some love
|
05 Dec 2010, 13:00
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Fiecare face ce vreaAsa e . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
05 Dec 2010, 13:20
|||
|
|||
doamne, cat te inteleg
![]() desi totul e asa..nush.. o chestie de vara. dar e atat de aiurea sa te indragostesti la varsta asta.mi'e pur si simplu..greata. cum poate trai cineva atat de cast si fidel? ![]() la inceput voiam sa vad cum e:-j si sa ma dau faina ca sunt prima din gascutza cu iubit de mana... si pur si simplu te indragostesti de o mie de ori apoi..sau se intampla sa iti vezi vreun tip pe care il adorai cu alta si cu inima franta incepi sa faci pacate mari:-j.le furi baietii altora ![]() ![]() (ginny spui tampenii) , si daca ati ajuns totusi la vremea maritisului ( ![]() si se duce usor vorba prin targ ca esti curva.si cine zice? timidele /naspettele. si da, asta esti dar da, esti mandra. ![]() ![]() PS: "pe felie"=]]]] |
|||
05 Dec 2010, 13:27
|||
|
|||
Alta care ma intelege, Ginn
![]() Ehh, ma bucur ca esti de partea mea si intelegi cum e sa fii o bitch P.S. Sunt Ash de pe contul clonei. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
05 Dec 2010, 13:45
|||
|
|||
vazui>;d< intrebare.dupa cat timp ii lasi pe ai tai sa te pipaie?
![]() |
|||
05 Dec 2010, 13:53
|||
|
|||
Pai .. Cam asa.. De exemplu ne intalnim in club, ne aruncam priviri dinalea perverse, apoi ca de obicei el vine la mine, ii dau vant, apoi plec din club.. si ies afara [ pretextu ca ies la o tigara, da stiu ca vine dupa mine ], vine..vorbim blah blah.. din prima zii nu las sa faca nimic.. a doua zii dimineata am mesaje pe telefon si trebuie sa ii accept friend requestul pe facebook, apoi sambata viitoare cand il vad il salut, ma ia in brate, povestim de parca ne cunoastem de ani, si trecem la actiune
Singurul baiat cu care n-am avut nicio relatie, insa toti credeau ca avem o relatie a fost tipul de 20 de ani cu care m-am sarutat in club, in fata prietenilor lui, ma tinea de mana, ma ducea acasa, m-a dus la el acasa, pe parintii lui ii cunosc pentru ca bunicii lui sunt neamuri indepartate cu bunicii mei [ incest ], si mna ![]() Cu tipu ala am ajuns Ce placeri mi-o oferit =)))))) In fine.. ma atrage el mai mult in special,nu stiu de ce Dar de cate ori am ocazia cu el 8-> In fine, odata sambata asta cu el, cand nu e el cu altul, and so on. ![]() Dar tu Ginn cum faci ? ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Dec 2010, 13:56
|||
|
|||
Luna, la cat mama vrei sa ma imbat ?
In facultate ?=)) Toti pe care ii cunosc au avut prima experienta cu bautura pe la 12-13 ani, numai eu la 14 pentru ca inainte eram foarte timida, si prostanaca. Si mie imi convine asa cum sunt, fara sentimente fata de baieti, si imi pasa doar de placeriile mele. Nu ma poti intelege, asta este. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Dec 2010, 15:14
|||
|
|||
Luna Slytherin Wrote:nu mi se pare normal sa te imbeti la 14 ani ! Pe bune acum ...cineva care in vremurile lui s'a simtit al dracului de bine. |
|||
05 Dec 2010, 15:18
|||
|
|||
Ginn =))))
Pe la 20-25 o sa bagam hash,hash decat sa imi tai venele prefer sa mi le-ntzep Ash sunt , ofc <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
05 Dec 2010, 15:23
|||
|
|||
ah Ash, pai tu nu ai inceput deja?
=))))) |
|||
05 Dec 2010, 15:26
|||
|
|||
De intzepat nu
![]() Si nu vreau inca ![]() <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|