Sfarsit de toamna
|
27 Nov 2010, 14:58
|||
|
|||
" - Si eu ma bucur . Abia astept sa retraiesc acele momente placute alaturi de voi , elevii . Inca sunt un copil si mereu voi fi asa . Abia astept Craciunul . E sarbatoarea mea preferata din an . Imi place atmosfera aia , cand toti se reunesc in jurul bradului si canta colinde , si sa nu uitam nici de balul de Craciun . Hogwarts'ul arata perfect de Craciun . "
" - Da , asa e . " zise Rosalie , sorbind inca o gura de ciocolata calda . Am privit si eu cana mea , apoi am luat o inghititura . Era foarte buna si imi incalzea mainile. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Nov 2010, 16:14
|||
|
|||
Craciunul-sarbatoarea mea preferata din tot parcursul anului. De fapt cine nu iubeste aceasta sarbatoare? Este perioada cand poti fi cel mai mult alaturi de cei dragi tiie.
Am oftat amintindu-mi de Craciunul trecut alaturi de Jake si de o mare parte din familia mea. Si acum ma mai intreb de ce a trebuit sa moara? Dar probabil ca Dumnezeu asa a vrut... Mi-am revenit zambind imediat,apoi m-am uitat la Bells si i-am spus: "Hmm,Balul de Craciun.. Abia astept .. Va fi cea mai minunata petrecere. Sper!" Bells se uita la mine si a spus: :Si eu...: ![]() |
|||
28 Nov 2010, 23:38
|||
|
|||
Deja incepusera sa mi se deruleze in minte tot felul de imagini , precum un film vazut pentru a treia oara . Balul trecut fusese unul dintre cele mai frumoase baluri ale mele si ultimul pe care l'am petrecut ca eleva la Hogwarts .
Acum era adulta , dar nu eram mai diferita cu nimic . Ramasesem aceasi persoana , cu suflet de copil , careia ii place sa se uite noaptea la stele ; careia ii place sa viseze si sa spere . Sirul gandurilor mele fu intrerupt de chipul angelic al lui Rosalie . Privirea ei era distanta si parea adancita in ganduri . " - S'a intamplat ceva ? " am intrebat eu , incercand sa par cat mai discreta . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Nov 2010, 23:46
|||
|
|||
Trezindu-ma din gandurile mele o priveam pe Bells in timp ce ii ascultam intrebarea.
I-am raspuns pe aceeasi voce calma ca de obicei: "Nu,nu s-a intamplat nimic. M-am adancit doar in ganduri. Cum va fi balul din anul acesta? Tot asta ma intreb..." Bella zambi apoi a spus: "Mda...Si eu ma intreb asta...!" Cand sa mai iau o gura de ciocolata calda observ cu surprindere faptul ca cesca mea era goala. "Ce zici,comandam Berezero?", o intreb eu pe Bells. ![]() |
|||
28 Nov 2010, 23:49
|||
|
|||
" - Hmm . Oferta ta suna destul de interesanta . " am zis eu zambindu'i malefic lui Rosalie .
Am mai stat cateva secunde , fara sa spun nimic , apoi am zis vesela : " - Bineinteles ca luam Berezero . Fac eu cinste . N'am mai baut de foarte mult timp . " Rose incerca sa ma contrazica , dar era deja prea tarziu . Comanda era data , iar eu asteptam cu nerabdare sa simt din nou gustul amarui al berii . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 00:07
|||
|
|||
Ca si prima data,nu a durat mult pana comanda a fost efectuata. Am primit imediat doua Berezero si am observat-o pe Bells cum a savurat prima gura de Berezero.
"Da,Bells,ai dreptate! Nici eu nu am mai baut de mult..." Am profitat de aceasta zi si am dat peste gat si eu o gura de bere. Ma uitam la cei din jur care isi savurau si ei ceea ce au comandat. Apoi mi-am mutat privirea spre geam. Fulgii de nea se puteau observa cum alunecau pe gemuletul de la usa..Iar pe jos deja se adunase destula zapada pentru a face cativa Oameni-de-Zapada. "Hei,Bells,ce zici de o mica bataie cu bulgari?",am rostit eu incet. ![]() |
|||
29 Nov 2010, 00:14
|||
|
|||
Cand am auzit ceea ce spusese Rosalie , primul gand care imi trecuse prin minte era sa accept , dar totusi ... eram adulta acum si trebuia sa ma comport ca atare .
" - Nu stiu , Rose .. " am inceput eu , dar fata deja se ridica de pe scaun , dornica de distractie . " - Haide , Bells . Va fi amuzant . Sunt sigura de asta . Si promit sa nu te asaltez prea tare cu bulgari . " " - S'o crezi tu . O sa te bag in zapada pana cand nu o sa mai zaresc nici macar un fir de par de'al tau . " am spus eu , ridicandu'ma de la masa si alergand dupa ea spre iesire . Eram exact ca doi copii , dar nu imi pasa . Era iarna . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 10:23
|||
|
|||
Atmosfera de iarna era una de vis . De mult nu ma mai distrasem asa de copios . Inca incercam sa o nimeresc pe Rosalie cu un bulgare , cand dintr'o data observasem ca a disparut .
" Unde ar fi putut sa plece ? " , mi'am zis eu in gand , cand dintr'o data am simtit cum un bulgare rece imi inunda urechea , lasandu'ma fara auz . " - La naiba ! " am zis eu , incercand sa imi scot zapada din ureche . " - Bella . Cum te simti ? " intreba Rose , razand de mine . " - Las' ca vezi tu . " Nu am mai asteptat prea mult si m'am napustit asupra ei , incercand sa o arunc pe pamant , dar incercarile mele au dat gres si m'am trezit dintr'o data jos . Rosalie era deasupra mea incercand sa ma acopere cu zapada . " - Nu ,nu , nu . " am zis eu razand . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 13:12
|||
|
|||
"Ei,Bells,vezi ce bine e sa te distrezi? Si eu sunt majora,am 17 ani,si ce? Distractia tot distractie ramane!!"
Eram acum in fata la "Trei Maturi" si ne purtam ca doua copile,dar cine ne avea treaba? Spun eu ca nimeni. Ne bucuram ca doua fetite de zapada de afata . Am luat-o pe Bells prin surprindere cand un bulgare de zapada isi facu aparitia pe fata ei. Vinovatul? Eu in persoana. Nici bine nu apucasem sa incep sa rad cand se auzi o voce: "ei lasa ca vezi tu!" Era Bella,iar cand sa ma intorc brusc un bulgare gigantic zbura spre fata mea... ![]() |
|||
29 Nov 2010, 17:25
|||
|
|||
Ma uitam la Bells care deja devenise rosie de la zapada si frigul de afara. De altfel si eu eram rosie , dar nu chiar asa de tare. Vroiam sa o bag cu capul in zapada,dar incercarile mele au rezultat un esec total in momentul cand am simtit un bulgare imens care zbura spre fata mea. Ciudat,nu era de la Bells.
Cand sa ma uit in dreapta mai primesc unul. De la cine? De la un copilas de 10 ani. Bells a inceput sa rada cu lacrimi de mine,dar cand sa imi revin mai primesc unul. Si ei,de data asta ma inselam. Provenea de la Bells. Ei si totusi iarna e frumoasa! Imi era dor de momente de acest gen,cu bataie in zapada,in ultimul timp nu prea aveam timp de asa ceva. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|