa cum a mai spus astazi il trateaza pe spiridus ca pe oricare alt prieten. Nu am spus nimic,m-am rezumat doar la a zambi admirativ catre cei doi care pareau sa se inteleaga bine. Am tresarit brusc amintindu-mi de o familie pe care o cunosteam eu de mult timp care isi tratau spiridusul de casa ca pe un gunoi. M-am incruntat la acest gand. Apoi am oftat...Dar mi-am revenit imediat fiindca nu vroiam sa stric cina cu o amintire neplacuta de-a mea... ![]() |
|||
27 Nov 2010, 02:54
|||
|
|||
-Hmm...Rose...iti sta gandu la familia Salverin....
-Nu cred ca e cazul...totul nu e chiar asa cum pare... -Salverin....spuse Creep...sunt negustori lui Gaunt -Salverin....nu incredere.... -Haha...hmmm...nici nu am zis asta Creep... -Sunt o familie buna doar ca se cred superiori... Am savurat mancarea iar apoi am degustat un pahar de vin... -Creep...sti de ce ti-am dat amuleta familiei...pentru ca o meriti...bunicul mereu a crezut asta... Rose ramase blocata ascultand vorbele pe care le rosteam eu si Creep. -Deci Rose...am dreptate ? |
|||
27 Nov 2010, 03:11
|||
|
|||
Am ramas putin masca,nu stiam ce sa ii spun,ma cam blocasem ,iar Creep se uita ciudat la mine.
Apoi i-am raspuns lui Oliver: "Pai tocmai asta e problema... Eu stiu foarte multe familii care se folosesc de spiridusii de casa si ii umilesc!",am spus eu oftand. Dar totusi intr-un final m-am hotarat sa tac fiindca nu as fi vrut sub nici o forma sa intristez mica creatura ce se afla in fata mea si ma respecta desi nu ma cunostea.. Adica da,oarecum ma cunostea,din micile lui spionaje..Am chicotit prudent. "Multumesc pentru cina!",am spus eu cu un zambet timid pe buze. ![]() |
|||
27 Nov 2010, 03:18
|||
|
|||
-Hmm...oricum Creep este sa spunem mesagerul meu...
Apoi am luat o pauza asezandu-ma in fata biblioteci... -Ai auzit de legenda celor trei frati...Rose... -E ceva interesant la ea.. -Ceva ce ma cam intriga... -Crezi in talismane...sau in sa spunem chesti care si pentru noi sunt imposibile... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|