Diplome ...
|
01 Dec 2010, 21:44
|||
|
|||
ms mult, fetelor
iss, si tu, Ginn si Ronnie viperina noastra PS: Femeie |
|||
02 Dec 2010, 00:33
|||
|
|||
~ 1 ~ Hatley ma bucur ca iti place diploma pentru tine si de asemenea ma bucur ca am reusit sa deslusesc o alta parte din tine tocmai facand diploma .
~ 2 ~ Isabella Isildur Wrote:Am facut in mare parte si eu diplomele. ;; ) Mersi mult mult mult Imi place foarte mult ceea ce ai scris pe dimploma mea E foarte frumos ~ 3 ~ Veronique Astrid Rose Wrote:First of all, trebuie sa le multumesc mult Jessicai si lui Bell pentru diplome. Inseamna enorm pentru mine. Ronnie Ard in flacari ... pentru tine Mersi mult ... Chiar asa e, daca visezi ... speri, numai ca sa nu o duci prea departe cu visarea ~ 4 ~Matt, normal ca nu stunteti singurii, dar sunteti printre aceia care au reusit, lucru care este excelent. Mai mult nu am ce sa spun, pur si simplu cred ca aveti mai mult decat isi poate dori oricare dintre noi ... Bravo ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
02 Dec 2010, 00:41
|||
|
|||
Ma bucur ca iti place dilploma, Crys.. >
![]() Crystal Shirley Wrote:~ 4 ~Matt, normal ca nu stunteti singurii, dar sunteti printre aceia care au reusit, lucru care este excelent. Speram sa reusim sa pastram asta.. E ceva la care, personal, nu as renunta.. Dragoastea lui. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Dec 2010, 11:14
|||
|
|||
Imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva de data asta
Crystal ![]() Ronnie ![]() Jessica ![]() Shery & Yvonne ![]() Kennya ![]() Hayley ![]() Jade ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Dec 2010, 12:26
|||
|
|||
Pe bune? Mi-ai facut si mie?
Chiar nu ma asteptam, esti o duuulce M-ai lasat fara cuvinte Am mai facut si eu 2: ![]() ![]() sper sa va placa |
|||
02 Dec 2010, 12:37
|||
|
|||
Apreciez mult la tine ca nu ai plecat .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Dec 2010, 12:50
|||
|
|||
nu am putut sa ma despart de voi si de site-ul asta minunat
![]() |
|||
02 Dec 2010, 16:23
|||
|
|||
Hmm...ms pentru diplome ^^...sunt dragute le-am scos si le-am pus la vedere
![]() |
|||
02 Dec 2010, 16:35
|||
|
|||
Jade,ma bucur pentru asta>;d<
![]() |
|||
02 Dec 2010, 16:39
|||
|
|||
Thankies Bella
~ inimioara din nisip este pentru toti drakmartienii mei iubiti ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|