Hairstyle
|
30 Sep 2007, 11:40
|||
|
|||
M-am tuns si eu... Acum am parul pana la umeri si este in scari Cat de curand o sa fac o poza si o sa o pun
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
30 Sep 2007, 14:20
|||
|
|||
iti sta chiar bine julia! imi place! si sunt tare curioasa cum s-a tuns si ginny potter.
pai... parul meu este blond si drept. putzin mai lung de umeri si in scari. ![]() |
|||
06 Oct 2007, 14:27
|||
|
|||
iti sta super julia
![]() ![]() ![]() eu una imi urasc aprul:e drept ![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
06 Oct 2007, 15:28
|||
|
|||
Eu vreau sa-mi fac breton=))))))).Nush de ce mi s-a sculat de breton.am avut cand eram mica.Dar cred ca mi-ar sta bine acum.Dar ma gandeam sa fie breton dala pe o parte in scari
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Oct 2007, 16:27
|||
|
|||
Breton dinala vreau shi eu..doar ca nu pooot!!
|
|||
07 Oct 2007, 12:53
|||
|
|||
Nu stiu ce sa zic.Parca iti sta mai bine parul cum il ai acum Kennya.dar avand in vedere ca tu iti schimbi coafura cat de des ai ocazia nu ma mira.Desi ar fi o noutate sa te vad cu breton.Cand erai mica este adevarat ca iti statea bine,dar acum nici nu vreau sa ma gandesc.
|
|||
07 Oct 2007, 13:03
|||
|
|||
Eu cred ca o sa-mi stea bine.Desi o sa rad vreo doua zile asa.Nush,cred ca parul este singurul lucru care imi place sa-l schimb.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Oct 2007, 19:36
|||
|
|||
OMG! Cum am putut sa ies in poza asta! Ce privire am... parca nu sunt eu. Oricum... ignoratzi toate alunitzele etc... etc... si privitazi parul
http://i24.tinypic.com/316vodx.jpg ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
07 Oct 2007, 20:56
|||
|
|||
Paru itzi sta sooper sooper bn..dar ce fatza...dak ar fi postat altcnva shi nuh tu shi nu ar fi sp ca ejti u nu ashi fi crezut in veci ca u ejti akolo...ce privire=))
|
|||
07 Oct 2007, 21:44
|||
|
|||
bablabla
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|