Sfarsit de toamna
|
29 Nov 2010, 20:13
|||
|
|||
Imi placea sa imi petrec timpul alaturi de Rosalie . Era imposibil sa nu ma amuz in prezenta ei .
Am mai stat putin bulgarindu'ne , apoi ne'am intins pe jos si am inceput sa facem ingeri de zapada . " - E destul de placut , nu ? " am intrebat eu , incercand sa o fac sa zambeasca . Aceasta ma privi lung , apoi raspunse : - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 20:43
|||
|
|||
Ma uitam la Bells care intr-adevar astepta un raspuns din partea mea. Am zambit,apoi am spus:
"Da,sa stii,intr-adevar e,nu am mai facut asa ceva de cand eram mica!",am spus eu pe o voce blanda pe deasupra chicotind. M-am ridicat de pe jos si m-am uitat la ingerasul meu de zapada,apoi Bells imi urma exemplul. M-am uitat spre cer si am rostit soptind: "Ce bine ar fi fost ca ingerasul meu sa fi fost aproape de mine in iarna aceasta.." -Ingerasul e aproape de tine!,spuse Bells. Si intr-adevar avea dreptate,Jake era acum intr-adevar un ingeras pentru mine. "Hei,am o idee!",am spus eu zambind de fericire. Vroiam sa am o amintire cu Bells din aceasta zi asa ca printr-o vraja non-verbala am facut in asa fel incat un aparat de fotografiat Incuiat sa apara in mana mea. "Zambeste!",am tipat eu in timp ce faceam poza. ![]() |
|||
29 Nov 2010, 20:50
|||
|
|||
" - Nuu . " am strigat eu cat de tare m'au tinut plamanii , dar era deja prea tarziu .
Aparatul de fotografiat facuse cel putin doua poze , inainte ca eu sa apuc sa imi ascund fata . " - Stii cat de mult detest pozele ? " am intrebat eu furioasa , dar Rosalie ma privea amuzata si imi mai facu inca o poza . " - O sa platesti pentru asta . " am tipat din nou . luandu'i aparatul din mana si incepand sa ii fac poze in diferite ipostaze compromitatoare . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 20:56
|||
|
|||
"Ehh,asta e ,voi tine pozele undeva sa imi amintesc de aceasta zi minunata!",am spus eu razand cat puteam de tare in acest moment.
"Stii,Bells,nici mie nu-mi prea place sa imi faca cineva poze,dar...Ador amintirile!",am rostit eu de data aceasta serioasa,dar zambeam. Am incercat sa ii iau aparatul Bellei din mana cand sa alunec pe putina gheata care s-a format. Si bineinteles ca numai eu puteam sa am..ghinionul sa cad acolo,tocmai acolo,tocmai eu! Bells incepu sa rada . M-am uitat la ea apoi am zis: "Auuci,ti se pare amuzant?" -Razbunare!,incepea ea sa rada. ![]() |
|||
29 Nov 2010, 21:01
|||
|
|||
" - Dar stii cum as putea face acest moment mai placut ? " am zis eu , zambind malefic , apoi facandu'i o poza.
Rosalie ma privi imbufnata , apoi isi infipse mana in piciorul meu , incercand sa ma doboare . In incercarea mea jalnica de a scapa , am alunecat si eu pe gheata , cazand chiar langa prietena mea . Aceasta izbucni in ras si spuse mandra : " - Cine rade la urma , rade mai bine nu'i asa ? " " - Ia mai taci . " am zis eu , incercand sa ii acopar fata cu bulgari de zapada . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 21:10
|||
|
|||
Ma uitam la Bells si am facut acei ochisori de catelus si i-am spus:
"Nu tie mila de mine?!" -Ooo.Bine...Spuse ea resemnata. Dar cand sa se ridice i-am dat un bulgare fix in fata. Ooops,pacaleala... Dar nu am apucat sa termin ce aveam de spus fiindca fix in acel moment acel bulgare se intoarse in gura mea. Da , in gura fiindca eram pregatita sa spun ceva. Apoi am tipat speriata: "Aaaaa....Rece.rece...!" -Haide,nu te mai vaita ca un bebelus. "Aaaa,dar e rece!",tipam eu in fata la "Trei Maturi!" ![]() |
|||
29 Nov 2010, 21:13
|||
|
|||
Nu ma puteam opri din ras . Am stat cam 5 minute , privind'o pe Rosalie cum se vaicarea si incerca sa respire .
" - Haide . Inspira , expira . " ziceam eu amuzata , iar aceasta ma strafulgera cu privirea . Am privit cerul si deja parea ca se intuneca . Nu imi venea sa cred cat de repede trecuse timpul in prezenta unei companii placute . " - Ce ar fi sa mai stam putin si pe intuneric ? " ma intreba Rosalie incantata de aceasta idee . " - Da . Am putea si sa privim stelele . E mai placut iarna , chiar daca e frig. " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 21:38
|||
|
|||
"Cata dreptate ai,Bells!".
Se parea ca gandim aproximativ la fel in legatura cu iarna.M-am uitar pe cer si o stea mai deosebita stralucea: "Uite , acolo e Jake!",am spus eu zambind. -Si se bucura ca zambesti..continua Bella. La aceste cuvinte pe care tocmai le-a rostit intr-adevar zambeam,puteam sa spun ca radiez de fericire si doar pentru pur si simplul fapt ca el mai stia in siguranta. Lasand gandurile mele romantice la o parte,m-am intors catre Bella si i-am spus: "Hai sa iti zic ceva." -Ce? "Zbeng-un bulgare direct spre fata ei. ![]() |
|||
29 Nov 2010, 22:08
|||
|
|||
" Nu din nou . " mi'am zis eu in gand .
Rosalie ma privi victorioasa . Uram cand eram invinsa . Pur si simplu nu suportam acest gand , asa ca m'am aruncat iar asupra ei si de data asta am reusit sa o trantesc la pamant . " - Cum ai vrea sa te botezam acum , Rose ? " Am inceput sa ne rostogolim amandoua prin zapada , precum niste copii care vad pentru prima oara zapada . Dupa ce ne'am ridicat , aratam exact ca doi oameni de zapada . " - Eii. Ce zici ? Cum arat ? Sunt sexy sau nu ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Nov 2010, 22:26
|||
|
|||
"Ehe,da,vezi sa nu sara vreo bruja pe tine sa te vrajeasca de gelozie!",i-am spus eu razand in hohote Bellei.
Apoi a aruncat cu un bulgare spre mine dupa care a tipat: -Gata,acum si tu esti smexy! "Eh,ori suntem ,ori nu mai suntem,nu?" Am inceput amandoua sa radem astfel incat toti din jur se uitau la noi cam ciudat... "Bells,se pare ca nu suntem prea normale!" Ma uitam cam confuza prin jur si la un moment dat am vazut un copil care se uita la noi spunand probabil "Doamne,nici eu nu mai sunt asa" "Ce te uiti , piticanie!?",l-am intrebat eu facand o fata nedumerita,speriata..si haioasa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|