Luminiþa Clearwater
|
28 Nov 2010, 19:57
|||
|
|||
Thanks a lot.
Bell, da, imi spui "Lumii" de acum. Pe contul asta. Asa imi ziceau toti cand aveam inainte numele astea pe contul "Isabella Isildur". Ronnie, Alice, thanks a lot. Bell.. am avut la inceput "Luminita Limpede".. dar atunci nu erai pe forum.. Apoi mi-am schimbat in "Isabella Luminita Swan".. apoi River.. apoi Carter.. si acum Isildur.. si asa raman. Multumesc tuturor. P.S. - Bell.. Ce zici de un RP cand ai timp? |
|||
28 Nov 2010, 19:58
|||
|
|||
Hai
ne si inrudim? |
|||
28 Nov 2010, 20:02
|||
|
|||
Daca vrei.. da. Cum sa nu.
P.S. - Tot gresesc si scriu de pe celalalt cont. O__O =)) |
|||
28 Nov 2010, 22:10
|||
|
|||
Isa, welcome to Slytherin Lume noua, eh?
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
28 Nov 2010, 22:24
|||
|
|||
Nu ma mai bag pe celalalt cont sa scriu.
Deci da. Thanks, Dess. :> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Nov 2010, 14:08
|||
|
|||
Asa. "Luminiþa Clearwater" suna mai bine.
P.S. - Sa vad ce zice Bells. O sa creada ca o sa-mi schimb numele mai ceva ca aspectul de pe blog. ![]() |
|||
29 Nov 2010, 14:16
|||
|
|||
Iarta-ma pentru intarziere
Welcome again, Isa [adica Luminita ![]() Distreaza-te pe la ore si nu uita de Aritmantie <:-P ![]() Hayley Megan Alden |
|||
29 Nov 2010, 14:23
|||
|
|||
Thanks, Hayley.
|
|||
29 Nov 2010, 17:26
|||
|
|||
Hmm, interesant ca ti-ai ales numele de "Luminita Clearwater", avand in vedere ca in engleza era, de fapt, "Penelope Clearwater". Banuiesc ca "Luminita" a fost nume ales de Iepureanu ca sa sune bine asociat traducerii numelui de familie.
"Bagheta Bagheta Conducãtorului Suprem. 16.5 centimetri, fãcutã din lemn verde de smaragd. Conþine 5 mm de sânge ale unui leu ce este lider într-o haitã." Eu stiam ca leii nu fac parte din haite, ci din grupuri, si in general femelele de leu sunt lideri de grup, dar titulatura de "Conducator Suprem" mi-a facut ochii sa straluceasca. Cat despre faptul ca bagheta are 16,5 cm, ma duce cu gandul la replica lui Slughorn: "marimea nu garanteaza puterea". Cat despre raportul inaltime/greutate, eu am avut 42 de kg la 1,70 pe la vreo 14 ani... si eram anorexica de-a binelea... si chiar cu 5 kg in plus si tot e prea putin... deci personajul tau este deosebit de fragil? Sau doar da impresia asta? |
|||
29 Nov 2010, 20:19
|||
|
|||
Luminita
Stii foarte bine ca imi place descrierea ta Si . poate .. intr'un viitor apropiat ne inrudim ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Emma Clearwater | Emma Clearwater | 8 | 3,012 |
23 Jan 2012, 13:35 Last Post: Emma Clearwater |
|
~ Isabella Luminiþa Isildur ~ | Isabella River | 22 | 33,553 |
11 Sep 2010, 13:04 Last Post: Scarlett Soul |