Intalnire cu Voldemort
|
14 Oct 2007, 17:55
|||
|
|||
OOC:loooll=))
BIC: Era o seara rece iar Kennya si Miranda stateau in camera lor.Stelele erau stralucitoare si oarecum te atrageau spre ele.Deodata o bufnita ateriza in bratele Kennyei. "Hei,aia nu e bufnita lu GinnyW?"intreba Miranda "Ba da,dar de ce sa-mi trimita o bufnita cand stam in acelasi castel?" "Hai deschide-o o data." Kennya deschise scrisoarea: Draga domnisoara Slytherin, Avand in vedere ca esti un membru asa prestigios al familiei mele,mi-as dori cu ardoare sa te intalnesc in persoana.Sunt sigur ca ai o indreptare spre magia neagra...adica vreau sa spun pentru cultura familiei noastre.Sunt sigur ca esti o vrajitoare foarte buna.Doar nu esti descendenta marelui Viperin degeaba.Daca vrei sa vorbesti cu Lordul tau vin-o la miezul noptii in Padurea Interzisa.Afundate cat mai adanc si ghideazate dupa stele.O sa te descurci.Ai observat ca iti vorbesc nu?Te astept Lordul Intunecat "CEEEEEEEEEEEEEE?"striga Miranda Kennya sari in picioare,ochii ii sclipeau mai rau ca niciodata. "Haide,imbracate mai repede!E aproape miezul noptii." Fetele o luara la fuga pe scari in jos.Bufnita si scrisoarea inca mai stateau in bratele Kennyei. In graba dadusera peste GinnyW. "deci la tine era bufnita!!!!!!" "Poftim.Poti sa o iei."arunca bufnita in bratele astropufei. "Macar puteai sa mi-o ceri inainte."sriga dupa cele doua viperine."si in plus ce treaba ai avut cu ea?" "O sa-ti zic maine.Pa" "Sa nu crezi ca scapi asa usor de mine"si ginnyW o lua la fuga dupa cele doua fete. "Mai incet ca o sa trezim tot castelul!!!"zise Miranda aproape fara suflu "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Oct 2007, 21:32
|||
|
|||
OOC: Ms k m'ai pus tocmai p mine in poveste
![]() ![]() BIC: "Ei si? Oricum nu scapati de mine. Dar de unde aveti bufnita mea??" "Of asculta." Kennya se opri putin. "AmprimitoscrisoaredelaCapdeMortsi..." "Hei vorbeste mai rar!!" "Of Ginny W nu stiu cum a ajuns bufnita ta aici! Pur si simplu a venit la noi si am crezut k e de la tine scrisoarea. Dar era de la... de la... Cap de Mort!!!" "Razi de mine!" "Nu, serios!" spuse Miranda."Vrea sa se intalneasca cu Kennya in Padurea interzisa, la miezul noptii. Si ar trebui sa ne grabim!" "Dar e abia 10!" spuse Ginny W uitandu'se la ceas. Miranda si Kennya isi intoarsera automat privirile catre ceasul de mana al lui Ginny. "Ha ha ce ati gresit..." spuse Ginny. "Dar asa aveti timp sa'mi povestiti totul." Kennya deschise gura pregatita sa inceapa dar deodata se auzira zgomote de pasi. Cineva cobora scarile. Ginny W deschise o usa la repezeala si o impinse pe Miranda inauntru. Apoi o lua de mana pe Kennya si intrara si ele dupa care inchisera usa in spatele lor. "AU!" zise Miranda "Ssst!" spusera Ginny si Kennya speriate. Se aflau intr'o debara plina cu maturi, solutii de sters praful si alte chestii. "Ce e asta?" intreba Miranda asezandu'se pe o galeata intoarsa cu susul in jos. "Solutie de sters praful??" "Cum adik?" spuse si Kennya. "de ce folosesc solutii de sters praful cand au o bagheta la indemana?" "Pai ingrijitorul e Non," zise Ginny. Cand Kennya si Miranda deschisera gura mirate, Ginny le facu semn sa taca. Isi ciulira urechile si ascultara in liniste. Pasii prca incetasera. Tocmai cand doreau sa deschida usa, pasii reincepura. Ginny se scurse pe podea vazand clanta intorcandu'se. Dar Kennya avu o idee. "Muffiato!" spuse ea iar clanta se tot invartea bruscal dar fara succes. Intr'eu final omul respectiv se lasa pagubas si pleca. "Deci era ingrijitorul" spuse Miranda. "Bravo Kennya! Fiind Non nu are puteri magice." "Deci nu putea deschide usa dak o inchideam noi in felul vrajitoresc!" zise Kennya facand cu ochiul. "Asa acum spuneti'mi exact ce s'a intamplat." zise Ginny W. Dupa ce asculta povestea se uita la bufnita ei. De abia o facuse sa taca dar acum tot urla de mama focului. "Zi'i sa taca!" spuse Miranda. Ginny ii inchise ciocul si apoi spuse incet: "Deci te vei intalni cu Voldemort Kennya? E... e adevarat?" |
|||
15 Oct 2007, 16:44
|||
|
|||
OOC:mesaj pt. kennya..doar OOOC...nu mai stiu unde,la sectorul interzis la poveste...acolo am spus ca si yo-s ruda cu Lordul Intunericului..si de aceea vb in limba serpilor...sa incluzi si asta,bn??doar atat deocamdata..cel putin pana imi vin idei
"-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
26 Oct 2007, 11:42
|||
|
|||
OOC:Ruda e cam greu de spus...Ala ar fi trebuit sa fie pe patul de moarte.Sa zicem ca esti descendenta.
BIC: "Pai cam da.Nu e evident?Mereu am vrut sa-l intalnesc in persoana.Am ceva important de intrebat." "Zici totul de parca ar fi floare la ureche.De unde sti ca nu e o farsa?" "Lordul Intunericului nu e o farsa da?Poate are el un motv." "Dar de ce vrea sa o intalneasca tocmai pe kennya?Si nu pe tine care se presupune ca sunteti descendenti?" "Ah,pai asta nu stiu.Dar si Kennya este descendenta din familia gaunt." "Total gresit.Eu provin tocmai de la familia principala.Slytherin.Nu Gaunt.Ei au trait mult dupa noi.Deci suntem mai vechi in afaceri." "Ma rog,eu de abia mai pot respira.hai sa facem o pauza.Am obosit." Fetele se oprira.Ajunsesera in fata usii de lemn.Deodata se auzira niste pasi in departare. "Iesiti mai repede." "Fetele isi facura loc in graba si se indreptara spre padurea interzisa care parea mai sinistra ca de obicei. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
30 Oct 2007, 22:32
|||
|
|||
" HARRY !!! "
Acelasi cosmar o bantuia pe Julia de ceva nopti bune... Harry mort... Voldemort... camera circulara... ( OOC : detalii la Departamentul Misterelor ) Un scartait prelung si niste susoteli o facura sa coboare in camera de zi... vazand 2 baghete stralucind in noapte... Ciudat era faptul ca desi cosmarul se sfarsise, Juliei ii ardea inca cicatricea... Hotari sa urmareasca cele doua baghete... ' Suspicios.. la ora asta din noapte, sa mearga cineva inspre Padurea Interzisa...' Se imbraca in graba... tasnind in mai putin de doua minute pe usa de intrare a Hogwarts-ului, cu bagheta pregatita, tremurand toata si gafaind de parca ar fi alergat la vreun maraton... O voce cunoscuta o facu sa tresara puternic, fiind gata sa lanseze un blestem... " Aaa... Julia... esti treaza?! " Ginny W rasari nauca din intuneric... " Da... cine a intrat in Padurea Interzisa? " " Mmm... se presupune ca nu trebuie sa-ti spun... " zise Ginny W, cu un aer de smechereala... Fara sa tina seama de ce facea, Julia o ameninta cu bagheta... " Cine... a ... intrat ??? " zise ea, aproape tipand... " Kennya... si Miranda... o scrisoare... Voldemort se va intalni cu Kennya... in Padure... " zise Ginny W speriata... Julia cobori bagheta incet... " Ma duc dupa ele... si asa nu pot dormi de durerea asta..." " Daca te duci, vin si eu..." " Bine... dar sa nu spui ca nu te avertizez despre ce ar putea urma... " Se afundara intre codri intunecati... numai stelele reuseau sa mai lumineze obiectele din jur... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Nov 2007, 15:11
|||
|
|||
OOC:Ce comice suntem
![]() BIC: "uf..e atat de intuneric.Nu vad nimic"se planse miranda "Avem baghetele relaxeazate...nu poate fi nimic grav pe aici." "aaaa,nu.De ce ar fi?In padurea Interzisa unde poti zburda fara nici o grija."zise cealalta viperina sarcastica "Vrei sa nu mai faci fata asta?Ti-am zis ca nu e nimic grav.Ma pot descurca cu orice." "Daia stai toata noaptea cu nasul in carti de magie neagra nu?Crezi ca nu te-am observat?" "Nu e momentul potrivit sa vorbim despre asta." "Da bravo.Ocoleste mereu subiectul." Fetele mergeau relativ incet prin tufisuri si crangi.Era greu sa fie atente si la animalele salbatice i pe unde mergeau. "Offff.si cat mai avem?Nu mai suport!" "te rog,nu te mai plange.Mai avem destul.Trebuie sa ajungem in centru." "Poti sa ma duci in brate macar?" "Ha ha..ce gluma buna!" Deodata in spatele lor se auzira ceva.Pareau a fi pasi. "O nu..O sa murim!"zise miranda "sunt pasi de oameni.Nu are cine sa fie doar..." "doar cine?" "Doar lordul Intunericului si Nagini ?" Deodata fetele tipara deoarece o Vipera uriasa se tara pe la picioarele lor fara sa le bage in seama macar ! ![]() "Nu, nu cred. Doar Ginny si Julia !" mai zisera ele. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Nov 2007, 00:14
|||
|
|||
(yey...primul meu post RPG...)
"Ce cautati aici?" "Doar nu credeati ca o sa va lasam voua toata distractia,nu?" "Si oricum...cine stie...poate este ceva in legatura si cu noi..." "Oh...sa mergem..." "Inaintara cativa pasi cand... "AU!" "Julia!?Ce ai patit?" "Cine a pus copacul asta in calea mea?" "Are dreptate...e intuneric...nu vad pe unde merg...Ah!" "Atentie la gropi..." "Sa ne tinem de mana...daca cade una,cadem toate" Fetele se prinsera de mana.mergeau acum in lant.Dintr-un copac,o alta bufnita le iesi in cale. "Hey!Asta nu e bufnita juliei?" "Ba da!E a mea!Si are un mesaj!" Nu mai aveti mult!Nu ma mira ca ati venit toate.Mergeti tot ininte si ma veti gasi.Trebuie sa va prezint pe cineva Lordul Intunecat "Acum...tot inainte..." ![]() ![]() |
|||
08 Nov 2007, 00:24
|||
|
|||
OOC: Bhai bufnitza mea a trimis mesajul lui Voldemort
![]() BIC: doar OOC ![]() |
|||
08 Nov 2007, 00:27
|||
|
|||
OOC
![]() Edit later: BIC: "Deci...mai avem putin,asa-i?" "Uf...parca mai aveam putin acum vreo 15 minute..." "la ce s-a referit atunci cand a spus ca mai avem putin?Ca avem putin mai mult de mers probabil..." "Incep sa ma dor picioarele..."si sunt murdara toata!" "Hey...ce rezolvam daca ne plangem?" "Uf...miranda termina..." "A...." "Wow...nu am mai vazut niciodata locul asta!" Era ca o poiana,insa era umbroasa si intunecata.Era destul de mica,si se auzea un sunet infricosator.Vandul zgaria copacii caer isi miscau unbrele in toate partille. "Ma bucur ca ati ajuns" "S-a auzit ceva?Eu nu vad pe nimeni!" "Fiti calmeTrebuie sa va prezint pe cineva" ![]() ![]() |
|||
17 Feb 2008, 20:31
|||
|
|||
Fetele ramasesera cu respiratia taiata. Din tufish aparu la lumina lunii o silueta intunecata , tragand dupa ea, un alt corp , aparent inconstient.
"Ma bucur ca ai putut veni, Kennyra." zise Voldemort. Inainta spre ele, astfel incat fata de sarpe ii fu vizibila. Ochii cu pupile verticale fulgerara si celelalte fete. "Hmm... nu ai venit singura, asha cum am mentionat... Dar lasa, nu este nimic... cu cat sunt mai multi, cu atat distractia va creste, nu'i asha?" zise Voldemort cu voce joasa . Se apropie de Kennyra si ii intinse o mana slaba cu degete lungi . "Ma bucur sa te cunosc, Kennyra... " zise el. Fata dadu mana cu el. "Cine este ... " zise Kennyra facand semn cu capul spre corpul paralizat , a carui identitate era deocamdata necunoscuta. "Hmm... ea... ea este doar un alt descendent... de'a unui bun prieten al stramosului meu, Salazar. De asta te'am adus aici , Kennyra... vreau sa iti platesti datoria lui Slitherin fata de Griffindor!" zise Voldemort. "Adik cea de acolo este mostenitoarea lui Griffindor?" intreba Kennyra. "Aproape... Este descendenta surorii lui Griffindor. Nu multi sunt cei care stiu ca Griffindor a avut o sora... Si ca mostenitoarea ei este in viata... " "Cine este?" "Ai sa vezi... Nici macar ea nu stia ca este descendenta din fam Griffindor. Adevarul este ca a fost foarte greu sa ii aflu identitatea si sa o aduc aici..." Voldemort isi scoase bacheta si o indrepta spre corpul de pe iarba. Silueta se apropie de pers prezente. Voldemort apuca gluga fetei sh o trase jos. Fetele ramasera masca. "Da, probabil o stiti... O stiti ca pe o fata simpla... Dar nu...." zise glaciar Voldemort. Fata nu era nimeni alta decat Andru Hermione, adormita. "... si vreau, ca tu , Kennyra, sa o ucizi!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Cap-de-Mort | Jade A. Crawford | 19 | 3,110 |
21 Dec 2010, 16:35 Last Post: Scarlett Soul |
|
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,342 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |