Perle...peste perle :))
|
07 Dec 2010, 23:46
|||
|
|||
Dar tu nu ai vazut o vaza cu Cretu si cu Alexandra .
N : Cretu e nebun. Alexandra : Nu e singurul. Cretu : Ha-ha-ha. Stiam eu ca esti nebuna ca si mine A fost atat de sec felul in care a spus'o . X_X - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Dec 2010, 23:50
|||
|
|||
Vai.
Sau aia cu relaxatul relaxativ. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Dec 2010, 00:20
|||
|
|||
Quote: relaxatul relaxativ. Asta este de la aia cu In puii mei =))))))))))))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
08 Dec 2010, 12:38
|||
|
|||
Nu stiu de unde e.. dar faza a fost prea penala.
![]() You run. I con.
|
|||
08 Dec 2010, 17:07
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Ora de istorieNu stiu de ce, dar am o vaga impresie ca sunt 8 ani greu la profi cu matematicile Azi, la ora de romana, o colega s'a ridicat de pe un scaun din fata clasei si a dat peste brad. Proful:Stiti cum se cheama asta? Cosmina in pom Eu&Dana:Si pomul in aer Andreea:E comestibil Dana:Nu, e mancabil. Eu:Si apa e.. Eu si Dana:Baubila ![]() |
|||
08 Dec 2010, 18:06
|||
|
|||
Inainte de teza:
Eu: NU STIU NIMIIIIIC! Raisa: Ba stii. Da sa te ascult. Ce e aici? Eu: Prutul. Raisa: Ce e aici? Eu: Muntii Alpi. Raisa: Dar aici? Eu: Aaaaa.... nu stiu, ti-am zis ca nu stiu nimic! Raisa: Cum sa nu stii, fetito? Rimeaza cu p*la! Eu: Aaaa... Vistula! |
|||
08 Dec 2010, 18:12
|||
|
|||
^^ si la mine au zis astia odata faza cu "baubila" intr'o ora de chimie..in loc de potabila
![]() # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
08 Dec 2010, 20:55
|||
|
|||
Alina: Bai, daca iti dau un Mos Craciun, faci ca trandafiru'!
=)) You run. I con.
|
|||
08 Dec 2010, 20:59
|||
|
|||
Profa' de romana : " Vai. dar tu chiar n'ai cei 7 ani de acasa. Da'ti alea jos de pe mana. Nu iti este rusine sa porti manusi ? "
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 21:11
|||
|
|||
Bells.
N-am sa uit, pe bune. Nu inteleg ce e atat de neobisnuit. Mai ales ca era frig rau. Meh.. profa de romana.. :- ?? "Ce te poti astepta." You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|