Judith Cuddlylove
|
05 Dec 2010, 13:12
|||
|
|||
Bun venit lui…
Judith «Emily» Cuddlylove
![]() put some lyrics or lines about the character
![]() Prenume Judith Varsta 17 ani Sex fata Ziua de nastere 16 martie Orasul unde a copilarit Londra Mama 35, dermatolog, mudblood, Jamie Cuddlylove Tatal 39, Editor la Daily prophet, pureblood, Daniel Cuddlylove Statutul Sangelui Halfblood ![]() Greutate 54 Corp suplu Par roscat Ochi caprui ![]() Puncte forte calma, rabdatoare, inteligenta , intelegatoare Puncte slabeadora sa enerveze lumea Obiceiuri bea cate o cana mare de cafea cu lapte inainte sa mearga la somn Amortentiamugurii de brad Casa[/color]alege dintre: Ochi-de-Soim ![]() Rude raspunde aici ! Persoane Importante raspunde aici ! Talente alege una singura dintre : Clarvazator, Abilitati occlumantie Altceva e experta in facerea Potinilor de dragoste ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Just don`t give up on me...
|
|||
05 Dec 2010, 13:14
|||
|
|||
Bun venit, soimeanco!
Have fun pe aici si poate ne intalnim pe la un RPG P.S. Cererea de prietenie in asteptare ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
05 Dec 2010, 13:16
|||
|
|||
Hey
bun venit printre dark'martieni have fun pe aici si fa'ti casa mandra ti'am dat si eu o cerere de prietenie ne vedem la rpg..iar daca ai nelamuriri nu ezita sa trimiti un PM adminilor sau membrilor mai vechi |
|||
05 Dec 2010, 13:17
|||
|
|||
Hey, bine ai venit
Sper sa te distrezi pe aici si sa-ti faci multi prieteni
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Dec 2010, 13:19
|||
|
|||
Hei .
Welcome here Sper sa iti faci multi prieteni Si poate ne vedem candva la Rp P.S. : Iti dau si eu o cerere de prietenie . :-) - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Dec 2010, 13:20
|||
|
|||
Yey thanks everybody. Si ne vedem la RP
Just don`t give up on me...
|
|||
05 Dec 2010, 13:21
|||
|
|||
Bine ai venit !
Have fun , nu uita sa citesti regulile si poate ne vedem la un RPG ! Ti-am trimis o cerere de prietenie ! ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
05 Dec 2010, 13:21
|||
|
|||
Hi there, in sfarsit un Ochi-De-Soim
Have fun and happy posting Ti-am trimis o cerere de prietenie. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
05 Dec 2010, 13:22
|||
|
|||
Bine ai venit
~ Ti-am dat cerere de prietenie P.S. Bella, vad ca ai concurenta la numele de Emily my momma { raised } me a prophet
|
|||
05 Dec 2010, 13:24
|||
|
|||
Mda
Ma bucur ca ii mai place cuiva numele . Eu oricum nu il folosesc ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|