~Amintirea ei~
|
27 Nov 2010, 19:36
|||
|
|||
Deci,sunt superbe
![]() Verurile astea doua ![]() Quote:De ce sa ma ratacesc plangand ![]() |
|||
29 Nov 2010, 00:01
|||
|
|||
You
*** Tu esti mereu rabdatoarea Tu esti mereu in visurile mele Tu esti mereu necunoscuta Tu esti mereu un zambet Unul ce nu vreau sa il uit Tu esti mereu un razboi Tu esti mereu cea ce imi da pacea Tu esti cea ce aduce mereu ploaia Tu esti cea ce sustine mereu vapaia Cu firig si caldura ma susti mereu Imi atingi inima...imi calauzesti gandul Imi aduci trecutul sau imi iei prezentul Esti tot cea ce am chiar daca esti trecut Esti trecut sau present...ptoti fi doar vitor Esti tot cea ce ma face sa zbor *** . |
|||
29 Nov 2010, 00:25
|||
|
|||
Deci e superba poezia
![]() Cel mai mult mi-a placut sfarsitul Quote:Imi aduci trecutul sau imi iei prezentul ![]() |
|||
01 Dec 2010, 00:31
|||
|
|||
Ea este bluza ce ma incalzeste
Ea e perechea de blugi Ce mi se potriveste perfect Ea arata foarte bine in orice In ochelari de soare si tricou Ea e bucata mea din luna Ce ma face sa trepidez Bucata dulce de ciocolata Ce ma face mereu sa visez Regizorul filmului meu Este mereu o luptatoare Atunci cand e nebuna Si este mereu iubita cea buna Este mereu locul cel moale Pe care ma astern cu dor Pentru ai simti parfumul In timp ce eu dorm Este vinul cel dulce Ce cu drag il servesc Este mancarea cea calda Ce mereu o iubesc E sambata tarzie Ce cu drag o astept Si este iubita ce in zori o trezesc! Aha...pentru toate fettili ![]() |
|||
01 Dec 2010, 00:41
|||
|
|||
Partea asta 8->
Quote:E sambata tarzie ![]() |
|||
01 Dec 2010, 09:42
|||
|
|||
Hopa
S'a trezit lenesul Quote:Bucata dulce de ciocolata Imi plac mult versurile astea Si mi'au facut pofta de ciocolata :-S - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Dec 2010, 02:21
|||
|
|||
Cum poti ?
Nu te inteleg. N-as avea rabdarea necesara sa scriu atatea,si sa ..pff. Prea genial Felicitari ;; ) Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
04 Dec 2010, 02:34
|||
|
|||
Viata iti da cuvintele...inteligenta iti da cerneala...viata iti da hartia necesara...tu le traiesti ...inima invata.....iar...sufletul le scrie
![]() |
|||
04 Dec 2010, 09:03
|||
|
|||
O noua creatie
Si . sunt mandra de tine , Slin Macar nu mai esti asa lenes :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Dec 2010, 12:59
|||
|
|||
Imi place mult noua poezie;x
E super>;d< Abia astept sa mai faci. Congrats! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|