Flying Monkey
|
05 Dec 2010, 15:33
|||
|
|||
Nici eu nu stiu . Ma asteptam la ceva mai dark probabil .
Dar chiar imi place asa . Nu mai refaci nimic ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Dec 2010, 15:59
|||
|
|||
Wow,mie mi-o place
![]() ![]() |
|||
05 Dec 2010, 18:25
|||
|
|||
E GENIALA. Si gata
Tot ce face Ronnie e GENIAL > ![]() Sooo... Daca ai timp... Daca nu ai altceva de facut... Si -hei!- acuma par ca si cum te-as lingusi Pe scurt, ai putea sa imi faci si mie o semnatura? ![]() Gasesti pe net daca vrei poze cu Susan Coffet [tipa aia e geniala ] si sa scrie ceva de genul "Life is crazy", sau cum crezi tu de cuviinta Dar, Ronnie, nu uita - daca nu ai timp sau chef, te rog sa n-o faci! ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
06 Dec 2010, 11:25
|||
|
|||
Sunt pur si simplu geniale
Cel putin , mie imi place mai mult a doua :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Dec 2010, 14:20
|||
|
|||
Ti-am facut doua variante pentru ca nu m-am putut decide in legatura cu pozele :
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Si Ronnie "a fost" tipa asta =)) my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Dec 2010, 14:26
|||
|
|||
Wow,deci Ronnie sunt super;x
Abia astept sa mai imi faci si mie unul cand o sa ai timp ![]() ![]() |
|||
06 Dec 2010, 18:33
|||
|
|||
chiar ca sunt geniale
intrebare..cine e fata? ![]() |
|||
06 Dec 2010, 21:24
|||
|
|||
E si cea de la semnatura ta, Bell.
Susan Coffey. Ronnie, voiam sa iti cer si eu o semnatura daca ai timp. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Dec 2010, 21:26
|||
|
|||
sure, issa.
nu promit sa ti-o fac pe loc, dar cred ca va fi gata pana la sfarsitul saptamanii. ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Dec 2010, 21:31
|||
|
|||
![]() ![]() Multumesc anticipat. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|