At the moment
|
27 Nov 2010, 13:03
|||
|
|||
Mood: Happy.
Status: In love . Locaþie: Pe scaun Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Lights out . Privesc: ce scriu. Status mess:- Vb p mess cu: Isa , Rosalie . Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: momentan nimic. Mã gândesc la: D. Dating:- Doresc: sa vina Craciunul. Iubesc pe: el . Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: ninga din nou ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Nov 2010, 15:33
|||
|
|||
Mood: Jumatate coleric,jumatate melancolic...
Status Daca ai crezut odata in vise,in sperante,in dorinte,intoarce spatele si ignora ceea ce te face sa pierzi si increderea. Locaþie: Camera mea! Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: Blugi si o bluza lunga gri. Ascult: Bon Jovi-It's my life Privesc: Ecranul calculatorului si a telefonului Status mess: In a crazy world you cand just be more crazy! Vb p mess cu: Trei persoane ![]() Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype:- Citesc: Dan Brown-Codul lui DaVinci Mã gândesc la: Prostiile facute azi la scoala Dating: Doar la conferinta pe mess Doresc: Sa termin cartea ca mor de curiozitate Iubesc pe: Nu sunt lesby,deci... Nervos pe: Nimeni! :-j Urãsc pe: Chiar nimeni! Îmi lipseºte: Nu stiu,Nu stiu de astea! Abia aºtept sã: Merg la spectacol! No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
30 Nov 2010, 15:59
|||
|
|||
Mood: Happy/Lazy
Status: I wanna be.. Locaþie: acasa, thanks God! Mãnânc: n-as manca nimic la ora asta ![]() Beau: apa cea de toate zilele (parca era painea, da' ma rog =]] ) Sunt îmbracat în: blugi negri si un tricou alb Ascult: Kings Of Leon - Use Somebody Privesc: pinii din padure..pe fereastra ![]() Status mess: offline. Vb p mess cu: ^ Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic momentan (si simt o nevoie disperata sa citesc ceva bun) Mã gândesc la: faptul ca maine e zi libera! Dating: nobody ![]() Doresc: multe. nu incape aici. Iubesc pe: mine, medicina, prietenii, familia...you got it. Nervos pe: mama, ca are liber maine, dupa ce toata saptamana trecuta a fost in concediu Urãsc pe: vad eu pe cine mi se pune pata Îmi lipseºte: caldura..vara..vacanta! Abia aºtept sã: hehe ( =]]]] ) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
30 Nov 2010, 17:48
|||
|
|||
Mood: Happy/Lazy
Status: I want Christmas Locaþie: acasa Mãnânc: nimic Beau: ceai fierbinte Sunt îmbracat în: fusta alba si bluza Ascult: Eminem - Cleaning Out My Closet Privesc: pe geam Status mess: I put my trust on you Vb p mess cu: Raluca Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Prabusirea Casei Usher - Edgar Allan Poe Mã gândesc la: faptul ca maine e zi libera! Dating: my girls in oras Doresc: sa deschida ochii Iubesc pe: el, si zilele Galatiului Nervos pe: muulti. Urãsc pe: momentan, pe nimeni Îmi lipseºte: Craciunul Abia aºtept sã: vin Craciunul |
|||
30 Nov 2010, 20:12
|||
|
|||
Mood: Broken .
Status: In love . Locaþie: Pe scaun Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Three Days Grace - Pain Privesc: ce scriu. Status mess:- Vb p mess cu: Ash. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: momentan nimic. Mã gândesc la : D. Dating:- Doresc: sa vina Craciunul mai repede Iubesc pe: el . Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: merg la patinoar ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Nov 2010, 20:28
|||
|
|||
Mood: Bored.
Status: Fuck Off. Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Colanti negri si bluza alba. Ascult: Nimic. Privesc: "Army Wives". Status mess: "Adrianaa.. ![]() Vorbesc pe mess cu: Adriana, sora mea zuza. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nimic. Mã gândesc la: Cadoul meu de Craciun de la Adriana. 8-> Dating: --- Doresc: Sã fie aici.. [still] Iubesc pe: Dragoº. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Someone. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: Vina 22 decembrie. [cine stie cunoaste] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Dec 2010, 18:27
|||
|
|||
Mood: Fine
Status : What is love? In maths, a problem. In history, a battle. In science it's a reaction. In art, it's a heart. But to me? Love will and simply be,you. Locaþie: Pe scaun ![]() Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în:Blugi si un plovar Ascult: Guess Who - Viseaza Privesc: Spre weekend Status mess: De ce gresim in dragoste? 1 ![]() Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: La raul Piedra am sezut si am plans - Paulo Coelho Mã gândesc la: De abia astept vacanta si simt nevoia de libertate Dating: - Doresc: Ca lumea viselor mele sa fie oarecum reala ... Iubesc pe: ... Nervos pe: Nimeni .. Urãsc pe: Nu urasc pe nimeni Îmi lipseºte: ... ceva anume, dar sincer nici eu nu stiu ce ... Abia aºtept sã : schiez ... si urmatorul antrenament de balet ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
02 Dec 2010, 18:33
|||
|
|||
Mood:So confused
Status::| Locaþie:in my room. Mãnânc:--- Beau:suc. Sunt îmbracat în ![]() Ascult:cum ploua afara ![]() Privesc:rujul din fata mea ![]() Status mess ![]() Vb p mess cu:Crysella,Ash Vorbesc pe Skype cu: Status Skype: Citesc:Ceva din dictionar. Mã gândesc la:--- Dating:--- Doresc:momentan nimic. Iubesc pe::>... Nervos pe:- Urãsc pe:-- Îmi lipseºte::-<... Abia aºtept sã:ninga( sa nu mai ploua atat ![]() ![]() |
|||
02 Dec 2010, 19:25
|||
|
|||
Mood: dureros… La propriu. Simt junghiuri în coloanã.
Status: textul melodiei pe care o ascult este în concordanþã cu ceea ce simt, aºa cã citez – If we'd go again / All the way from the start, / I would try to change / The things that killed our love. // Yes I've hurt your pride, / And I know / What you've been through. / You should give me a chance: / This can't be the end! Locaþie: scaunul de birou, camera de zi, apartamentul -, etajul -, scara -, bloc -, strada -, cartierul -, sectorul -, Bucureºti, România, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Univers… ºi ce mai urmeazã? Mãnânc: carne de trol. Miam! Beau: lapte. Nu m-a înþãrcat mama nici acum… Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama ºi geacã de piele peste care am un costum de ski. Nautic! Iar pe dedesubt am portjarter tricotat de mama la parastasul de optiºpe secunde al bunicii (oau, l-a spãlat în timp ce-l fãcea, e un produs hand-made super-vintage de calitatea I-a!) ºi un costum de baie de PrRintzZzeSaaa $oOoper DuolciKkKa. Ascult: îi ascult pe ãia cãrora le aparþine citatul, melodia lor e pusã pe repeat – Scorpions – Still loving you Privesc: reflexia cretinã din monitor a unei nesuferite care stã ºi completeazã chestii inutile... Status mess: I wish I could be the person everybody things that I’m not: surrender to an image until personality becomes lost. Îi aparþine lui Alex Day. Vorbesc pe mess cu: nimeni. Cã vorbeam cu cineva ºi s-a deconectat. Vorbesc pe Skype cu: nici mãcar n-am Skype! Status Skype: alo, de ce insiºti? N-o sã-mi fac Skype de dragu’ tãu! Citesc: ce am scris. ªi dupã ce termin cu calculatorul mã apuc de re-citit “Cartea galbenã” ºi fragmente din “Critica raþiunii pure”. Mã gândesc la: Superman în pantalonii goi. Dating: o idioatã care mã urmãreºte din oglindã în oglindã... sau asta e stalking? Doresc: sã se descopere umanoizi pe Marte, care sã fie strãmoºii noºtrii biblici, îngerii împerecheaþi cu muritoarele, ºi sã aibã mai mult de 6 metri înãlþime... ca sã pot purta tocuri când mã întâlnesc cu vreunu’ sexos. Iubesc pe: A.-C. A.-C. A.-C!!! Nervos pe: tata. Mã toacã cu ideea de BAC ºi în timpul liber. De parcã nu e de ajuns cã trebuie sã-l dau, apoi vine admiterea! Urãsc pe: pisica galbenã a Silei. Mi-a mâncat papagalul vara trecutã. ªi mi-e dor de Jackie... Îmi lipseºte: tocmai am zis. Jackiþã! ªi îmi lipseºte ºi talia mea de 21 de cm... acum am 27. Fir-ar. ªi îmi lipseºte pânã ºi anorexia... Abia aºtept sã: aparã Harry Potter 7 - 2. ªi sã termin cu BAC-ul. De fapt, sã înceapã primul an de facultate odatã! |
|||
02 Dec 2010, 21:08
|||
|
|||
Mood: Lost and insecure .
Status: Broken . Locaþie: Pe scaun Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Dance with the devil . Privesc: ce scriu. Status mess:- Vb p mess cu: Isabella. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: momentan nimic. Mã gândesc la: el . Dating:- Doresc: sa vina Craciunul. Iubesc pe: el . Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: vina week'end'ul . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,283 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |