La multi ani !
|
21 Nov 2010, 17:12
|||
|
|||
Chiar nici o poza?
![]() E bine macar ca v-ati distrat>;d< Si totusi nu si-a ratacit careva vreo poza de la ziua lui Bells? ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Nov 2010, 13:17
|||
|
|||
Sorry
Am uitat sa verific topicul asta Mersi din nou pentru urari Inseamna mult pentru mine , chiar daca a trecut ziua mea . Si . revenind Chiar mi'a parut rau ca n'am facut poze , dar ma bucur ca am avut parte de cele mai frumoase clipe din viata mea , pana acum . Am avut alaturi cele mai dragi persoane si cred ca asta a contat cel mai mult . P.S. : Nu o ascultati pe Isa . Nu am fost imbracata genial Si nu a iesit chiar atat de bine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 13:20
|||
|
|||
Waaa. I can't believe Cum am putut? Misela de mine, nesimpoarca. Am uitat sa-i spun la multi ani Bellei. Sunt o nesimtita. Ma poti ierta?
![]() La multi aniiiiiii sa traiesti cat mai bine si la mai mult <:-P ![]() Hayley Megan Alden |
|||
29 Nov 2010, 13:21
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:P.S. : Nu o ascultati pe Isa . Nu am fost imbracata genial Taci acolo. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Nov 2010, 13:24
|||
|
|||
Jade . Nu te mai jigni
Ma bucur mult ca ti'ai amintit . Si n'am de ce sa te iert Mersi pentru urari Si tu , Isa . Nu mai minti lumea :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 13:30
|||
|
|||
Dar nu mint. Vezi? Trebuia sa fi facut poze si acum toti ma aprobau ca aratai super. >: P
Deci.. da, oameni buni, Bells arata genial. Siii.. totul a iesit super. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Nov 2010, 13:36
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Jade .De fapt, era Hayley Dar mersi pentru botez P.S. Bells, nu uita de ce am spus la topicul "Poze cu noi". Pe bune. Ma teleportez la tine. Si o iau si pe Alice cu mine :> ![]() Hayley Megan Alden |
|||
29 Nov 2010, 13:53
|||
|
|||
I wanna see
Si iarta'ma , dar cum am scris si in celalalt topic , sunt cam ametita astazi . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 14:01
|||
|
|||
Aw , Bellaaaaaa
Nu-mi vine sa cred ca nu ti-am zis la multi ani. iarta-ma iarta-ma iarta-ma iarta-maaaa _X sa ne traiesti si sa ramai alaturi de noi pana la 10.0000 de ani. iti dau voie sa mori dupa ce implinesti 10.0000 de ani te iubim , Bella ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
29 Nov 2010, 14:02
|||
|
|||
Very nice >
![]() Si nu va mai scuzati :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|