Thread Closed 
Foc si gheațã .
27 Nov 2010, 22:21
'Pic-pac-pic-pac', se auzeau stropii de ploaie care ticaiau nervos, la fel ca si un ceasornic, acompaniati de pleosnetul produs de bocancii mei care se izbeau nefericiti de baltiile jegoase produse de o ploaie care nu se putea oprii de cateva zile.
Am incercat sa reprim un zambet de placere, care ma ducea cu gandul departe, care ma ducea cu gandul la zilele insorite, dar care totusi nu aveau niciun farmec pe Aleea Nocturn.
Cateva chipete fioroase ma priveau incruntata dupa geamurile aburite.Am riricat pentru cateva secunde privirea din pamant, privind imprejurul meu.
Nimic. Mda, un mare nimic, ca de obicei.
Imi amintisem de ce ma aflam eu aici, si ce trebuia sa fac.. Sa-mi iau reavansa, sau .. mai bine spus, razbunarea.
Gandul la ceea ce avea sa se intample imi acapara mintea si imi facu zambetul sa dispara de pe acel chip distrus .. de trecerea timpului.

Am oftat plictisita, grabind pasul.Am ajuns la locul care trebuie, langa acea cladire darapanata, veche si uriasa.
O silueta iesii in evidenta prin miscariile bruste pe care le facea, in dorinta sa evite baltiile uriase.
Am zambit fericita,gandindu-ma ca macar o am pe ea si nu voi fii singura.
Am imbratisat-o cald, apoi i-am soptit un Multumesc la ureche.
'' - Stii ca voi fii aici pentru tine ..., mereu'',soptii.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
27 Nov 2010, 23:27
Plimbandu-ma pe Aleea Nocturn, prin ploaia abundenta ce nu dadea semne de a se opri, ma gandeam. Totusi, imi placea ploaia aceasta, imi placea ploaia in general. Stropii grei mi se prelingeau pe fata. In aer plutea o atmosfera cetoasa. Cand, brusc, am deslusit o silueta feminina. M-am apropiat si i-am observat fata.
-Ashlyn? Ce cauti aici?
Pe fata fetei se citea o furie de nedescris.
-Ce ai patit?
Am intrebat curioasa.
M-am uitat la cladirea de langa noi, arata de parca mai avea putin si se rasturna. Bucatile din lemn putrezite de vreme scartaiau la atingerea picaturilor de ploaie. Prin geamurile sparte se observau niste umbre sinistre, neomenesti.
-Ce e asta?
Am intrebat-o aratand spre casa.

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
27 Nov 2010, 23:33
Ma aflam acum pe Aleea Nocturn,dar nu imi pasa deloc. Eram aici alaturi de Ashlyn,de verisoara mea,de cea mai buna prietena. Orice s-ar intampla voi fi aici alaturi de ea pana la sfarsit. Chiar daca va trebui sa ma lupt. Chiar daca probabil voi fi invinsa voi fi aici fiindca asta trebuia sa fac,de fapt,nu ,nu era vorba ca trebuia. Asta simteam ca trebuie sa o fac.
Am imbratisat-o pe verisoara mea dupa care i-am spus:
"Sa stii ca totul va fi bine. "
Totusi nu puteam sa mint asa ca am continuat:
"Si chiar daca nu va fi bine,nu conteaza. Vom sta aici pana la sfarsit!"
Era clar ca aveam emotii,era clar ca nu stiam ce se va intampla. Dar pana la urma ce conta asta?
M-am intrerupt din ganduri brusc cand s-au auzit niste pasi in spatele meu si o voce inconfundabila care ma striga. M-am intors aproape imediat si am strigat:
"Tuuu....!"
Eram prea nervoasa ca sa mai continui. De ce nu l-am omorat cand am avut ocazia? Sau astazi poate o voi avea din nou? Nu aveam de gand sa pierd iarasi aceasta ocazie in caz ca exista!!!

[Image: giphy.gif]
27 Nov 2010, 23:34
Am privit nervoasa spre acea silueta,care semana atat de bine cu cel care ii omorase pe cei dragi lui Rose..
'' - Porrin'',am soptit nervoasa.
Iar langa mine Rose tremura de nervi.Am prins-o de maini, si am pasit in fata ei.
'' - Ashlyn, ce cauti aici ?'',am auzit o voce cunoscuta, apoi chipul lui Jade aparu in fata mea.
'' - Ahh, e Jade.'', rasufla Rose usurata.
Am prins-o pe Rose de deget, strangand-o cu forta, apoi i-am zambit prietenesc lui Jade, care ma privea nedumerita, cerand explicatii.
'' - Ce e cu tine?'',intreba ingrijoarata.
'' - Nimic.., doar. O simpla plimbare intre verisoare'',am oftat.
Jade ma privii confuza, apoi isi duse o mana la sold in semn de prostest.
Oh Jade, de ce ai aparut tocmai acum ? Nu trebuia sa fii martora la ceea ce avea sa se intample aici. Nu vroiam sa ii se intample ceva ce avea sa se intample, si eram constienta ca nu le puteam apara pe amandoua, si pe de-asupra sa ma apar si pe mine.
'' - Nu plec pana nu-mi explicati'', se rezolva astropufa.
'' - Prea tarziu ..'', ma avetiza Rose.
M-am intors brusc cu spatele, privind cateva siluete negre, care se apropiau de noi, din partea cladirii darapanate.
Acele cateva siluete, care stiam ca erau ... cele mai rele persoane din intreaga mea istorie, din intreaga-mi viata .., familia Salverin, Porrin, si alti cativa Devoratori.
Acum trebuia sa cer explicatii pentru tot ceea ce se intamplase , si pentru moartea Victoriei.Acum ... Probabil ca era momentul sa mor, insa nu si cei dragi mie.
'' - Plecati fetelor.'',am spus, ingrijoarata, impingandu-le pe cele doua.

27 Nov 2010, 23:55
M-am uitat la Ashlyn incruntata si am avut timp sa reactionez inainte ca ei sa ajunga langa noi. I-am dat o palma,dar nu foarte tare,ci doar ca sa o trezesc la realitate.
"In primul rand ma aflu aici ca sa ne aparam una pe alta cat putem. In al doilea rand Porrin e al meu. Nimeni nu se va atinge de el. Iar in al treilea rand pur si simplu stiu sa ma apar si daca nu , macar voi incerca. In al patrulea rand nu te-as lasa niciodata aici. Si nu in ultimul rand vom lupta ca sa ne salvam si ca sa ne razbunam totodata. Cred ca stii si tu cata durere mi-a provocat mie acel nemernic si stiu cata durere ti-a provocat tie acea familie,daca ii poti spune asa. Asa ca nu plec nici daca ma impusti!!!"
Dupa monologul meu sper ca am convins-o pe Ash sa ma lase sa stau aici inainte sa ii mai dau una sa o trezesc la reaitate. Aceste momente sunt cele in care ai nevoie de familie si/sau prieteni aproape.

28 Nov 2010, 00:48
I-am zambit trista, dar si bucuorasa verisoarei mele, si am privit-o pe Jade, facuse un pas in spate. Trebuia sa plece... Nu o puteam lasa sa ramana aici, si sa sfarsea moarta, sau in cel mai fericit caz pe patul de spital al Spitalului Sf. Mungo.
I-am zambit, apoi m-am pozitionat in fata lui Rose, privindu-i pe cei care se apropiat tot mai repede de noi, si cu o viteza tot mai rapida.

'' - Orice ar fii.. Nu regreta.'',ofta Rose, prinzandu-ma de mana.
'' - Nici tu. Nu v-a fii vina ta pentru orice se va petrece. Multumesc Rose.'',am oftat.

Mi-am scos bagheta, si am strans-o puternic in mana, asteptand ceea ce avea sa urmeze.
Parintii mei .. Adevarata familie Slaverin ma priveau zambareti, de la 2 metrii distanta, asteptand sa ma apropii eu de ei.
'' - Nu tu, Ash'', spuse Rose, speriata.
'' - Soimeanca e a mea, doamna.'',spuse Porrin, mandru.
'' - Ramai aici Porrin. Noi aveam treaba cu ..., draga noastra fiica. Sau mai bine spus, ea are treaba cu noi.'', raspunse mama, dura, indraptand bagheta spre mine.

28 Nov 2010, 02:04
'' - O baba?'', incepu mama ,amuzata.'' - O baba vei fii tu dupa 20 de ani, presimt asta.. Mai ales daca vei semana pe mama'ta ,pe acre apropo, o salut, si ii transmit infrumusetare GRABNICA, asta daca vei mai apuca sa-i transmiti'', termina ea, apoi isi scoase bagheta, si ma impinse de-o parte.
Doi tipi muschiulosi ma tineau de mainii, si nu puteam sa ma misc, oricat de mult ma zvarcoleam. Stiam ca acum trebuia sa reactionez, dar bagheta imi era aruncata pe jos, la cativa pasi departare, si nu puteam sa scap din ghearele celor doi.
'' - Oo, nu'',am spus distrusa, observand cum acea persoana groaznica se pregatea sa o atace pe Rose.
'' - Crucio !'',tipa ea, iar Rose pica fara vlaga pe jos, tipand de durere, strangand cu putere pamantul si pietrele de pe jos.
Mi-am amintit ca aveam la mine lama acheme pe care Rose o primise de la Kasumi, si mi-o daduse mie, ca sa ma pot salva in aceasta situatie.
Aveam practic, totul pregatit.Lama se activa imediat ce-mi adusesem aminte de ea si trecu pe langa gatlejul unuia dintre tipii care ma tineau tare, facandu-i sangele cald-caldut sa tasneasca in sus cu bucurie.
Aceasta imi dadu drumu disperat, cazand pe jos, si strangandu-si gatul, in speranta de a opri hemoragia.
'' Accio bagheta'',am spus privind concentrata bagheta, care ajunse in fata mea.
Celulilat ii aplicasem o vraja de impietrire, pe care, habarnaveam cum o reusisem. Eram inca socata, privindu-i pe cei doi tipi pe care tocmai i-am invins.
'' - Vulnera Santur'',am soptit spre Rose, apoi m-am intors cu fata la mama.'' Iar tu ..'',am soptit, nervoasa, tremurand de furie.
'' - Asta-i fiica mea.'',spuse ea, privindu-l fericita pe tata, care nu avea nicio expresie.
'' - Iar TU.. Avra Kadevra'',am tipat, exasperata, apoi .. am lesinat.

28 Nov 2010, 02:27
Dar Salverin fusese prea rapida si cu o vraja scut opri aceea vraja,cea mai rea vraja,un blestem de neiertat.
Aveam o furie imensa in mine si in acel moment am luat cutitul din mana lui Ash si l-am atintit spre Salverin-el. Dar Porrin,imbecilul se baga in fata lui si l-am nimerit pe brat. Wow,destul de bine pentru prima data. De fapt poate chiar perfect.
Porrin suferea acum. Mi-am mutat privirea ingrozita la Ashlyn si cu o vraja non-verbala am facut- o sa se trezeasca.
Aveam o furie imensa si acum tipam pe mama biologica a lui Ash:
"Tuu... Chiar nu ai mila.. E fiica ta..!!!!!!!!!!"
-Ce e aia mila?,rase ea crizata.
Ce penibila era,de fapt nu era,fiindca asa erau Devoratorii....

28 Nov 2010, 02:42
Ce .. ce se intamplase? Mi-am dat un scurt refresh la memorie, apoi mi-am amintit ceea ce se intmplase. Efectul vraji era prea mare pentru mine, asa ca ma facuse sa lesin.
Mama isi indrepta bagheta spre mine, facandu-ma sa ma ridic in picioare, si jucandu-se cu mine de parca eram o marioneta.
Ma facu sa ma aplec spre bagheta, si sa o tin in mana cu forta.
'' - Lupta-te cu mine, fiica mea.'',spuse ea, mandra.
'' - Sa ma lupt .. cu un nimic?'',am spus, furioasa.
'' - Nimic ? Numicuri ai tu in cap, Ashlyn Salverin. NIMICURI. Sectumpsempra !'', se ingrozii ea.
In acel moment sangele imi tasni din fata, din maini, si din intregul meu corp, facandu-ma sa vad numai rosu, rosu ,rosu.
Simteam incet cum totul se pierdeas in fata mea, insa tot mai puteam sa privesc acea silueta .. care se apropia mandra de mine.
Apoi, parca totul dintr-o data disparuse, si revenise, ca si cum nu se intamplase nimic.
In fata mea .. statea Victoria, sora mea malefica, care murise pentru mine.
'' Incredibil'',am spus, ducand mana la gura.
Am observat ca in jurul meu toti erau morti, mama, tata, si cei patru Devoratori.Inafara de Rose, care zacea pe pamant, chinuindu-se sa respire.
Victoria ma lua in brate zambind, apoi imi dadu drumu.
Fata ei parea atat de alba si ..ciudata.Apoi .. Zambetul ei acre era de-un alb perfect.
'' Nu ai murit ..'', am raspuns, fericita.
'' Dar nu poti spune asta nimanui, Ashlyn. S-o salvam pe soimeanca,apoi iti explic.'', raspunse rapid, miscandu-se cu o viteza incredibila de la mine la Rose.
Ii facuse respiratie gura la gura cateva secunde, apoi verisoara mea isi revenise.
I-am zambit fericita, apoi am ridicat-o de pe jos, lasand-o sa se sprijine de mine.

28 Nov 2010, 13:01
-Nici vorba nu raman aici!,spuse Porrin cu siguranta ca momentan nu ii vor face nimic. Aveau nevoie de el,cel putin pe moment.
Abia asteptam ca Porrin sa se apropie. Dupa cum am mai spus nu voi mai pierde inca o sansa de a il ucide fiindca mereu scapa iar persoanele dragi mie nu vor fi niciodata razbunate. Asa ca orice ar fi,oricare ar fi pretul eu si Ashlyn vom lupta in continuare.. Ne vom apara una pe cealalta cat puteam noi de mult... Acum ma temeam pentru Jade,ea nu avea ce cauta aici printre aceste fiinte nemernice.. Ea nu avea nici-o vina ca se afla intr-un loc nepotrivit,intr-un moment nepotrivit.
Mi-am dres vocea si am strigat de la cativa metri:
"Salveri,te inseli. Daca ai treaba cu ea ai si cu MINE!".
-Hmm,tu trebuie sa fii o Andrews!,tipa si ea la randul ei.
"Da,ai ceva cu asta? Ma mandresc cu asta.. Si ma mandresc ca Ash e verisoara mea!"
-Ba nu e!!!,tipa ea de data aceasta cam nervoasa.
"BA DA E!!!". Probabil ca unul dintre lucrurile la care tineam era incapatanarea mea asa ca ... O scotea pe Salverin din sarite.. Oops,nu era cu intentie...

Thread Closed