Perle...peste perle :))
28 Nov 2010, 22:06
Isabella Isildur Wrote:Ce e asta ?

Check here Isa, ultimul mesaj

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28 Nov 2010, 22:29
Da, ma, dar eu ma refer ca e acelasi post de doua ori. :|

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
28 Nov 2010, 22:30
Isabella Isildur Wrote:Da, ma, dar eu ma refer ca e acelasi post de doua ori. :|

A, sorry.
Poate o sa vina un admin binevoitor pe aici sa se uite prin topic

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
28 Nov 2010, 22:31
Ca de faza cu "AJUTOOOOOOR!!!" stiam.

Dess. "Ajutoooor, sunt pe cale sa ma despart de ultima gura din ceaiul meu. Imi place foarte mult, dar e pe cale sa se duca de tot in stomac. Hop. S-a dus. Finna"

You run. I con.
28 Nov 2010, 22:35
Profa de fizica[Jade, si profa ta Wink]: Daca intra cineva acum pe usa, si intreaba "Stiti sa rezolvati probleme, voi ce raspundeti?"
Mai bine de jumate de clasa in cor:"Nu stiu!"

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
28 Nov 2010, 22:36
Isabella Isildur Wrote:
Dess. "Ajutoooor, sunt pe cale sa ma despart de ultima gura din ceaiul meu. Imi place foarte mult, dar e pe cale sa se duca de tot in stomac. Hop. S-a dus. Finna"

Se ducee....nuuu!
S-a dus.

Love you, Bells.
28 Nov 2010, 22:38
Cat de sec. =))

You run. I con.
28 Nov 2010, 22:47
Profu de istorie vrea sa'mi puna mie nota dupa ce m'a ascultat si zice:"Care'i Maþoianu de aici?" eu ridic mana, el se intoarce la clasa si zice:"Asta'i fata buna"

[Image: 2igkmd1.png]
29 Nov 2010, 13:07
Aveam un profesor in facultate de marketing care ne-a ;uat cu perlele din primul curs. CU astfel de perle cum sa ne mai convinga sa ii dam atentie?
- "Domnule student poti sa cultivi si grau si orz si vaci si ce vrei dumneata" (ma rog, noi mai inapoiati saracii de noi, nu stiam ca putem cultiva vaci)

- "Domnisoara studenta, graul are 2 culturi de baza: aratul si semanatul" (pff, la noi muritorii, alea parca se numesc lucrari, nu culturi)

- "Da, domnilor studenti, laptele se pasteurizeaza, toate tipurile de lapte: atat laptele de vaca, de capra, deoaie cat si cel de pui" spune proful cu patos.
Ridic 2 deget sus, ca la clasa intai, ma ridic in picioare si-i spun profului cu cea mai mare seriozitate:
- "Dom' profesor, ma scuzati ca va intrerup. Stiti, voiam sa-mi fac o ferma de pui si nu eram hotarata daca sa fie pui de carne sau de oua. Insa, daca imi spuneti cum se mulg puii, as vrea sa imi fac o ferma de pui de lapte. Da, stiu ca imi trebuie echipament specializat, insa nu stiu cum sa-l montez, cum sa-l folosesc la pui" am incheiat la fel de serioasa. Colegii mei erau, evident, pe jos de ras.
- "Nesimtito! Asa vorbesti cu un profesor universitar?" ma intreaba proful indignat si rosu la fata.
- "Adica de ce-s nesimtita dom' profesor? EU credeam ca-s inculta ca n-am auzit ca s-ar mulge puii si voiam mai multe informatii, iar dumneavoastra ma jigniti? Acum merg la domnul decan sa vedem dansul ce zice, mai ales ca am colegii ca martori" am spus eu 'indignata'
A iesit proful furios din sala de curs, dupa care mi-am permis sa rad si eu la fel de mult ca si colegii mei, alaturi de ei.

[Image: Gryffieuserbar.png]

When you'll believe everything is lost and there's nothing else you can do to win a battle, just think of your friends and you'll find the strength to win
29 Nov 2010, 20:46
Haide maa! =))) cum sa mulgi puii
ce profesor mai aveati si voi Finna)

[Image: YotrHop.gif]