some love
|
08 Dec 2010, 10:25
|||
|
|||
Ma bucur ca ma sustii , Ash
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 17:26
|||
|
|||
mda, de acord, cand zici "te iubesc" ajunge, chiar daca uneori iti da impresia ca e ceva prea simplu, care nu exprima in totalitate tot ce simti pentru persoana iubita, dar, la urma urmei, asta e esenta, si, cum tin minte ca a zis Matt candva, decat sa incepi moartea caprioarei, mai bine te iubesc si atat romantism nu inseamna dulcegarii, sau alte chestii, care pot sa te exaspereze la un momentdat, cand sunt prea multe, sau alte lucruri de genul, romantism inseamna pentru mine sa fii romantic, sa ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti, dar nu prin cuvinte care sunt de prisos, sau doar prin simplul "te iubesc", prin gesturi, fapte etc.
![]() |
|||
08 Dec 2010, 17:35
|||
|
|||
Romantism ce vad eu pe aici
pai..Rose mereu spune ca i se pare ca sunt incredibil de romantica..dar nu pot sa spun ca intrec limita..pur si simplu, cred ca iubirea adevarata exista..totul e sa o intalnesti..pentru ca daca inca nu ai cunoscut persoana care sa iti fie intr'adevar, jumatatea pierduta, atunci normal ca spui ca nu exista dragoste adevarata.. Si la chestia cu romantismul..e de ajuns un "te iubesc" spus la momentul potrivit..o privire, orice..nu trebuie sa incepi cu poeziile lui Eminescu sau mai stiu eu ce sariti..pur si simplu, persoana care e langa tine va simti singura, va realiza daca tu esti sau nu o persoana de tipul asta..faptul ca iti place sa ii spui "te iubesc" de o mie de ori pe zi..mi se pare cam stupid..isi cam pierde din inteles expresia asta, devine comuna..banala.. Iar din experienta mea..care nu e chiar atat de vasta cateva relatii, unele chiar de durata exceptie ultima..nu am intalnit niciun baiat romantic pana acum..sau poate ar fi fost cineva, dar pentru care eu nu am simtit nimic..si mi'a parut mereu rau..adica, stiu ca imi aducea trandafiri..si asta chiar e un gest romantic..dar in rest, baietii rar au un caracter care sa ii indemne sa se comporte cu o fata ca si cum ar fi ceva delicat, care merita tot ce e mai bun..e cazul tau, Mat..tu si Iss chiar va puteti numi doi romantici si nu mi se pare nimic rau in asta..doar cei care intr'adevar exagereaza, si devin cateodata insuportabili |
|||
08 Dec 2010, 17:56
|||
|
|||
De ceva timp vad numai asta: "Romantismul e penibil." Puteti sa sustineti asta cu argumente?
Na, acum.. e dreptul vostru sa nu va placa. Eu spun ca e un lucru frumos, minunat, mai ales ca in ziua de azi rar mai vezi "romantismul" ala apus de mult intre cupluri. In special din partea barbatilor. Defapt, ce intelegeti voi prin romantism, eh? Dulcegarii de genul: Esti atat de frumoasa incat timpul sta pe loc pentru tine? Sau: Sunt sigur ca atunci cand te-ai nascut a plouat, deoarece cerul plangea din cauza faptului ca si-a pierdut cel mai pretios inger? Daca doar asta intelegeti voi prin romantism, nasol.. Sau serenade la balcon? Asta nu e romantism dupa parerea mea, e doar dorinta unui barbat de a se da mare. Serenade sub balcon.. cine dracu face asa ceva, in prima faza? Prea multe filme.. Dar o plimbare pe malul marii, singuri, la apusul soarelui? Asta nu v-ar placea? Asta e tot romantism. Dar sex salbatic pe melodii rock? Asta e tot un tip de romantism. Stiti ce inseamna defapt romantismul? E pur si simplu evadarea din relatiile obisnuite intre doua persoane, incalcarea ratiunii si eliberarea pasiunii. So sex intr-un garaj vechi, asta e tot romantism. Nu mai spuneti ca TOT romantismul e penibil, va contraziceti singure intr-un fel si e gresit. Pnm, acum.. asta e doar parerea mea.. Si la faza cu "te iubesc" chiar nu inteleg. De acord, spus in exces e o prostie. Sau nu o prostie, dar.. inutil? Dar e gresit sa afirmati ca daca un om spune de mai multe ori pe zi "te iubesc", asta inseamna ca nu intelege ce inseamna a iubi. Poate ca asa ii place lui/ei. Insa niciodata, dar NICIODATA aceste doua cuvinte nu vor devenii banale daca ambii parteneri le inteleg asa cum trebuie. Poti sa o spui de un miliard de ori, poti sa o spui la infinit. "Te iubesc" = banal? Serios.. Daca te duci la toaleta de mai multe ori pe zi, pentru o perioada lunga de timp, probleme cu prostata la barbati, gangsta shet, I dunno.. mai stiu eu ce. Atunci spui ca na, pentru X a devenit o banalitate sa mearga la toaleta. Daca ninge in iulie timp de 10 ani la rand spui ca e o banalitate, te surprinde in continuare ce-i drept, dar devine o banalitate. Dar "te iubesc" banal? Imposibil. In dragostea adevarata nu exista cuvinte de genul banal, gresit sau penibil. ![]() ![]() |
|||
08 Dec 2010, 19:17
|||
|
|||
Matt Isildur Wrote:Dar e gresit sa afirmati ca daca un om spune de mai multe ori pe zi "te iubesc", asta inseamna ca nu intelege ce inseamna a iubi. De acord. Daca nu te-as cunoaste nici nu mi-as da seama ca.. in mare parte vorbesti despre tine si ceea ce faci tu. Sincer.. cred ca eu si Matt ne spunem "Te iubesc" in fiecare zi. Minim de doua ori, daca ar fi sa estimez. Dar.. spun la fel de sincer ca niciodata nu ma satur sa o aud. Sau sa o spun. De fiecare data cand el o spune ca prima oara, doar ca diferit intr-un anumit fel. Insa de fiecare data imi bate inima mai tare. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Dec 2010, 19:31
|||
|
|||
Eu as putea spune ca.. sunt un romantic.. nu un anume tip de romantic.. nu genul ala de moda veche.. dar.. imi place sa adaug un strop mai mic sau mai mare de romantism si incerc sa fac asta oricand am ocazia. Deci imi place romantismul si am multe motive.
Si eu simt la fel, stii asta.. Mereu va fi la fel.. ![]() ![]() |
|||
08 Dec 2010, 20:05
|||
|
|||
Eu tot cred ca e penibil. Tu Matt, ai motive sa nu crezi asta.
So..nu-mi voi schimba ideea ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
08 Dec 2010, 20:10
|||
|
|||
Helena, atunci.. tie ce iti place intr-o relatie? Toti care ati spus ca romantismul este penibil, ce va doriti de la o relatie?
![]() ![]() |
|||
08 Dec 2010, 20:20
|||
|
|||
Eu nu am nimic cu romantismul , dar nu imi plac persoanele care folosesc cuvintele siropoase. Pur si simplu , daca cineva mi'ar spune papusa , sau iubi , sau orice altceva , deja mi se face greata.
Doar parerea mea . Daca iubesti pe cineva ii demonstrezi asta prin fapte , nu doar prin vorbe. Si depinde la ce fel de romantism te referi ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 20:31
|||
|
|||
Helena Daphne Rose Wrote:Sorry ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar nici mie nu-mi place romantismul. Ashlyn Meester Wrote:E penibil romantismul.. Din ce spuneti voi, tot romantismul e penibil. Asa cum v-am spus, romantismul este de multe feluri. Matt Isildur Wrote:Stiti ce inseamna defapt romantismul? E pur si simplu evadarea din relatiile obisnuite intre doua persoane, incalcarea ratiunii si eliberarea pasiunii. So sex intr-un garaj vechi, asta e tot romantism. Nu mai spuneti ca TOT romantismul e penibil, va contraziceti singure intr-un fel si e gresit. Nu confundati romantismul cu dulcegariile exagerate si cu declaratiile de dragoste. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|