Diplome ...
|
30 Nov 2010, 00:09
|||
|
|||
Imi ador diploma .
Deci te rog sa imi dai imaginea pe mess ![]() Si . normal ca toate lumea te iubeste O sa fac si eu candva diplome. Dar nu prea curand X_X - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Nov 2010, 00:14
|||
|
|||
I love you I love you all
But not so much how I love myself ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
30 Nov 2010, 00:17
|||
|
|||
Quote:P.S. Nobody luvs me?! da-ti doua peste gura din partea mea multumesc de diploma, honey ![]() acum ti-am facut-o si eu. uite: ![]() sper sa-ti placaa ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
30 Nov 2010, 00:29
|||
|
|||
Pe bune, acuma. Esti tareee
Mersiiii Mi-au dat lacrimile, tutaaaa ![]() P.S. Te iubesc si euuuu ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
30 Nov 2010, 00:49
|||
|
|||
vai puiut , sa nu plangi !
si eu te iubesc FOARTEFOARTE mult. ![]() Intr-o zi o sa scriu pe o hartie toate fazele tari de la scoala la care ai fost ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
30 Nov 2010, 14:31
|||
|
|||
Sa le scrii, sa le scrii
OFF: Si ce mai faci in vacanta? ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
30 Nov 2010, 15:58
|||
|
|||
Mai facut BROASCA ?
O BROASCA ? =)))))))))))))))))))))) Mersiii muult pisiiii ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
30 Nov 2010, 15:59
|||
|
|||
Am mai facut doua diplome , dintre care prima este super-originala
![]() Pentru baietii forumului ![]() Si pentru Alice Morris ![]() Mai am de facut diplome la cativa ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
30 Nov 2010, 15:59
|||
|
|||
Nuuu. E broasca + pisi Si a iesit o brosco-pisi foarte sweet
N-ai pentru ceee > ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
30 Nov 2010, 16:17
|||
|
|||
Jessica F. Jersey Wrote:Merci mult, chiar nu stiu daca merit toate diplomele pe care mi le'ati facut voi ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|