Crysella Blythe
26 Nov 2010, 20:33
Bell Evans Wrote:Si eu am avut o intrebare suplimentara..trebuia sa pic la astropufi parca dar Jobenul m'a trimis la cercetasi
La mine era de ales intre vipi si cercetasi, deci sunt jumatate cercetasa Finna

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26 Nov 2010, 21:46
Scuza'ma pentru intarziere Blush
Dar lasa'ma sa iti urez un calduros Bun venit printre noi!
Sper sa iti faci multi prieteni si te asigur ca te vei distra aici!
Si poate ne vedem la un RpG
~Ti'am trimis o cerere de prietenie! Happywide

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
26 Nov 2010, 22:17
Si la mine parca era o intrebare suplimentara dintre astropufi si cercetasi parca in orice caz, iarta-ma pentru intarziere, accepta-mi te rooog cererea de prietenie si poate facem un RP impreuna :-)

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
27 Nov 2010, 04:26
Bun, deci am trecut peste "emotiile" cu sortarea... sunt la Cercetasi, exact asa cum mi-a spus Jobenul Magic (banuiesc ca Harry Potter era exemplul potrivit, intrucat avea abilitati de Viperin dar constiinta si inima de Cercetas) - sincer eu ma asteptam sa intru ori la Viperini, ori la Ochi-de-Soim!

Bell, numele meu se pronunta in zece mii de moduri, de la CRAISELA BLAI / BLAID la CRRISEELA/CRRISELAA BLAIDTH... sau cel putin asa am gasit pe niste forumuri in care se dezbateau probleme de pronuntie pentru "Blythe" si "Crysella"... naiba stie. Si de-abia astept sa te am ca Sef de Casa, hihi!

Veronica, si eu ma consider jumi-juma, la fel ca tine...

Layla si Hayley, as vrea sa va accept cererile de prietenie, dar momentan am niste probleme cu meniul... dar vi le accept cat pot de repede. Desigur ca doresc sa particip la RPG-uri, sper sa colaboram in curand!

Inca o data, multumesc de primirea calduroasa pe acest forum,

Crysella

27 Nov 2010, 11:40
Hehe
si eu abia astept sa ne intalnim la Turn
have fun si hai la rp
27 Nov 2010, 15:28
Sper ca se repara cat se poate de repede meniul tau sa te am in lista mea de prieteni

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
27 Nov 2010, 16:54
Crysella, mii de scuze pentru intarzierea mea. Shame on me >.<
Well..sper ca te-ai acomodat pe DM, so have fun around here.
Sper sa ne imprietenim si sa fii activa >Happywide<

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
27 Nov 2010, 16:59
Multumesc de primire, Helena. Pun pariu ca, odata cu timpul, ma voi imprieteni cu multa lume de pe-aici si, bineinteles, si cu tine. Momentan sunt la stadiul de lectura a forumului, dar banuiesc ca in cateva zile sau chiar in seara asta, daca ma plezneste inspiratia, ma voi apuca de un RP.

Ne mai vedem,
Crysella
27 Nov 2010, 17:42
Bine ai venit pe forum
Speram ca te vei distra aici Smile

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
27 Nov 2010, 17:49
Multumesc de primire, Ashlyn! Cu siguranta ma voi distra, dar voi pune accentul mai ales pe elaborarea unor RPG-uri noi si pe implicarea in cat mai multe RPG-uri deja existente. Poate ca pentru multi suna ca o simpla joaca, dar eu stiu sigur ca vreau sa devin scriitoare, atat in romana cat si in engleza, asa ca eu iau (joaca destul de) in serios.

Ne mai vedem,
Crysella