Just a vacation
|
27 Nov 2010, 03:24
|||
|
|||
Ascultam foarte concentrata ceea ce imi spunea Oliver,sincer imi placea foarte mult cand incepea sa povesteasca,ma relaxa.
Asa ca mi-am propus sa ii spun ca nu stiu legenda si sa il las pe el sa imi spuna totul. Creep se tot plimba pe langa noi si ii zambeam de fiecare data cand se apropia,era o creatura atat de amuzanta si in acelasi timp atat de respectuoasa. "Deci,Oli,ce imi poti spune despre asta?" M-am asezat pe fotoliu presimtind ca va fi o poveste lunga. Am zambit dupa care am spus: "Deci...?" ![]() |
|||
27 Nov 2010, 03:31
|||
|
|||
-Hmm...povestea e destul de mare...si ambigua...asa ca iti voi face un mic rezumat...
-Era o vreme cand trei frati au plecat la drum...au mers zile la rand in cautarea bogatiei...dar intr-o zi au ajuns la un rau...unde nu exista pod...iar cei ce intrau in rau...mureau... -Pana aici totul ar parea destul de obisnuit zic eu... -Acum devine totul ciudat... -Deci cum spuneam....acel rau era de netrecut...asa ca frati si-au unit baghetele si au trecut podul printr-o magie... -Moartea...ofticata....ca ei au reusit lea daruit cate o dorinta... -Fratele cel mare ...era un tip mai arogant...si-a dorit o bagheta care sa lupte pentru el...asa ca moartea ia facut o bagheta dintr-un soc aflat la marginea drumului.... -Fratele mijlociu a vrut ceva care sa invie pe cei dragi...asa ca moartea ia daruit inelul ei... -Iar mezinul find mai destept...si-a dorit o pelerina invizibila...ca moartea sa nu ii poata lua urma... -Destul de interesant pana aici...problema este ca am incercat sa aflu daca aceste talismane exista...dar nu le-am dat de urma... |
|||
27 Nov 2010, 03:40
|||
|
|||
In tot timpul in care imi spusese nu l-am intrerupt deloc. Ma fascinase aceasta poveste,desi Oli avea dreptate ,parea foarte ciudata. Si totodata putea fi intr-adevar doar o legenda. Sau cine stie? Adevarata?
Aveam sa ma gandesc la asta putin timp de acum incolo,fiindca ce imi povestise imi captase cu siguranta interesul. Insa m-am indreptat spre o carte care mi s-a parut interesanta. L-am vazut pe Oliver nedumerit si l-am intrebat: "Oli,as putea sa iau aceasta carte sa o citesc inainte sa ma culc...?" Asteptam raspunsul lui care se pregatea sa zica ceva... ![]() |
|||
27 Nov 2010, 03:45
|||
|
|||
-Desigur...eu voi avea niste treaba in curte...trebuie sa hranesc Pheonixul ...si sa ma duc pana la Sanctuar sa vad ce mai este in zona...
-Cartea este pe birou...ma voi intoarce...pana dimineata... -Deci sa iti zic noapte buna.. -Creep ai grija si condu-o pe domnisoaa Rosalie catre camera -Si daca mai are nevoie de ceva sa o ajuti... -Desigur DoDomnule Oliver... -BIne eu voi pleca acum... -Ne vedem de dimineata! |
|||
27 Nov 2010, 13:20
|||
|
|||
M-am trezit dis-de-dimineata cand draperiile au fost trase de catre cineva..
Mi-am deschis ochii cam pe jumatate,dormisem in aceasta seara foarte bine,nu m-am miscat mai deloc. Cand sa ma ridic din pat sa ma inviorez putin observ pe noptiera de langa mine un suc de dovleac. Hmm,probabil ca a observat cat de mult imi placea acel suc. Am luat o gura apoi m-am dus sa ma imbrac fiindca in cateva secunde ar trebui sa fiu treaza . Nu vroiam sa zica Oliver ca sunt o lenesa... ![]() |
|||
27 Nov 2010, 14:55
|||
|
|||
Imi petrecusem mai toata noaptea in birou...citind tot felu de carti...drumul catre sanctuar fusese plictisitor...dragoni toti dormeau asa ca ma hotarasem sa ma intorc acasa si sa imi petrec timpul prin birou...
De dimineata se auzi cum usa de la etaj se deschise... -Creep...se pare ca musafirul nostru sa trezit... -Cred ca e timpul sa luam micul de jun...am spus aruncad o privire la ceas... Am iesit in hol...foarte vesel... -Buna dimineata domnisoara Andrews... -Ati dormit bine... |
|||
27 Nov 2010, 16:19
|||
|
|||
"Neata' ",i-am spus eu lui Oliver cu o jumatate de gura fiindca inca leneveam.
"Hmm,tu ce crezi? Da,am dormit foarte bine,nici nu m-am miscat!" Am cascat usor dupa care mi-am frecat ochii hotarandu-ma sa ma trezesc calumea. Nu imi permiteam sa fiu atat de adormita toata ziua asa ca am devenit vioaie in cateva secunde. Am coborat alaturi de Oliver scarile iar fix la ultima m-am impiedicat. Mda,se pare totusi ca inca nu m-am trezit de-a binelea... "Auuu!",am tipat eu brusc cand piciorul mi s-a intors putin intr-o parte... ![]() |
|||
27 Nov 2010, 18:22
|||
|
|||
-Hey te simti bine...
-Lasa-ma sa ma uit... Nu parea nimic grav...dar o verificare amanutita ar fi ideala.. -Creep...te rog adumi trusa de sus... -Nu prea ai un inceput de zi prea placu... -Sau sa zicem ca ai unul plin |
|||
27 Nov 2010, 18:25
|||
|
|||
"Mda,ai dreptate!",am spus eu printre dinti abtinandu-ma sa nu tip de durere.
Ca de obicei,ma surprindea.. "Hmm,deci ai aptitudini si de doctor ?",l-am intrebat eu zambind. Dupa ce mi-a verificat piciorul mi-a spus: "Nu e nimic grav." Apoi am continuat: "Ma bucur,fiindca chiar nu aveam de gand sa stau in casa toata ziua." Am ras brusc,dupa care l-am intrebat pe baiat: "Deci,Oli,ce facem astazi?!" ![]() |
|||
27 Nov 2010, 18:29
|||
|
|||
-Cred ca vom face o plimbare in interiorul sanctuarului...
-Cat despre aptitudinea mea de doctor...sa zicem ca am ceva experienta cu oasele rupte... Eram destul de amuzat crezand ca eu am aptitudini de doctor... Doamne cum ar fi fost sa fiu un doctor magic m-am gandit...pe moment... -Creep...familia Grand ...mai au acel magazin in sactuar.. -Cred ca ...Cred ca da... -Atunci e bine...doresc sa cumpar ceva ... -Deci Rose dute su si imbracate...eu si Creep te vom astepta in fata casei... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|