Thread Closed 
Hai pa
27 Nov 2010, 17:39
Hai pa...nu pt doua zile,o saptamana,o luna,mai mult...si pentru....pa
Nu am nici un motiv de a pleca :-j...insa nici unul de a ramane,doar am un motiv de a'mi dori sa dispar din peisaj! DarkMarkul a fost si va fi mereu ceva important in corasonu' meu...dar doresc ca acum,sa....dispar.Vreau ca Shayera sa dispara...nu mai vreau sa fiu invitata in conferinte...si nimic...nu mai vreau nimic...pe mine sa ma excludeti din tot! Atat imi doresc
Va pup,va iubesc,o sa va suspin in continuare...doar atat....Shayera dispare,odata cu mine.Aici mi-am facut prieteni minunati...la care tin foarte mult,dar....nu mai vreau sa contiui sa fiu undeva unde nu sunt dorita.Va iubesc KissKissKissKiss

Nu inteleg de ce dracu' plang
Va iubesc! Fiti activi in continuare! Fiti tari! Ca meritati!

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
27 Nov 2010, 18:27
Stai ca nu inteleg! hai ma Shery,chiar pleci ce de tot? nu e corect...si in plus nu cred ca pleci asa pur si simplu!
Trebuie sa te fii certat tu cu cnv de aici...altfel nu imi explic de ce pleci! esti una dintre cele mai vechi si mai pretioase persoane ale forumului
O sa ne fie dor de tine...mult Crying

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
27 Nov 2010, 18:32
Nu pot sa cred ...
Trebuie sa vorbim pe mess, dar nu se poate sa pleci asa.
Ca stiu ca vrei sa pleci pentru ca nu-ti convine ceva.
NU PLECA.
... Esti ff imp si pe forum, si peste tot, si in conferintele noastre, cand radem, ne distram facem pe vrajitoarele ..
In fine, n-are rost sa vorbim aici ..
Vorbim in particular .

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
27 Nov 2010, 18:35
Shery, stiu de ce vrei sa pleci.
Intra pe mess, te rog. Sa nu intelegi gresit. >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
27 Nov 2010, 21:06
Shayera Cullen Wrote:nu mai vreau sa contiui sa fiu undeva unde nu sunt dorita.Va iubesc KissKissKissKiss
Nu inteleg de ce dracu' plang
Va iubesc! Fiti activi in continuare! Fiti tari! Ca meritati!
Nu pricep faza asta oricine te'a facut sa crezi asta, ori nu a avut intentia, ori n'ai inteles tu cum trebuie, ori nu stie ce vorbeste, si imi cer scuze daca jignesc pe cineva, dar, cel putin pentru mine, esti o persoana foarte importanta pe acest forum, si tin enorm la tine, mult prea mult ca sa te las sa pleci fara un discurs demn de tine. Dar, cred ca sunt de prisos cuvintele mele, tot ce pot spune este ca, daca nu te razgandesti, vei lasa un gol imens in istoria DarkMarkului si in ce inseamna acest forum ca si o familie, in care tu ai fost printre persoanele care m'a primit pe mine si pe orice alt membru nou cu bratele deschise. Am id'ul tau in lista, pot vorbi oricand cu tine, Oana, dar daca nu mai esti din cand in cand si Shayera, Shery cea nebuna, care mereu ma face sa rad, ma binedispune, si imi face pofta de cirese cand asociez numele ei cu Cherry, Sher a mea cea cu amante, si coreeni, si care asculti mettalica, si faci bratari minunate din noduri, parca lipseste o parte din mine, Alice, cand vorbesc cu tine pot spune sincer ca te iubesc, chiar daca nu suntem foarte apropiate, si nu vorbim foarte des, dar chiar vreau sa ramai aici, pentru ca eu de felul meu urasc cand lucrurile cu care eram obisnuita se schimba, si eram obisnuita cu prezenta ta pe forum
mi'am incheiat pledoaria, acum depinde de tine, si de ce hotarasti tu, si de cuvintele celor care te'au contactat pe mess, sper doar sa tii cont si de dorintele majoritatii, nu doar de parerea prosteasca a unui membru care te'a facut sa crezi ca nu esti odrita pe forum.

[Image: 2igkmd1.png]
27 Nov 2010, 21:17
Shayera,eu nu sunt de foarte mult timp pe forum,dar cred ca Alice are dreptate. Majoritatea si-au spus parerea.
Si desi nu te cunosc de mult timp,am inceput sa ma inteleg cu tine. Si inca nu imi pot da seama de ce ai luat aceasta decizie care vorba lui Alice,ar lasa un IMENS gol in istoria DM-ului.
Tot ce pot sa iti spun, la fel ca ceilalti este : NU PLECA.
Stiu ca aceste cuvinte par seci,lipsite de sens,dar este un lucru foarte sincer. M-am mai uitat odata de cand esti inscrisa pe acest forum iar la aceasta vedere sunt sigura ca forumul nu ar mai fi la fel fara tine.
Asa ca iti voi spune si eu sa nu pleci. Probabil ca nu conteaza atat de mult parerea mea,dar nu am putut sa ma abtin sa nu mi-o spun. Si acolo unde ai spus ca nu esti dorita.. Nu inteleg cine te-a facut sa crezi ca pe acest forum tu nu ai ce cauta.. A gresit enorm oricum.
Eu mi-am spus parerea,acum totul depinde de tine...

[Image: giphy.gif]
27 Nov 2010, 21:26
Shery . Stiu ca poate noi doua nu mai vorbim la fel de des ca inainte , dar nu ai idee cat de mult insemni pentru mine .
Datorita tie , lui Yvonne si Annei m'am atasat enorm de forumul asta la inceput .
Datorita voua am invatat ce inseamna sa tii la cineva care e in alt capat de tara.
Nu poti pleca pur si simplu . Ti'am zis de multe ori cat insemni pentru forumul asta si cat de rau imi pare ca nu mai esti sefa de casa .
Ti'am zis ca esti pur si simplu .. o parte din mine .
Esti sora mea .
Esti o Cullen si nu pot sa te las sa pleci .

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

27 Nov 2010, 22:36
Iertati-ma ca ma bag si eu pe aici, ca musca-n lapte
Shery, poate ca n-am avut ocazia sa te cunosc atat de bine pe cat as fi vrut, dar din ce am observat esti o fata grozava si cred ca nimanui nu i-ar conveni sa pleci
Deci, pentru binele majoritatii, esti dispusa sa uiti TE ROG de acea persoana care te-a ranit si sa ramai pe forum? Love

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
27 Nov 2010, 22:53
Oana a vorbit fara sa-si foloseasca creierul Smile

Nu mai este nici o problema.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
27 Nov 2010, 22:59
MAXIM Kennya =))))
Te ador!

Stii aia...Gura pacatosului,adevar graieste!

Kiss Va adoricesc Kiss
Thread Closed