some love
|
05 Nov 2010, 17:46
(This post was last modified: 12 Apr 2011, 21:07 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Eu am incercat si sincer, nu regret..nu prea obisnuiesc sa regret lucrurile pe care le fac, chiar daca gresesc..dar era prea greu..si probabil ca nu ne iubeam atat de mult cum va iubiti voi doi, cosmina cu dragos adica, sentimentul dintre voi e atat de special..pentru ca este unic eu una, cred ca relatiile astea rezista doar daca ambii parteneri depun efort..stii vorba aia, cand vrei cu adevarat ceva, atunci reusesti.
|
|||
05 Nov 2010, 20:46
|||
|
|||
Dap si eu cred ca relatiile la distanta rezista adik daca va iubit...si daca e reciproc nu vorbe spuse in vant. da poate rezista o relatie la distanta. Si eu am incercat si nu regret,astazi se faceau 3 saptamani de cand am fi fost impreuna daca el nu ar fi rupt realtia pentru ca i'a cazut creierul in pantaloni.
Un sfat va dau doar. Cand va bagati intr'o relatie din aceasta,mai intai asigurativa ca sunteti siguri pe sentimentele voastre si ca aveti incredere unul in altul... Daca la mine nu a mers asta nu inseamna ca nu poate merge la nimeni Asa ca daca va indragostiti de cineva la distanta nu ezitati sa ii spuneti acelei persoane ce simititi ![]() |
|||
06 Nov 2010, 13:40
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:..si probabil ca nu ne iubeam atat de mult cum va iubiti voi doi, cosmina cu dragos adica, sentimentul dintre voi e atat de special..pentru ca este unic Thanks, Bell. Nu stiu.. ideea e ca m-a facut sa tin la el, sa am incredere in el si abia apoi am stiut ca eu de fapt.. il iubesc si am inteles de ce imi placea atat de mult sa vorbesc cu el and so on, si trebuie sa recunosc.. la inceput nu a fost decat o simpla atractie. Probabil asa a fost si cand mi-a spus prima data "Te iubesc." Stiu ca abia dupa o luna dupa asta am inceput amandoi sa iubim cu adevarat. Incepusem sa fim diferiti amandoi.. si asta ne-a apropiat si mai mult. Dar stiu ca am o incredere.. oarba in el si ca as trece prin foc pentru el. Pentru ca si el ar face la fel. Cred ca daca as fi pusa in situatia de a alege din nou daca sa ma implic intr-o relatie ca asta sau nu.. as alege din nou sa o fac. Pentru ca stiu ca el merita.. A zis si Raiz ceva de genul "Crede-ma, te iubeste. Imi dau seama numai dupa felul in care vorbeste despre tine." You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Dec 2010, 20:35
|||
|
|||
Astazi e o zi neagra. Deci nu stiu ce sa fac. M-am trezit ca mi-a spus un coleg ca prietenul meu ma insala. Ete na. Prima oara nu l-am crezut. Dar apoi mi-am amintit ca el le mai inselase si pe alte fete. Ce tampenie! Si ii place de o fata cu mult mai mare si mai inailta decat el, cu care are 0% sanse. Sincer, acum n-am nici cea mai mica idee ce sa fac. Ce-mi sugerati?
![]() Hayley Megan Alden |
|||
03 Dec 2010, 20:37
|||
|
|||
Hayl , ti-am mai zis si la scoala ca nu se uita la alta fata
Si stii de ce , nu vreau sa fac public tot ce ti-am zis cand plecam de la scoala ![]() Stai tu linistitta,ai incredere in el,ca nu te insala cu nicio fata. Te place prea mult. Ah si cine e acea fata cu care are 0% sanse? ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
03 Dec 2010, 20:41
|||
|
|||
Nu stiu ce sa zic .
Daca o sa iti mai spuna si alta persoana ca te inseala , poate ar trebui sa vorbesti cu el , ca sa clarifici . Dar deocamdata ,eu iti zic sa nu faci nimic , daca nu esti sigura . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Dec 2010, 20:54
|||
|
|||
(nu-mi pasa daca multi o sa-mi spuna ca n-am experienta in chestii de genu' & bullshits.)
WA, stii ce cred eu? ca ar trebui sa ii demonstrezi cat mai ai ocazia ca o sa ramana dobitoc pe viata daca se..intampla sa ii placa de alta fata si sa te paraseasca. Asshole. sper sa nu fie asa, pentru ca stiu sigur ca doare. but, just in case...live goes on. P.s: Pe langa faptul ca verifici daca prietenu' te inseala, mai bine ai verifica daca nu cumva colegii tai te mint. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Dec 2010, 21:26
|||
|
|||
Jessica F. Jersey Wrote:Hayl , ti-am mai zis si la scoala ca nu se uita la alta fata Jiji mi-a spus ca e o tipa de la 13 blonda, careia ii plac rockerii mai mici de statura. Ah, si mersii mult pentru sfaturi P.S. Helena, eu cred ca te pricepi chiar foarte bine la chestii dintr-astea ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
04 Dec 2010, 17:05
|||
|
|||
Am auzit ca esti cu Rares??
E adevarat? :> |
|||
04 Dec 2010, 21:08
|||
|
|||
Mdea...
![]() Si de fapt totul acuma e bine. mi-a zis pisi 8-> ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|