Carti...muuulte carti...
|
14 Oct 2007, 16:56
|||
|
|||
Ce figuri sunteti
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Oct 2007, 17:01
|||
|
|||
Hai continuati!!
"-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
14 Oct 2007, 19:29
|||
|
|||
"Si pana la urma ce am aflat?" intreba Ginny Potter in timp ce se indreptau spre camerele de zi.
"Pai am aflat ca Dumbledore si Karkaroff nu sunt chiar prieteni " spuse Julia. "Si cu ce ne ajuta pe noi asta?" intreba Ginny Potter. "Nu intzeleg ce vrei sa spui... Noi facem chesia asta ca sa aflam ce? O facem doar din curiozitate "spuse Ginny Weasley. "Pai ne vedem maine" spuse ea indreptandu-se cu Sakura spre camera de zi a Astropufilor. 'Are drepatate. Noi am facut asta din curiozitate. Dar parca ma asteptam la ceva mai... ma asteptam sa aflu ceva. Poate ceva despre reptomita. Sau ceva special. Despre Lordul Cap de mort. Dar de ce? putea fi doar o simpla carte despre vraji obisnuite scrisa doar pentru reptomitzi. Dar daca exista mai multe amintiri acolo? Daca toate se leaga si... Nu se poate ca in acea carte groasa sa fie scris doar atata.' ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
15 Oct 2007, 16:21
|||
|
|||
"-ai dreptate,raspunse Miranda,care se strecurase pe la spate,sunt si alte lucruri scrise in acea carte,insa nu va recomand sa incercati sa o cititi!"
"-Tu de unde stii?intreba mirata Ginny Potter" "-Am si eu cartea aceea acasa,raspunse simplu Miranda" "-Parintii tai practica Magia Neagra?"intraba julia. "-Probabil,nu stiu,raspunse cu indrazneala Miranda.Scuzati-ma,dar trebuie sa plec." -Am impresia ca fata asta ste mult mai multe lucruri decat noi,zise si Julia." "-If you hate everything about me,why do you love me?"
|||
16 Oct 2007, 18:26
|||
|
|||
OOC: Fi mai atenta la ce scriu... Am spus ca ginny Weasley s-a indreptat spre camera astropufilor. Asta inseamna ca Julia si cu mine am ramas singure. Si cand folosesc ' inseamna ca spun in gand. Atunci cand se folosesc " inseamna ca se vorbeste. O sa continui cu faptul ca Julia a ramas singura cu Ginny Potter.
BIC: "Pe care nu vrea sa le aflam..." completa Ginny Potter. "Dar nu intzeleg de ce ne tot ambalam? Ce vrem noi sa aflam? Nu este treaba noastra!" spuse Julia. "Si nu esti curioasa?" intreba Ginny Potter. "Nu" spuse ferm Julia. "Ei bine... poate ca da..." completa ea. "Pai atunci? Chiar sunt curioasa sa aflu mai multe." spuse Ginny Potter. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
16 Oct 2007, 19:36
|||
|
|||
Intre timp,Miranda ii scria o scrisoare Juliei:Vreau sa ne vedem azi seara,in padurea interzisa....daca ai curaj vei veni....dupa ce scrise astea pe o foaie se duse sa o caute.cand o gasi spuse:
"-Azi seara,la 22.00,si pleca lasando cu gura cascata pe Julia. "-If you hate everything about me,why do you love me?"
|||
16 Oct 2007, 22:12
|||
|
|||
Julia dadu din umeri. Ginny Potter o urmari pe Miranda dand coltul.
"Mai bine nu te'ai duce." zise o voce. Era Ginny W. "Tu nu erai in camera de zi a astropufilor?" intreba Ginny P mirata. "Pai mi'au picat cartile din ghiozdan shi am ramas in urma. Mah rog v'am auzit shi... (isi cobori vocea) Nu am incredere in fata asta." "E de la viperini.." "Da, mah rog de fapt eu am incredere in Kennya desi ea e... cum sa zic, o fi cum o fi dar e prietena noastra. Chiar dak e viperina. Dar pe Miranda nu o cunosc prea bine. Si am auzit k parintii ei..." "Ssst!" facu Ginny Potter. "Da, deci cum sa zic... ori mergem cu tine, ori nu te duci." "Dar Ginny..." zise Julia. "Nici macar nu stiu ce vrea." "Intocmai!" se inflacara Ginny Wealsey. "De'aia e bine sa fim pregatite." "pregatite?" intreba Julia. "Vi si tu?" "Normal! Nu'mi las eu prietena singura in padure, la ora aia. Si nu ma poti convinge!" adauga ea vazand'o pe Julia deschizand gura. "Tot vin cu tine" "Pai off... cat e ceasul?" intreba Julia. "Aaaa..." zise Ginny Potter facand o miscare de bagheta chinuindu'se sa faca o vraja de chemare. Intr'o clipa veni ceasul ei de mana din dormitorul fetelor. |
|||
17 Oct 2007, 14:58
|||
|
|||
"-E doar 17.00...ne-am putea petrece timpl in biblioteca,spuse Ginny Weasley."
"-Din nou?!?Ok,fie sa mergem atunci,raspunse Julia" Dupa cateva ore,Ginny Potter spuse: "-Ar cam trebui sa mergem,este 21.50...." "-Hadeti,zise Julia cu hotarare." Merssera sa ia pelerina invizibila si o urmara toate in liniste pe julia.Toate se gandeau la acelasi lucru:'De ce a chemato pe Julia in Padurea Interzisa?Ce vrea sa-i spuna si nu poate in timpul zilei?'Aceste intrebari erau in mintile fetelor,insa Julia parea foarte relexata....Cand ajunsera la marginea padurii,o noua intrebare lua forma!cea care o spuse fu Ginny Weasley: "-DEci Julia,Miranda a spus ca in Padurea Interzisa,nu?A mentionat cumva loculi?" "-Nu,raspunse ea."fetele mai mersera un pic inainte si o vazura intradevar pe Miranda,dupa un copac. Cea care saprse linistea fu Julia: "-BUn,sunt aici...de ce m-ai chemat?" Miranda parea sa se gandeasca insa la altceva: "-De ce le-ai adus si pe ele?" "-Ne-a adus fiindca suntem prietenele ei!!!!zise Ginny Potter "-Ma rog,nu prea conteaza....Am sa fiu directa!Stiu ca tu si prietenele tale vreti sa aflati mai multe despre mine,si puteti incerca cat vreti,dar n-o sa reusiti...Eu nu vreau sa va fiu o inamica,daca intradevar parintii mei sunt Devoratori ai Mortii,nu inseamna ca eu sunt de vina sau ca si eu voi fi la fel!Daca vorbesc reptomita nu inseamna ca iubesc serpii,ii urasc.Daca sunt la Viperini,NU INSEAMNA CA SUNT REA,EGOISTA SAU CE STIU YO CE GANDITI VOI!!!Am avut o copilarie foarte nefericita,in continuare nu am o relatie buna cu parintiii mei si ma urasc pe mine insami.CE NAIBA POT SA FAC SA NU MA CREDETI O FATA REA,EGOISTA,MINCINOASA ETC...????Intreba Miranda cu lacrimi in glas" "-If you hate everything about me,why do you love me?"
|||
17 Oct 2007, 20:18
|||
|
|||
"De'asta ne'ai chemat la ora asta in Padurea Interzisa??" intreba Ginny W. "Poti sa ne'o zici si in timpul zilei ce naiba"
"Asculta aici... doream sa va zic doar asta. Depinde de voi ce credeti despre mn. Mah rog, doar v'am zis shi.." Miranda le intoarse spatele si intra in castel. Julia o privi suspicioasa. "Nush ce sa zic... dar..." Julia se opri un pic ganditoare. Ginny W si P mureau de nerabdare. "Stiti ce cred?..." OOF: Plz lasati'o pe Julia sa continue!! |
|||
17 Oct 2007, 20:41
|||
|
|||
OOC : thanx Ginny W
![]() BIC : " ... Si eu am avut o copilarie relativ nefericita... inchipuiti-va ca eu nici macar nu mi-am cunoscut vreodata parintii... Trecand peste asta... daca chiar nu are trasaturile specifice viperinilor, atunci de ce Jobenul Magic a sortat-o la viperini? ... Presupun ca stiti ca Jobenul Magic nu greseste niciodata... Dar... daca Jobenul Magic nu greseste niciodata.. rezulta ca s-a intamplat ceva asemanator ca si la mine si Harry.. tineti minte? Jobenul Magic ne-a spus ca ne-am potrivi perfect la viperini... doar ca noi am cerut sa fim la cercetasi, caci acolo erau cei pe care deja ii luam drept prieteni... Dar... totusi.. daca tot spune ca nu e egoista etc... si ca nu se potriveste cu viperinii... De ce a vrut la viperini? " OOC2 : continuati voi.. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,842 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,290 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,771 |