Invatand in fiecare zi...
|
03 Dec 2010, 16:34
|||
|
|||
^Weird. Eu astazi am invatat ca e foarte usor sa zici nu.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Dec 2010, 18:21
|||
|
|||
Azi am invatat ca multe lucruri nu isi au sensul,dar multe dintre ele conteaza.
No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
03 Dec 2010, 19:56
|||
|
|||
Astazi am invatat ca indiferent de situatie , mereu trebuie sa tii capul sus .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Dec 2010, 20:33
|||
|
|||
Astazi am invatat ca lupul nu-si schimba niciodata naravul, si ca prietenul meu inca se mai uita dupa fete
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
03 Dec 2010, 20:54
|||
|
|||
Astazi am invatat ca abia dupa ce vezi cu ochii tai..si chiar daca stiai lucrul ala..abia atunci constientizezi cu adevarat ce inseamna..
|
|||
03 Dec 2010, 20:59
|||
|
|||
Astazi am invatat inca un lucru , dar pe care trebuia sa il constientizez de mult .
Niciodata nu trebuie sa renunti . Trebuie sa incerci sa mergi mai departe si sa lupti pentru visele tale . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Dec 2010, 21:28
|||
|
|||
Astazi am invatat ca unele persoane mor inainte de vreme=((
Si nu ai cum sa nu plangi cand afli........ ![]() |
|||
03 Dec 2010, 23:22
|||
|
|||
Astazi am invatat ca prezentul este un dar care nu trebuie pus la patrare, trebuie trait clipa de clipa, chiar daca uneori ne fura gandul la ziua de maine sau la unicele amintiri de acum cativa ani .
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
05 Dec 2010, 21:29
|||
|
|||
Azi am invatat ca nu e chiar atat de greu sa las trecutul in urma.
Just don`t give up on me...
|
|||
05 Dec 2010, 22:34
|||
|
|||
Astazi am invatat ca nu iti poti minti prietenii .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|