some love
05 Dec 2010, 15:33
mie mi se pare prea masculina faza cu drogatul sa ametesti cu fetele din caand in cand [hai sa zic, cand a ramas mirela cu george sau a pus teo ochii pe unul din coltul pubului si sufera tot grupul pt asta]
sper sa nu mi se intample niciodata sa sar calul:| trebe pastrate aparantele.toata reputatia se duce naibii cand afla unu ca te droghezi.e o chestie ce provoaca mila.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05 Dec 2010, 15:35
Ashlyn Meester Wrote:Luna, la cat mama vrei sa ma imbat ?
In facultate ?=))
Toti pe care ii cunosc au avut prima experienta cu bautura pe la 12-13 ani, numai eu la 14 pentru ca inainte eram foarte timida, si prostanaca.
Si mie imi convine asa cum sunt, fara sentimente fata de baieti, si imi pasa doar de placeriile mele.
Nu ma poti intelege, asta este.

Agreed with you. Mai mult decat crezi.

Just don`t give up on me...
05 Dec 2010, 15:39
drogatul just for fun, dar cand ajungi sa iti intepi venele..asta e deja nashpa..nu sunt deacord cu asta
si am priteneni care fac asta..au doar 14 ..:|

<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">[Image: alecz.jpg]

Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu.

-- Alec Jasper Meester --
[/center
05 Dec 2010, 15:50
Ma bag si eu ca musca-n pardon. Err,inainte sa-mi spun parerea despre cele scrise pe-aici,voiam sa va intreb un lucru.Ce parere aveti despre iubire/cei care iubesc?

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
05 Dec 2010, 16:00
mda, si astia pe aici se apuca din clasa a 3a de fumat. adica ma jur wthh eo eram asa cuminteeFinna
si pana si drogatul 4fun se transforma intr'un..pnm, drogFinna vorbim de unele si aceleasi substante. in vara asta mi se parea ok.O__O
da wa, nu mi'as intepa niciodata venele.doamne cum fac la ace..stiu ca nu e o chestie matura dar lesin/plang deci e groaznicBigeyes cum vad o seringa ma fac verde la fata.alba, pamantieFinna nu am cum sa fiu singura nu?:-s nu ma vad intepandu'ma de 3 ori pe zi de bunavoie si nesilita de nimeni Omg
ma refer la iarba ofc..cred ca toata lumea a incercat odata;d

edit: asa ma sictireste iubirea:| sigur ca ar fi frumos, dar de exemplu, le vad pe colegele mele... atat de puerile.se duc imediat ce se suna pe coridorul claselor a9a &a10a si il spioneaza pe Fat-Frumos ce numai frumos nu e. ma simt aiurea daca ma dau la el dup'aia. dar depinde cum iei situatia..sa mergi sa te holbezi la un tip si sa te inrosesti cand se uita la tine e HORROR!! Omg cum poate rezista cineva? nu as face asta never ever si mai e k eu rosesc usor pt ca am tenul deschis [fir'ar el:-L]
sunt si eu ca toate fetele..unele povesti ale cuplurilor sunt superbe, altele sunt doar triste.Finna asta pentru ca..nu imi place relatia in sine..ci jocul de la inceput. si nimeni nu isi da seama cat de crucial este. poate sunt eu altfel decat tot targul da mna/Smile sa fii cu un baiat ca sa ai un iubit e cel mai trist, penibil scenariu posibil. daca te si indragostesti de el dup'aia e si mai trist.totul e foarte trist.
nu cred ca s'a inventat baiat care sa imi placa cat sa mor dupa elSmile nu mi'a placut niciodata de baieti uratei, nush, intotdeauna "ma indragoteam" de cei FOARTE faini.Finna partea proasta e ca cei care arata bine de obicei gandesc cu curu'.sunt directa dar asa e si textele lor sunt tampite.
05 Dec 2010, 16:39
ok...desi am evitat asta pe cat posibil, o sa imi lalai si eu povestea aici :

totul a inceput anul trecut prin septembrie cand a inceput sa-mi placa de un tip de la clasa paralela. Totul a mers bine, am aflat ca si el ma place si intr-o excursie undeva prin martie ne-am cuplat. Am fost vreo luna jumate impreuna, am iesit, ne-am simtit perfect OK, pana intr-o zi cand mi-a dat papucii fara niciun motiv. Am aflat la ceva timp dupa aceea din gura altora ca el spunea ca sunt prea imatura si ca nu sunt genul lui, ba ca i-am ranit sentimentele etc. Anul asta l-am revazut la scoala, dupa ce toata vara n-am mai auzit nimic de el. Si mentionez ca m-am schimbat mult dupa toata faza. Am incercat sa vorbesc cu el, sa ii spun ca imi pare rau... etc. Pentru ca mie inca imi bate inima tare pentru el. Insa, el se incapataneaza foarte tare, nu imi raspunde la telefon, ma are la ignore pe mess si la scoala se face ca nu ma vede. Dar, din surse sigura, stiu ca si el inca ma place, dar pur si simplu nu vrea sa recunoasca. Sa faca el pe macho-man-heart-breaker. Si o tin asa de cand a inceput scoala...Si de fiecare data cand ma vede si cand considera ca eu nu ma uit la el, efectiv, se holbeaza la mine.

BTW, el e de varsta mea, e zodia pesti, e brunet cu ochi caprui si e dar deja am insiruit prea multe Finna

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
05 Dec 2010, 19:07
Parerea mea este ca daca intr-adevar te place va face ceva sa iti demonstreze asta...Daca nu,nu ai de ce sa iti pierzi timpulFinna
Aaa.si fii si tu smechera,ignora-l si tu la randul tau sa vezi ce penibil se va simtiWink

[Image: giphy.gif]
05 Dec 2010, 20:05
Rose.. si tu ai trecut prin asta..cu A.. genu de baiat macho Finna) heart-breaker ; ))
Dar ti-a trecut Dura ai fost cu el Happywide

<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">[Image: alecz.jpg]

Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu.

-- Alec Jasper Meester --
[/center
05 Dec 2010, 22:41
Mda, o sa incer

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
07 Dec 2010, 15:13
Eu sincer.. Fetelor, va pot intelege, pe de-oparte, insa pe de alta chiar nu pot.
Adica am o prietena care il iubeste pe un tip atat de mult, incat mi-a spus ca daca el ar fii bolnav cu inima, ea si-ar da inima pentru el..
Este atat de.. romantic.. si nu e deloc genul meu de romantism, de fapt, nu suport romantismul.
Nu suport prostiile de declaratii facute sub luna plina, sau sa-mi cante la balcon.. sau prima mea experienta sexuala sa fie in pat, invelita sub o tona de trandafiri si lumnari parfumate.
Pur si simplu.. nu sunt asa Finna.
Eu prima oara ma vad facand asta intr-un garaj vechi, unde nu e deloc confortabil, sau chiar undeva in natura, unde e riscul de a fii prinsi.. Asta e ceva mai de mine, asta e geva de genul meu Finna.
In fine, fiecare cu parerea lui, dar mna.. Eram si eu odata asa. si cum nu pot intelege astaFinna

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~