Perle...peste perle :))
|
30 Nov 2010, 00:29
|||
|
|||
Ora de Romana:
Profa: Volumul se numeste "Citit-le noaptea" Teo: De ce se numeste asa? Profa: Pai, avea el un citat: Unele carti sunt mai bune de citit noaptea, la fel cum unele femei ziua par banale, iar noaptea e total altceva |
|||
30 Nov 2010, 00:30
|||
|
|||
Asta cam asa e
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Nov 2010, 00:36
|||
|
|||
Frate, dar ce prof pervers mai aveti Stati sa vedeti profa de engleza de la prega
Vorbea cineva de un castravete si eu muream de ras. La care profa: "Lasa, Mihaela, ca cine stie ce te asteapta pe tine. Poate un pepene. Sau un ananas." Sau alta faza. Vorbeam eu de cum spuneau baietii de sarutat: "I-am bagat limba..." si exact in momentul ala vine profa in camera Este mai fain cand esti de fata acolo ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
30 Nov 2010, 00:46
|||
|
|||
Defapt e profa
Tari fazele Hayley. |
|||
30 Nov 2010, 16:16
|||
|
|||
La meditatii =)))
Liniste in camera, eu cu mai 2 fete ne concentram sa rezolvam ceva, cand profa : Profa : Stiti care e cea mai buna metoda de contraceptie ? Eu : Prezervativul Profa : De la 14 ani ? o.O CEA MAI BUNA METODA pentru tine ii sa tii aspirina stransa intre genunchi =))))))))) Profa : Faci asa ma fato, si nu bagi sinusu ! Bagi cosinusu in MÃSA ! =))))) Eu : Am de facut o destainuire ... Profa : Mda, iar incepe. Eu : Sunt bisexuala. Profa : Ei, esti pe jumatate nebuna. Eu : Adica, fiti mai explicita. Profa: Adici la cele care sunt lesbi, inseamna ca nu le fileaza lampa deloc.. Dar tie nu iti fileaza doar pe jumatate =)))))) Eu : DUMNEZEULE IARTA-MA ! Dar nu pricep exercitiul asta.. Profa cu o voce angelica : Te iert, fiica mea =))))))))))))))))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
30 Nov 2010, 16:22
|||
|
|||
=))) doamne Ash, ce profi aveti voi acolo?
=)))))))) sunt bestiale fazele!=)) ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
30 Nov 2010, 16:24
|||
|
|||
Asta e la orele suplimentare, la meditatii
Si ramanem cu niste straight-face-uri cand scot profesorii niste perle de'alea ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
30 Nov 2010, 16:25
|||
|
|||
ce tare e profa ta Ash si faza cu aspirina, e banc vechi
Dirigu:Mda, sunt frumoase exercitiile astea, poti sa iei 3 usor Dirigu:Copaci neverzi-le canta printre crengi a drujba Profu de romana, o asculta pe o colega si cei din ultimele doua banci, randul din mijloc, vorbeau. Si face proful deodata: "Fundul nu mai vorbeste, da?" ![]() |
|||
30 Nov 2010, 16:25
|||
|
|||
Nu stiam ca e banc =))))))
Ma miram de unde o scos ea asa ceva =)))))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
30 Nov 2010, 18:59
|||
|
|||
Ashlyn ce profa/prof aaai
OMFG...ca profa noastra de romana optional |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|