Flying Monkey
|
03 Dec 2010, 01:37
|||
|
|||
Ronnie . Uite ca vine si urmatoarea comanda
Vreau un set cu imaginile astea : ![]() ![]() Si as vrea sa scrie pe semnatura : Death is a sacrifice , cu culoarea sangelui . Sper sa reusesti . Stiu ca imaginile sunt cam aiurea - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Dec 2010, 19:49
|||
|
|||
Imaginile sunt bestiale
Damon |
|||
03 Dec 2010, 23:03
|||
|
|||
@Bella, cred ca va mai dura ceva semnatura ta pentru ca:
1. Am teza la engleza miercuri. 2. N-am nicio idee cum as putea folosi acele imagini. 3. Sunt in love si sunt cam depresata Cine ma-sa [se in considerare ca termen urat?] tot da evaluari negative? ~ sorry, m-am enervat, mai ales ca i-au dat lui Bell si lui Rosalie [am vazuta asta si la diplome si la melodia favorita] my momma { raised } me a prophet
|
|||
03 Dec 2010, 23:07
|||
|
|||
Eu n'am fost
Sa stii Si ma bucur ca esti in love Astept cat e nevoie Daca nu . alege tu niste imagini cu Damon & Elena . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Dec 2010, 23:08
|||
|
|||
Nuj cine da..dar din partea mea, sa dea in continuare
probabil are ceva probleme saracul sau saraca si Ronnie in love, eh? ![]() |
|||
03 Dec 2010, 23:45
|||
|
|||
Uuu, semnatura cu Damon
Abia astept sa o faci P.s: Da-l in jalea pe ala/aia, daca creierul sau n-are suficienta substanta cenusie.. Dar sa dea in continuare asa la toti si o sa cunoasca a really angry and furious Helena. (kiddin', da' stiu ca vrei atentia celor din jur nenea ) I'm really sorry Ronnie, ca a trebuit sa comunic asta chiar la topicul tau. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Dec 2010, 23:50
|||
|
|||
Am observat ca mi s-a dat reputatie negativa... Si nu doar odata,dar in fine...
Abia astept sa vad ce va iesi cu semnaturile Bafta la teza:> ![]() |
|||
05 Dec 2010, 15:27
|||
|
|||
Bella, ti-am facut doare semnatura.
O sa postez si avatarul mai tarziu ![]() Scuze ca n-a iesit prea bine... my momma { raised } me a prophet
|
|||
05 Dec 2010, 15:29
|||
|
|||
Trebuie sa recunosc ca nu arata asa cum ma asteptam .
Dar a iesit bine . Ronnie Si nu trebuia sa muncesti la ea . Adica . aveam timp sa astept Thanks a lot ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Dec 2010, 15:32
|||
|
|||
Faza e ca poti sa-mi zici la ce te asteptai si o sa incerc s-o refac.
Nu ma supar. ~ Prefer sa-mi zici ce vrei....altfel ma voi simiti eu prost ca a iesit naspa my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|