Just a vacation
27 Nov 2010, 20:30
"Sunt sigura ca de vei descurca in Consiliu!",i-am spus eu lui Oliver foarte sincera si hotarata.
Apoi l-am observat pe micutul Edward-asa auzisem ca il cheama-cum se indrepta spre noi.
"Hei,uite,vine ala micu'!",am grait eu.
Oliver rase de reactia mea apoi cel mic spuse:
"Buna,domnule Queen!"
Isi indrepta privirea catre mine si ma saluta timid.
Dupa ce Edward a plecat i-am spus lui Oli:
"Hmm,se pare ca esti foarte admirat,cunoscut pe aici...!"

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28 Nov 2010, 19:16
-Mmmm...sunt zile in care prefer sa trec neobservat...
-Nu sunt obisnuit cu ....sa zicem ....sa atrag atentia...
Nu imi placea sa fiu prea in fata...imi placea doar la razboi sa plec din prima linie...in viata imi placea mereu sa fiu in plan secund...
-Hmm...nu e vorba de cunoscut...familia mea este cunoscuta nu eu...
-Eu sunt doar un incepator...in ...sa zicem aceasta lume...

Alone in Dark

Versurile Mele
28 Nov 2010, 20:03
"Da,Oli,poate tu esti altfel. Dar dupa cum ai spus. Familia ta este asa,iar tu bineinteles,vrei sau nu,faci parte din ea. Iar faptul ca faci parte din consiliu sugereaza ca toata lumea te crede capabil de asta,toti si-au pus nadejdea in tine,iar tu bineinteles nu ii vei dezamagi!",i-am spus eu batandu-l usor peste umar.
Si vorbele mele nu erau spuse aiurea,la fel ca restul stiam ca se poate descurca si eram aici sa il sprijin si speram sa se obisnuiasca cu aceasta raspundere.
"Deci ce vrei sa cumperi de la Antichitati?",l-am intrebat eu pe baiat dorind sa schimb subiectul si eram intr-adevar curioasa.

28 Nov 2010, 22:13
-Nu vreau sa cumpar nimic...pelerina mea a fost distrusa...si am dat-o familie Grant sa o repare...
-Cat...despre mine...
Am strans puternic din pumni...si am incercat sa ma incurajez...
-Rose...familia mea nu este chiar cea ce pare...defapt o parte din ea...
-Nu mereu numele de Queen aduce respct acolo unde merg...
-Exista membri ai familiei care nu fac mandrie numelui de Queen...
-In vremurile de demult...la inceputul familiei Queen...familia era formata din Issabelle Queen si Edward Queen...atunci sa dat prima formare a familiei mele...Issabelle ura ramura non pura...a vrajitorilor...Edward era un vrajitor intelept si bun...dorea ca sa uneasca cele doua ramuri de vrajitori...
-De aceea nu doresc sa fiu cunoscut ca Queen in primi ani...
-Chiar parinti mei mi-au cerut sa nu folosesc numele de Queen

Alone in Dark

Versurile Mele
28 Nov 2010, 22:51
Ascultam cu mare atentie spusele lui Oliver apoi cand a terminat am continuat eu:
"Oli,deci da-mi voie sa iti spun ca si parintii tai au facut o mare greseala!"
Acesta se uita la mine nedumerit , apoi i-am spus:
"Pentru ca... Nu numele te face pe tine,tu esti asa cum esti - tu insuti- si nimic nu poate schimba asta. Nici macar numele!"
Apoi am zambit sincer uitandu-ma la el,apoi la dragonii care se aflau in jurul nostru.
L-am observat din nou pe cel cae arunca foc,nu stiam de ce,dar acesta m-a fascinat cel mai mult.

29 Nov 2010, 00:39
-Aceea sunt dragoni familiei noastre....
-Uitate atenta la ei...in piept au un fel de ametist cu initialele si trandafirul care ii face de necontestat..
M-am apropiat de dragon si i-am pus mana pe frunte
-Incet Will...incet
-El este emblema familei Queen
-Este cel mai talentat si puternic dragon...al familiei Queen
-Rose...numele de Queen e important pentru mine...si de aceea am incercat sa il spal de cele rele...
-Dar o lupta dusa singur nu prea iti da avantaje...
-Asa ca e greu
Imi mangaiam dragonul care parea sa se calmeze..si sa ma priveasca arent ...dar fara nici macar o intentie de rautate...

Alone in Dark

Versurile Mele
29 Nov 2010, 13:22
"Probabil nu ti-ai dat seama,dar nu te afli in aceasta lupta singur!"
I-am zambit lui Oliver,dupa care mi-am mutat privirea catre dragonul pe care il mangaia Oli. Wow,avea si nume acel dragon si era atat de dragut. M-am uitat intrebatoare la baiat apoi i-am spus:
"Hmm,as putea sa il mangai si eu?"
Oli dadu aprobator din cap,apoi a adaugat sa am grija cu el...
Mi-am pus mana in crestetul capului sau si spre mirarea mea nu a ripostat deloc. Asa ca mi-am facut curaj si l-am mangaiat.
Era foarte frumos,era clar ca era o mare mandrie pentru Oli.. Nici nu avea cum sa nu fie,oricine l-ar fi vazut l-ar fi placut pe loc.

29 Nov 2010, 13:45
-Poti sa fi linistita Rose
-E un dragon...simte cei ce vor sa ii faca rau...
-Doar atunci va taca...
-Dragoni familiei nu ataca...decat pentru a proteja...
-Asa au fost antrenati de mine si tatal meu!

Alone in Dark

Versurile Mele
29 Nov 2010, 17:38
Ascultam cu atentie ceea ce imi spunea Oliver si intr-adevar imi puteam da seama ca acesti dragoni au fost 'dresati; intr-un anumit fel.
Era clar ca nu erau rai,ci bineinteles,atacau doar pe cine era nevoie. Doar asa se putea explica faptul ca acel dragon m-a lasat sa il mangai.
Parea atat de firav,de neajutorat,dar era clar faptul ca in caz ca va trebui nu va ezita sa atace.
"Inseamna ca au fost antrenati foarte bine,Oli!"
Nu imi puteam lua ochii de la cel care scotea foc,acesta mi se parea cel mai interesant,chiar nu stiam de ce,dar in acest moment nici nu imi pasa de explicatii. Acum ma gandeam la faptul ca mi-as dori atat de mult sa am propriul meu dragon.

01 Dec 2010, 02:04
-Nu au fost antrenati mai de loc...am spus zambindu-i Rosaliei
-Au avut parte de alceva mai bun...
Aranjam lucrurile pe care le-am adus de la conac pentru dragoni...apoi l-am pus hrana in containerele din care se hraneau..
-Am avut ceva mult mai bun pentru ei...
-Caldura...intelegere...si multa atentie...este succesul pe care il vezi azi in fata ta Rose

Alone in Dark

Versurile Mele