some litlle questions..
|
06 Oct 2007, 15:45
|||
|
|||
pentru cine a citit cartea...am si eu cateva mici intrebari...
am reluat cartea a 2-a oara dar am ramas cu mici nelamuriri: 1.Ce se intampla cu Luna?Ramane cu Neville? 2.Ce se intampla cu Neville?Nu am inteles prea bine,dar parca ajunge prof de herbologie la Hogwarts. 3.Cine ajunge intr-un final director la Hogwarts? 4.Harry devine Auror la sfarsitul cartii sau nu? 5.Ce s-a intamplat cu McGonnagal? am ramas cam nelamurita in legatura cu chestiilea stea..daca stie cineva pliz ma lamureste si pe mine? ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
06 Oct 2007, 16:02
|||
|
|||
Pai din cate imi amintesc Luna nu ramane cu neville.Nici macar nu era ceva intre ei.Si da,am impresia ca Neville a devenit profesor de ierbologie.Harry devine auror,sau sa zicem ca este auror in devenire.McGonnagal a rams la Hogwarts ca director.Dar nu stiu sigur.daca nu a fost pusa in functia de directoare,atunci a rams profesoara.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Oct 2007, 21:34
|||
|
|||
nu am idee de ce am crezut ca era ceva intre luna si neville
![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
06 Oct 2007, 21:36
|||
|
|||
Nuuu...Nu a murit sigur...Cred ca a devenit director la Hogwarts.Dar chestia e ca nu stiu sigur:-s
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Oct 2007, 13:51
|||
|
|||
Si eu cred ca a devenit directoare... Dar probabil ai zis chestia aia despre Luna + Neville pentru ca Harry ajunge cu Ginny, Ron cu Hermione, iar ei doi... ?
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
07 Oct 2007, 14:11
|||
|
|||
Pai poate au ajuns impreuna..cine stie..dar in carte sigur nu scrie ca ei doi au ramas impreuna.Acum nu toate personajele au noroc in dragoste.
|
|||
07 Oct 2007, 14:34
|||
|
|||
totusi s-ar fi potrivit:adica amandoi sunt mai aerieni si mai prostuti asa...
![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
05 Nov 2007, 01:28
|||
|
|||
scz de dublu post dar am aflat ceva important...J.K Rowling a declarat ca Neville se casatoreste cu Hannah Abott..deci luna ramane singurica
![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
10 Dec 2007, 23:08
|||
|
|||
am si eu o intrebare.......cum azunsese harry in gara aia ...cu dumbledore??????????
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
![]() |
|||
10 Dec 2007, 23:40
|||
|
|||
Cred ca visa ^_^
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|