Duel Eveline Alease vs. Evelina Potter
|
14 Nov 2010, 16:44
|||
|
|||
Incet-incet imi reveneam de pe urma vrajii Evelinei.Apoi m-am gandit sa fac o vraja non verbala dar apoi mi-am amintit de o alta vraja.
-Levicorpus! am strigat si Evelina a inceput sa pluteasca. Parea putin speriata si vroia sa spuna o vraja dar i-am luat-o inainte. -Stupefy! am strigat iar din aer a inceput sa zboare,lovita de vraja in partea cealalta a salii. Stiam ca nu se lovise pentru ca aterizase intr-o pozitie uimitoare,ca de felina,parca stiind ca aveam sa folosesc vrajile astea. Se uita la mine si zambi diabolic apoi deveni serioasa.Acum era acum.Ne duelam ca si cum am fi doi dusmani si desigur nu eram,dar trebuia sa fim pregatite. Mie una nu imi pasa daca ma loveam pentru ca aveam de invatat.Deabia acum incepea adevaratul duel. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
15 Nov 2010, 03:03
|||
|
|||
Am ramas mirata. Nu ma asteptam ca Eveline sa atace asa de serios mai ales ca nu eram dusmance si ne duelam ca sa invatam . Imi revin dupa vraja si ma uit spre Eveline . Stiam ca asteapta reactia mea si astepta sa vada ce vraja voi folosi.
De data asta voi ataca mult mai serios. Am vazut ca si Eveline facea la fel. Duelul a trecut la un alt nivel. - ,,Oppugno'' rostesc , indreptandu-mi bagheta spre Eveline. Mai multi canari se indreapta spre Eveline ciupind-o si lasandu-i urme pe maini si fata. Ca sa alunge pasarile, incepe sa dea din maini si ii scapa pe jos bagheta............. Vad ca dintr-un colt profesorul ne urmarea cu atentie. ![]() |
|||
15 Nov 2010, 20:39
|||
|
|||
Bagheta imi scapase pe jos,firar!!Si pasarile alea ciupeau chiar rau.
In timp ce ma feream de ele am observat ca Rose ne privea cu atentie,probabil se gandea cum aveam sa scap de ele. M-am hotarat sa ii dau lui Evelina putin din vraja ei si am strigat tare : -Avis!! iar din bagheta mea a tasnit un stol de pasari care au atacat-o pe Evelina. In timp ce dadeam iarasi din mana ca sa ma feresc de pasari m-am gandit la o vraja pentru a scapa de ele.Apoi am strigat tare aducandu-mi aminte o vraja : -Confringo! iar pasarile au luat foc si au cazut pe jos,ramanand din ele doar cateva pene.Nu imi placuse ce facusem cu ele dar trebuia sa ma apar. Fiind prea atenta sa scap de pasarile care ma atacasera nu am observat ca si Evelina scapase de ale sale.Era randul meu sa atac.Mi-am indreptat bagheta spre Evelina si am strigat clar : -Deprimo! iar din bagheta mea a iesit o rafala de vant puternica si s-a indreptat spre Evelina. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
17 Nov 2010, 01:49
|||
|
|||
- Protego , rostesc pentru a impiedica vraja Evelinei sa ma loveasca. Eram surprinsa , doarece putin mai inainte ma atacase cu propria mea vraja. Duelul devenea din ce in ce mai serios. Vad ca doamna profesoara nu a intervenit ceeace insemna ca ne-a dat voie sa ne continuam duelul. Eveline se uita la mine , asteptand sa vada ce vraja voi folosi ! Ma gandesc , iar apoi observ cum se duela echipa de langa noi. Vad cu ce vraja ataca unul din ei si asa hotarasc sa folosesc aceeasi vraja.
- ,,Densaugeo,, (stiam ca aceasta vraja face dintii sa creasca). Vraja se indreapta spre Eveline. Ma uit sa vad daca vraja imi reusise. ![]() |
|||
17 Nov 2010, 22:42
|||
|
|||
Alta vraja scut numai stiam.Vedeam vraja Evelinei cum se indrepta spre mine asa ca am actionat repede.
-Protego! iar vraja se izbi de scutul invizibil. Cred ca vraja asta fusese cea mai folosita in timpul duelului,dar era una foarte buna. Evelina privise cu atentie,probabil vrand sa vada daca ii reusise vraja insa am fost pe faza si m-am aparat. M-am gandit foarte repede la o vraja apoi mi-am adus aminte de o vraja folosita cu putin timp in urma. -Aguamenti!! rostesc cu o rotire de bagheta iar din ea iese un jet de apa care se indreapta spre Evelina. Era o vraja simpla pe care Evelina o putea evita usor sau putea folosi o vraja care implica focul. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
24 Nov 2010, 17:08
|||
|
|||
Ma feresc , sarind intr-o parte ca sa pot evita vraja lui Eveline . Inca nu stiam vreo vraja folositoare pentru a impiedica aceasta vraja. Duelul devinea din ce in ce mai interesant iar doamna profesoara inca nu ne oprea din duel. Acst lucru ma multumeste deoarece inseamna ca e multumita de felul in care ne duelam. Vazasem ca putin mai inainte oprise duelul a doua fete deoarece nu era potrivit cerintelor doamnei profesoare.
Imi indrept atentia din nou spre Eveline pentru ai raspunde la vraja. Deoarece folosise o vraja mai serioasa ca pana acum , ma-m hotorat sa folosesc si eu una. Nu stau mult pe ganduri si rostesc : - Levicorpus iar Eveline se ridica in aer imediat ....... ![]() |
|||
25 Nov 2010, 23:37
|||
|
|||
Simteam cum ma ridicam de la pamant si a trebuit sa ma gandesc repede.Ahhh daca aveam cartea cu vraji acum era mult mai usor,dar ea era sus in geanta.
O vraja care sa anuleze Levicorpus?Parca era una..dar nu stiam sigur daca era cea corecta. -Liberacorpus am spus indicand cu bagheta spre mine si imediat am cazut la pamant.Poate ar fi trebuit sa folosesc o vraja care sa nu doara asa. M-am ridicat si m-am uitat la Rose care nu ne intrerupsese,deci era bine apoi inapoi la Evelina.Ce vraja mai puteam folosi? Apoi imi veni in minte o vraja care era si amuzanta si interesanta in acelasi timp. -Riddikulus! am strigat si vraja tasni din bagheta si se indrepta spre Evelina. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
05 Dec 2010, 03:24
|||
|
|||
Am sarit intr-o parte sa ma feresc de vraja Evelinei. Nu stiam cum ma va afecta aceasta vraja deoarece vraja Ridikulus este pentru alungarea unui bong. Vraja ma rateaza , dar trece foarte aproape de mine. Ma ridic si imi sterg roba de praf. Ma uit spre Eveline si ma gandesc in ce mod mi-a anulat efectul vraji mele. Acest fapt dovedea cat era de talentata . Ma gandesc ce vraja sa folosesc , deoarece am incercat multe si la fiecare vraja , nam reusit sa fiu mai buna ca Eveline.
Ea imi zambeste, si atunci ii zambesc si eu. Lasand la o parte orice alt lucru ma bucr ca Eveline nu a patit nimic. Ma uit la alte grupuri cum se duelau si aud o vraja pe care ma decid s-o folosesc: - Langlock ....(era o vraja ce lipea limba de varful gurii) . Ma uit amuzata spre Eveline ![]() |
|||
05 Dec 2010, 03:31
|||
|
|||
Folosise vraja Langlock.O vraja buna.Din pacate nu avusesem timp sa ma feresc asa ca vraja ma nimeri.
Nu puteam sa vorbesc si nu stiam ce vraja putea anula efectul vrajii Evelinei. M-am gandit ca era timpul sa imi verific aptitudinile mele la vrajile non-verbale.Nu o facusem pana acum dar nu cred ca era foarte greu. Mi-am rotit bagheta si am facut vraja non-verbala pe care o vroiam.Surprinzator vraja a mers iar bagheta Evelinei a zburat din mana. Vraja ei se anulase in sfarsit.Ea se uita socata la mine si am inceput sa rad. -Vraja non-verbala am spus razand. Stupefy! am continuat profitand de faptul ca nu avea bagheta in mana. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
23 Dec 2010, 14:42
|||
|
|||
Ma arunc intr-o parte pentru a ma feri de vraja. Era singura solutie deoarece nu aveam bagheta in mana si Eveline profitase de asta. Ma ridic dupa ce mam lovit usor si imi scutur roba de praf . Ma uit spre eveline si sunt usor suparata. Reusise de mai multe ori sa ma invinga la duel.
- Te simti bine ma intreaba Eveline ? - Da, ii raspund eu. Voi folosi acceae vraja ca si ea ca sa o surprind - ,, Stupefy'' ... vraja se indreapta spre Eveline Sunt sigura ca acum mi-a reusit vraja ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|