Fur cartea userului de mai sus
|
16 Oct 2007, 20:31
|||
|
|||
Din pacate te-ai ascuns in casa mea din stele, si eu te-am gasit acolo. Iti iau cartea si te dau afara, inchid toate usile si geamurile, ma duc in camera mea, numai roz, si citesc al treilea capitol.
![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
16 Oct 2007, 22:38
|||
|
|||
Da' eu turbez din nou cand vad k nu mai am cartea. Trec prin toate galaxiile posibile shi pana la urma te gasesc, te arunc pe Marte (stai linistita k nu poti muri iti fur cartea si frigiderul
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
17 Oct 2007, 17:28
|||
|
|||
Folosesc o vraja care schimba pasta de dinti in apa si asa te gasesc.Iti fur cartea te pun intro sticla si te arunc in Oceanul Atlantic.
Eu creez o planeta,Kukonushu,si ma duc acola si incep sa citesc sfarsitul. ![]() apropo ce carte este?? |
|||
17 Oct 2007, 20:30
|||
|
|||
habar n'am... una infinita... dar o luam pe capitole... ce'as vrea sa citesc odata sfarsitul X-( (tre sa citesti toate capitolele... si cred k jocu nu se va termina niciodata)
Deci ies din sticla datorita unui tampit de copil care credea k sunt nush ce duh si k ii voi indeplini 3 dorintze ma rog imi fac o planeta, Minioploportinolofiintolopeponiac =)))) care e toata roz ![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 20:31
|||
|
|||
pai... vin dp pamant cu o super racheta cu turbo vin pe planeta ta din pacate trebuie sa te omor cu Abracadabra si iti iua cartea ma duc pe pluto transform planeta intr-un loc pasnic si ma teleportez in alta dimensiune
![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 22:22
|||
|
|||
nu ai voie sa omori
![]() Eram langa tine shi nu ai vaz. TI-am dat cu cartea in cap...shi p orma am plekt intr-un loc unde nu plate fi gasit de absoliut nimeni shi citesc cap 6 ![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 22:25
|||
|
|||
uuuuuppppsss
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 22:26
|||
|
|||
OFF: NU MAI SUPORT!!! DE CATE ORI POT MURI???
Iar inviez ma duc sa o pocnesc pe ChoChang (scz da' ma enervai =))) o gasesc pana la urma p Rowena cu Harta Strengarilor ![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 22:28
|||
|
|||
imi pare rau daca te-ai suaparat pe mn
![]() ![]() ![]() |
|||
19 Oct 2007, 22:40
|||
|
|||