some love
|
04 Dec 2010, 21:38
|||
|
|||
Quote:el le mai inselase si pe alte fete Gosh .. Scuze ca voi spune toate astea, dar e spre binele tau, Hayley. Cum sa fii cu un baiat care stii ca a inselat alte fete ? Jesus .. Deci e chiar penibil. Sunt sanse hai, nu zic 100%, dar mai sunt sanse de 70% sa te insele si pe tine.. si tu inca iti mai pui intrebarea '' Oare m-a inselat?'' Quote:si ii place de o fata Deci ma sochezi ![]() Quote:cu care are 0% sanseSi cel mai nashpa este ca te agheti de acest lucru. Te agheti de faptul ca tu crezi in mintea ta ca el n-are nicio sansa cu tipa aia, si ai putea fii uimita sau socata. Ai face bine sa iti rezolvi problemele cu tipul ala, si sa afli daca este sau adevarat sau nu ce se spune despre el. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
04 Dec 2010, 21:46
|||
|
|||
Mdea, la fel imi ziceau toti. Dar eu, ca proasta, nu pot. Adica imi place prea mult de el. Nu stiu. Pur si simplu nu pot. Chiar daca vreau.
Ciudata viata asta ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
04 Dec 2010, 21:48
|||
|
|||
Pffai .. Ce o sa te distruga tipu' asta.
Sincer ii spun .. Am trecut prin asta acum un an, si sincer mai PROASTA ca atunci n-am fost niciodata. De atunci nu mai vreau nicio relatie cu niciun baiat ; si m-am si schimbat. sunt atat de rea cand vine vorba de sentimente pentru baieti. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
04 Dec 2010, 21:56
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Pffai .. Ce o sa te distruga tipu' asta. Ashlyn... ar trebui sa infiintam un club Cu mentiunea e ca eu niciodata nu mai intru in nicio relatie (cel putin pana ajung la varsta in care vreau sa-mi intemeiez o familie). Ar fi o singura exceptie: un baiat cu care am fost si as mai vrea sa fiu, dar sunt zero sanse sa se mai intample asta. Deci nu ma mai prea gandesc. Pur si simplu caut sex fara obligatii. (Da, stiu, suna de parca as fi o fufa sau mai rau, dar nu-mi pasa!) |
|||
05 Dec 2010, 00:23
|||
|
|||
Mrrr. Te inteleg perfect, Crysella.
Eh, uite cineva la fel ca si mine o forum. Eu imi spun tot timpul ca imma bitch, and i don't care. De cand m-am despartit de fostul am ajuns o bitch in adevarului cuvantului. Nu-mi mai pasa de niciun baiat, insa sunt atrasa de o gramada de baieti ![]() Si mna .. de sex inca nu pot vorbi pentru ca am numai 14 ani, insa astept pana la 16. Mdeap .. Dupa ce m-am despariti de idiotul ala am ajuns pana si cu baieti de facultate [ maximul este 23 de ani ]. E adevarat ca intreaga vara am ''fost'', dar nu impreuna.. cu un tip de 20 de ani,doar pentru kissing si petting .. eram tot timpul in centru cu el .. in club, alea alea. mai mergeam la el acasa, dar nimic mai mult. a vrut sa facem sex, insa nu l-am lasat sa ajunga la asta. cand el lipsea , eram cu alti baieti, si tot asa. momentan sunt ''pe felie'' cu un tip care are 23 de ani, si are pierce in limba ![]() ![]() ok, ceilalti ve-ti spune ca am ajuns rau ..insa la faza asta cred ca crysella ma va intelege perfect. I'm just living my life. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Dec 2010, 02:08
|||
|
|||
uh stricato:> mhm.depinde atat de tare de la caz la caz
![]() ![]() ![]() flirtul in club with strangers incepe tot cu priviri..apoi cer un foc dak e(desi de obicei e invers ![]() ![]() ![]() ![]() ce s'au maturizat tinerii zilelor de azi=)) |
|||
05 Dec 2010, 02:16
|||
|
|||
Daaa.
Cel mai tare e sa iesi cu fetele la agatat Ador asta Mai ales cand mergem noi de nebunele fara nicio treaba.. si mai ales cand suntem putin high ![]() Insa intotdeauna avem una printre noi mai serioasa..care nu e beata, sau trasa ![]() Odata cica m-am facut atat de rau..[ nu mai tin minte], incat m-am ghemuit intr-un sant si cateva secunde plangeam, cateva radeam,cateva plangeam, cateva radeam =))))). Si nu-mi aduc aminte ! =))) Si fix in fata clubului am facut asta .. si erau o gramada de tipi acolo si a venit unu sa vada ce e inneregula si m-a scos el afara din sant ![]() Jesus, saracul baiat ![]() Noptiile cu fete sunt cele mai tari ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Dec 2010, 02:39
|||
|
|||
scuze babe scrisei la "cadouri de craciun"=)
asa. ![]() ![]() un fost mi'a zis odata ca nu ii plac fetele bete si sa nu pun labuta pe berea lui ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05 Dec 2010, 02:55
|||
|
|||
Pffai Vara asta am avut prima betie a vietii mele, si de atunci ma imbat de 4-5 pe luna
![]() Vara, in fiecare zii ma imbatam cu ce apucam Vinerile si sambetele o duceam ca mesterii,cu Cotnari si Sange de Taur, iar in timpul saptamani cu bere =))))) Deci cata bere am baut vara asta increidibil asa ceva Meeh, eu cand sunt beata nu-mi amitnesc nimic si de asta ma enervez ![]() De ziua unei prietene in vara, am venit la 7 dimienata acas, cand ai mers erau treji ,si luau micul dejun, si eu eram cam high=))) Insa, din fericire n-au aflat ca toata noaptea am fost prin cluburi ![]() Doamne ajuta ca am prarinti atat de intelegatori si de treaba..care ma lasa libera, si au incredere in mine ca nu ma dezvirginez ..inca=)) Ehh, cea mai tare faza, a fost cand mergeam 3 fete spre casa,[ pe jos la 5 dimineata ], si una a inceput sa vomite, la care eu : '' As veni sa iti tin paru da o sa iti vomit pe cap''=)))) Si cea mai tare faza, a fost cand a vomitat un prieten de-a meu in club, si eu am dat dedicatie la microfon : '' Prin jurul orei de 3, 3 si ceva .. s-a constatat o betia a unui adolescent..din care n-am putut sa stau linistita cu el in club, si s-a produs o extrosiune a unei ..voma..dintr-un degajament al unui.. veceu [ care nu exista ], din care puteti UITA. .chiar acum ma duc sa-l spal pe fata =))))'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Dec 2010, 04:29
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote: Pai eu atunci am inceput. Dar stii care-i faza? Ca toate organele sexuale ating apogeul dezvoltarii de-abia la 18-20 de ani... asa ca nu te astepta la mare branza la 16. Vorbesc din experienta proprie. Desi faza cu ''placerea'' vine si cu numarul de experiente etc Despre ce am ajuns sa discutam |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|