some love
|
07 Dec 2010, 17:13
|||
|
|||
Quote:de fapt, nu suport romantismul. Mie imi place , dar nu in exces. Adica , eu deobicei nu ma las "vrajita" de complimente cum sunt aproape toate fetele,de altfel. Dar totusi imi place sa primesc ciocolata de la baieti e singurul lucru "romantic" care-mi place. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Dec 2010, 20:33
|||
|
|||
eu pe de alta parte sunt foarte romantica sunt fericita cand vad ca cineva are o relatie care ii merge bine, si ca persoana respectiva e fericita la randul ei cu partenerul/partenera, mi se umple sufletul de fericire si, nu ma las vrajita de complimente cum a zis Jess, fiindca, cred ca am destula experienta cu falsele comlimente, iar acum imi dau usor seama daca un compliment e pe bune sau nu. Dar, mie personal imi place idea de a avea pe cineva aproape, cu care sa poti sa vorbesti despre orice, sa te incalzeasca iarna, sa va plimbati amandoi ore in sir, si sa fie si sentimental, nu cum ati scris in paginile aterioare, ca va implicati doar fizic, fara sentiment fara nimic. Poate sunt eu mai conservatoare, si mai de moda veche, dar nu sunt singura, si cred ca multor persoane de pe aici le place romantismul. Azi i'am zis unei colege ca e foarte dragut ca este de 8 luni cu iubitul ei, si ca sunt ei draguti impreuna, si chiar ma bucur pentru ea. Si iarasi, mi se umple inima de bucurie cand o vad pe sor'mea zambind si cand o vad fericita datorita iubitului ei. E frumos romantismul, si tot ce tine de el doar pentru ca face persoanele fericite, si eu vreau sa'i vad pe toti cei la care tin fericiti.
![]() |
|||
07 Dec 2010, 21:22
|||
|
|||
Sorry ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar nici mie nu-mi place romantismul.
Meh, I think it's pathetic, no offence. :| ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Dec 2010, 23:24
|||
|
|||
Sincer. intr'o relatie nu imi plac cuvintele alea siropoase . Adica , mi se par de prisos .
Un simplu " Te iubesc " e mai mult decat trebuie si mie imi ajunge. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Dec 2010, 23:33
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Sincer. intr'o relatie nu imi plac cuvintele alea siropoase . Adica , mi se par de prisos . De acord. Dar nu in prostie, sa zica ca un radio stricat: "Te iubesc", "Te iubesc", "Te iubesc", oriunde te-ai duce. Oamenii pur si simplu nu inteleg ce inseamna a iubi. A iubi nu inseamna simplu a placea, ci ca si cum nu ai putea trai fara o persoana, fara sa ii vezi zambetul, sa simti ca si cum viata se opreste in momentul in care se uita la tine. Am simtit numai o data in viata mea, dar mi-a fost de ajuns Si inca mai simt ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
07 Dec 2010, 23:35
|||
|
|||
Si eu am simtit o singura data in viata mea , Hayley. Am un an si ceva , in curand 2 , dar nu imi pare rau .
E cel mai frumos sentiment pe care il poate avea cineva. Si bineinteles ca nu poti sa spui din 2 in 2 secunde " Te iubesc " , dar uneori tanjesti dupa aceste 2 cuvinte . Macar sa le auzi o data pe zi si inima ti se umple de bucurie. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Dec 2010, 23:39
|||
|
|||
Hmm.
Sa spun ca nu-mi place romantismul.. as minti. E foarte frumos cand intre doua persoane exista acea armonie si se inteleg reciproc, pot vorbi despre orice si pot avea o incredere.. oarba unul in celalalt. Eu o spun din propria experienta. Eu si Matt mai avem momente cand pur si simplu "Te iubesc" nu ajunge.. [o faza de genul s-a intamplat si in seara asta] deci incepem sa insiruim o gramada de chestii si sa spunem tot felul de lucruri numai de dragul de a spune si mai ales, de a exprima cat de mult ne iubim. O relatie la distanta, cand cei doi se vad mai rar intareste increderea si asta e foarte bine din moment ce ea sta la baza. Asta e parerea mea, cel putin. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Dec 2010, 23:43
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Hmm. Sa stii ca tu ai maaare dreptate sincer, cred ca tu te pricepi foarte bine la chestii de genul asta. Eu sunt varza. Dar daca simt ca iubesc, nimic nu mai are rost pana la urma. Si mi se pare ceva foarte ciudat, tulburator, dar totusi foarte sweet sa pastrezi o relatie de la departare ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
07 Dec 2010, 23:54
|||
|
|||
Nu e vorba ca ma pricep.. nu prea se poate sa te pricepi la asta bine sau rau and so on. Totul depinde de persoane. Probabil un psiholog care ar putea "citi" oamenii foarte bine.. da, atunci da, chiar se pricepe ai putea spune. [si asa vreau psiholoaga ]
Doar ca spun din propria mea exeprienta. Sincer.. cred ca relatia cu Matt e singura care m-a facut sa realizez atat de multe lucruri, sa invat ce inseamna cu adevarat sa iubesti si.. cred ca e singura care are cu adevarat potential sa se transforme in.. ceva mai serios. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Dec 2010, 00:10
|||
|
|||
Bella, de acord, un simplu ''Te iubesc'' e de ajuns, si Helena, suntem la fel ;; ).
E penibil romantismul.. ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|