some love
05 Dec 2010, 11:17
Am ramas masca cand am vazut posturile. Gandeste-te ce sa mai cred eu, la 12 ani?
Eu ma gandeam sa imi incep viata sexuala abia peste muuuult timp (pe la vreo 17-18 ani). Iar de iesiri prin cluburi cu beietii pe la vreo 15. God. Ma crucesc, Ash, cand am vazut ca le permiti unor baieti cu MULT mai mari decat tine sa te...pipaie. Wow. Hm. Desi cred ca si eu acuma sunt mult prea cuminte Thinking

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05 Dec 2010, 11:23
Hayley. Dupa parerea mea nu exista fete cuminti si fete rele.
Fiecare face ce vrea. Oricine e asa cum isi doreste sa fie .
Crede'ma si eu ma privesc acum in oglinda si imi dau seama ca m'am schimbat. Ieri de exemplu, am fost in oras cu 5 baieti , iar eu singura fata. Si ..totusi nu regret nimic .
Tu ar trebui sa fi asa cum simti ca trebuie sa fi. Daca tie iti place asa , nu ai de ce sa te schimbi.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

05 Dec 2010, 11:31
Cred ca ai inteles gresit. Si, sincer, cred ca uneori e bine sa te schimbi. Nu o sa va vina sa credeti, dar inainte eram doar o fata plangacioasa pe care o evita toata lumea. Si asta poate sa recunoasca si Jess, si chiar si Jade. Insa anul asta...nu stiu, ceva s-a schimbat la mine. Nu mai plang zi de zi, am devenit mai de gasca etc. Si asta pentru ca mi-am impus-o eu. Si in plus, am devenit si o rockerita si acum este mult mai bine pentru mine. Inteleg, uneori nu-i bine sa te schimbi, dar uneori da. Cum si eu dintr-o fata oribil de cuminte, am ajuns o fata mai obraznica. Dar nu exagerat de obraznica.

Hayley Megan Alden
05 Dec 2010, 11:43
Nici tu nu ai inteles ce am vrut eu sa spun . Daca tu simti nevoia de o schimbare , atunci e bine venita .
Dar daca te simti bine in pielea ta , nu ar fi bine sa te schimbi doar pentru ca altii isi doresc asta .
Sper ca de data asta sa nu intelegi gresit .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

05 Dec 2010, 11:52
Ohh. Iarta-ma, te rog sunt o zaluda
Mdea. Ai dreptate. Oricum, nu voi lasa un baiat sa ma transforme intr-o bitch. Acuma nici nu mai stiu ce o sa se intample. Ma las in voia sortii :|

Hayley Megan Alden
05 Dec 2010, 11:54
Nu am de ce sa te iert , Hayley. Proabil si eu m'am exprimat gresit
Si . aici ne asemanam . Eu mai aveam putin si ma transformam in cel mai mare cosmar al meu si asta ... doar din cauza cuiva care nu merita .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

05 Dec 2010, 12:41
Scuzati ca ma bag in vorba dar ... pfff , desi nu am fost niciodata intr-un club si nici nu am avut vreun prieten ( mda ... am examen la vara ... mai pot astepta ) , mi se pare ceva APROAPE normal . Aproape .
Adica mi se pare ceva obisnuit la varsta asta sa ai prieten , sa iesi undeva cu amicii si sa te mai si saruti cu cineva ocazional , insa nu mi se pare normal sa te imbeti la 14 ani ! Pe bune acum ...
Daca acum esti asa cum vei fi la 20 de ani ? La 25 ?
Nu e nevoie sa imi ia cineva in seama postul asta , este doar parerea mea .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
05 Dec 2010, 12:44
Luna. Tu ti'ai exprimat parerea . Fiecare are dreptul sa o faca.
Eu pana acum nu m'am imbatat niciodata , dar recunosc ca ametita am fost . Nu am de ce sa mint . Desiree era martora.
Si sincer . fiecare isi alege drumul in viata.
Si eu am examen la vara , dar pentru prietenii mei mereu imi fac timp . Si daca as mai avea prieten acum , ar fi pe primul plan .
Doar parerea mea :-)

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

05 Dec 2010, 12:57
Bella , nu am zis ca trebuie sa ne concentram pe examen si sa lasam viata sociala deoparte sau ceva de genul , examenul era doar un argument pentru a intari faptul ca la varsta asta nu este bine sa umblam prin cluburi si alte deastea .
Cred ca daca exista o balanta echilibrata se pot face amandoua deodata , fara excese .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
05 Dec 2010, 12:59
Da. Intr'adevar ai dreptate .
Dar eu prefer sa nu critic pe nimeni .
Fiecare face ce vrea Happywide

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.