Alec Meester
|
02 Dec 2010, 16:59
|||
|
|||
Nope, nu aveti niciun tip nou printre voi fetelor. Imi pare rau sa ca dezamagesc, insa sunt eu, Ashlyn.
Mi-am creat acest cont de baiat ca sa ma obisnuiesc in pieala unui baiat, sa intru in persoanjul unui baiat, sa gandesc ca un baiat, pentru ca am inceput un nou fic,in care personajul principal este un BAIAT, si vreau sa gandesc cu totul din perspectiva unuia. Vreau sa fac cat mai multe RPG-uri de pe acest cont, pentur ca vreau sa incep sa ma obisnuiesc sa fiu in pielea unui baiat. Sper sa va placa sa faceti RP-uri cu Ashlyn-baiata ![]() Bun venit lui…
Alec Jasper Meester
![]() Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same ![]() Prenume Alec Jasper Varsta 20 ani Sex Baiat Orasul unde a copilarit Miami, Florida. Unde locuieste acum In Hogsmeade, si prin jurul Hogwartsului. Tot timpul poti sa-l vezi pe Stadionul Vajthat Mama Katherin Meester Tatal Max Meester Statutul Sangelui PUR ![]() Greutate 60 kg Corp Alec este genul de baiat inalt, muschiulos, cu umerii ridicati, pometii definiti, si cu parul nici scurt nici lung, mai mereu avand freza. Par Blond-saten Ochi Gri ![]() ![]() Ii displace Oamenii care se baga in seama, fara vreun motiv anume, sau numai ca sa ii atraga atentia; fetele care se machiaza prea strident ; Baietii care toata ziua stau in Biblioteca, insa n-au intrat in Sectorul Interzis niciodata ; Puncte forte Ochii, abdomenul si freza Puncte slabe Nu rezista in fata tipelor brunete ; Cand se enerveaza face urat; Este mai mult decat ironic uneori ; Obiceiuri Alec are obiceiul de a-si enerva sora mai mica, Ashlyn; Are obiceiul de a-si petrece tot timpul liber la petreceri la care a fost/ n-a fost invitat, si mai are si un alt obicei prost, pe care un vrajitor n-ar trebui sa-l aiba : FUMEAZA. Casa alege dintre: [color=#EB3B3B]Cercetasi ![]() Persoane Importante Toti de pe forum, you know :> Talente vrea sa devina Animag Abilitati animag Altceva Ce va pot spune despre Alec ? Cred ca ati citit mai sus si ati inteles despre ce e vorba. Il veti cunoaste in RP-uri pentru ca am de gand sa fac o gramada. Trecut Alec copilarit pana la vasrta de 5 ani in Miami, Florida, impreuna cu sora lui, Ashlyn si cu alti Incuiati. Acesta stia de magie, de mic copil, iar la varsta de 5 ani a descoperit ca si el are o atractie spre magie. Parintii lui l-au trimis inca de-atunci, de la 5 ani in Pestera lui Godric, unde-a locuit impreuna cu matusa lui, si s-a obicnuit rapid cu Magia. A plecat la Hogwarts la varsta de 7 ani, fiind foarte obisnuit cu magia, si stiind o gramada de lucruri. Dupa varsta de 17 ani, si-a cumparat o locuinta in Hogsmeade, unde locuiete si acum. De 3 ani se pregateste sa devina un Animag profesionist, si are o gramada de profesori cu care inca studiaza in particular. ![]() Vrasta 14 Experienta RPG 5 luni Alte Personaje Ashlyn Meester, Katerina Petrova ![]() Am incercat sa reprim un zambet de placere, care ma ducea cu gandul departe, care ma ducea cu gandul la zilele insorite, dar care totusi nu aveau niciun farmec pe Aleea Nocturn. Cateva chipete fioroase ma priveau incruntata dupa geamurile aburite.Am riricat pentru cateva secunde privirea din pamant, privind imprejurul meu. Nimic. Mda, un mare nimic, ca de obicei. Imi amintisem de ce ma aflam eu aici, si ce trebuia sa fac.. Sa-mi iau reavansa, sau .. mai bine spus, razbunarea. Gandul la ceea ce avea sa se intample imi acapara mintea si imi facu zambetul sa dispara de pe acel chip distrus .. de trecerea timpului. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
02 Dec 2010, 17:03
|||
|
|||
Oooo,Ash cont nou
Si mie nu imi zice:-w Ma rog trecem peste asta ![]() Stii ca iti trimit cerere de prietenie si pe contul asta,nu?>;d< Sper sa fac rp cu Alec P.S.~Ador numele asta( E unul dintre preferatele mele) ![]() |
|||
02 Dec 2010, 17:06
|||
|
|||
Dap, vreau sa fac RP cu o gramada de persoane de aici, sa ma obisnuiesc sa '' fiu un baiat ''
Ms Rose ![]() <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
02 Dec 2010, 17:07
|||
|
|||
Dar parca limita de clone era 2
Oricum, sunt suparata ca nu e baiat ~ Ti-am dat cerere de prietenie ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
02 Dec 2010, 17:16
|||
|
|||
Ati fii vrut sa fie baiat
Oricum ducem lipsa. Ehh, o sa incerc sa fiu cat mai baiat ![]() <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
|||
02 Dec 2010, 17:58
|||
|
|||
mai mai
bun venit, fratele Ashlynei si have fun in continuare.. ti'am dat o cerere de prietenie macar esti la cercetasi ![]() ![]() |
|||
02 Dec 2010, 17:59
|||
|
|||
A fost
Acuma este un mascul singurel =))) <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
|||
02 Dec 2010, 18:44
|||
|
|||
Si ce tare m-am entuziasmat cand am vazut titlul topicului..da' apoi am vauzt numele de familie si mi-am zis "sigur si-a facut Ash vreo clona "
Well...welcome Alec Have fun around here. P.s: O sa fie ciudat sa fac rp-uri cu "Alec", asta daca o sa fac :-s Anyway, ti-am trimis o cerere de prietenie. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Dec 2010, 18:53
|||
|
|||
Dap, Helena, chiar vreu sa fac RP-uri, de asta mi-am facut contul, sa ma obisnuiesc sa fiu un baiat
Sper sa facem RP cand poti si cand ai timp liber ![]() <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
|||
02 Dec 2010, 21:23
|||
|
|||
Mnea. Ajung si eu la timp, ca de obicei
Have fun, noule baiat P.S. Ash, imi facusem iluzii ca puteam gasi si eu un prieten pe forumul asta =(( ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
despre Ashlyn Meester | Ashlyn Meester | 3 | 1,480 |
12 Aug 2010, 11:34 Last Post: Bell Evans |