some love
08 Dec 2010, 21:07
Nici eu si nici Matt nu suntem aici sa ne certam / contrazicem cu voi. Matt a spus clar ca e dreptul vostru sa spuneti ca nu va place. Fiecare ne-am expus punctul de vedere and so on. Dar.. sincer, ganditi-va si la faptul ca o relatie nu poate fi bazata numai pe gesturi, asa cum nu poate fi bazata numai pe vorbe. Cele doua trebuie sa fie impreuna si in egala masura. Deci trebuie sa existe si romantism, cat de putin.
Nimeni nu demonstreaza ca are caracter de piatra daca spune "Nu, frate, eu urasc romantismul. Ce-i aia ?". Ca si eu vreau sa arat ca nu sunt chiar atat de interesata in materie de orice, ca nu-mi pasa si ca.. da, am caracter de piatra, dar daca spun ca nu apreciez romantismul.. mint.

Bella Cullen Wrote:Pur si simplu , daca cineva mi'ar spune papusa , sau iubi , sau orice altceva , deja mi se face greata.

Sa inteleg, Bells, ca tie nu ti-ar placea deloc sa te alinte in vreun fel persoana iubita..
Bine ca de acum stiu cum sa te enervez, desi.. mna, eu nu sunt B.
...
Mneaaa, m-am razgandit.. tot "tuta" ramai. >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08 Dec 2010, 21:14
Orice altceva de genul ala , Isa.
E suficient sa imi spuna un cuvant dragut la cateva zile . Urasc abuzurile Finna

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
08 Dec 2010, 21:18
Taci cu abuzurile ca ma gandesc la altceva. Finna

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
08 Dec 2010, 21:31
Da. stiu
Numai tu te poti gandi la abuzuri s*x*ale Finna

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

08 Dec 2010, 21:36
mda, de acord, cand zici "te iubesc" ajunge, chiar daca uneori iti da impresia ca e ceva prea simplu, care nu exprima in totalitate tot ce simti pentru persoana iubita, dar, la urma urmei, asta e esenta, si, cum tin minte ca a zis Matt candva, decat sa incepi moartea caprioarei, mai bine te iubesc si atat Laughing romantism nu inseamna dulcegarii, sau alte chestii, care pot sa te exaspereze la un momentdat, cand sunt prea multe, sau alte lucruri de genul, romantism inseamna pentru mine sa fii romantic, sa ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti, dar nu prin cuvinte care sunt de prisos, sau doar prin simplul "te iubesc", prin gesturi, fapte etc.

PS:Mesaj care trebuia sa fie dupa cel al lui Bell pe pagina 40, dar nu stiu unde a disparut, chiar daca la mine la mesaje postate apare :- ??

[Image: 2igkmd1.png]
08 Dec 2010, 21:39
Apare la pagina 39. Cel putin la mine Happywide

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

08 Dec 2010, 21:40
si atunci eu cum de l'am scris dupa ce am citit ce a scris Bell? mrg, ciudat :- ??

[Image: 2igkmd1.png]
08 Dec 2010, 21:52
Bella Cullen Wrote:Pur si simplu , daca cineva mi'ar spune papusa , sau iubi , sau orice altceva , deja mi se face greata.

Cand o sa iubesti cu adevarat o sa-ti treaca greturile.

Acum vreun an si ceva am fost cu o tipa si asta imi zicea toata ziua te iubesc din 5 in 5 minute. Bai tati ma seca efectiv. Ma enerva de numai puteam. Mi se parea cel putin ciudat la vremea aia. Adevarul e ca, ceea ce se intampla atunci era foarte normal. Atunci cand un lucru nu te intereseaza sau nu e cauza comuna pur si simplu te enerveaza cand e repetat de mii de ori. Eu traiam atunci cu impresia ca o iubesc dar de fapt nu o iubeam, de-asta mi-a fost si foarte usor sa o parasesc si sa o vad plangand si ma durea in cot, pentru simplu fapt ca n-o iubeam.

In schimb, acum vreau sa aud astea doua cuvinte permanent pentru ca le ador, pentru ca o iubesc cu adevarat pe ea !

Radeam de un prieten ca tot timpul isi alinta prietena cu ingeras si te ubesc te ubesc numa asa ii facea. Ma seca. Eh si la un moment dat am simtti si eu nevoia sa fac asa cu iubita mea. Nu cu ingeras sau faze. Cu chestiile noastre adica pisoiash, pisoi, pisi, pui, puiut, iubi, iubita, iubire, etc.

Nu cred ca romantism inseamna sex salbatic pe rock mai ales in conditiile in care dragostea/sexul au o insemnatate ridicata pentru mine din punct de vedere emotional si religios. sex pe rock ar fi combinatia letala, deloc romantic ci pur si simplu excentric. Romantismul nu inseamna destrabalare, desfrau sau mai stiu eu ce. De fapt definitia in DEX este "Înclinare spre visare, spre melancolie". In zilele noastre e interpretat putin mai mult diferit. Eu ma simt foarte bine cand ii deschid usa si o las sa intre prima, cand ii car ghiozdanul, cand ii ofer un trandafir, cand vorbesc dulce cu ea, cand ii iau haina, cand ii sarut mana sau alte astfel de lucruri. Nu mi se pare deloc penibil. Asta e mentalitate de copii d-astia "emancipati" bine de tot. D-astia din generatia asta noua, urban groove. Nu frate, eu consider ca romantismul e o dovada in plus de afectiune si sensibilitate fata de persoana de langa tine.

08 Dec 2010, 21:57
Matt, nu confund romantismul cu dulcegariile pe care apropo, si pe alea le urasc. I'm just..totally anti-love now!
Mnoh, nu-mi doresc o relatie de lunga durata nici dupa 20 de ani, ci dupa 30..pentru ca nu as suporta. Nu e vorba ca nu sunt capabila de iubire, dar am o fire prea libertina si prefer sa fiu independenta. Nu sunt asexuala sau ceva de genul =)))) , dar pur si simplu nu e de mine. Cand va fi timpul pentru iubire adevarata cu o relatie serioasa (oh my fuckin'..), ok.
Si intr-un fel sau altul nici eu vreau asta..acum n-am nevoie de iubire, ca sa nu mai spun ca in viitor pe primul loc va fii strict cariera.
Insa admir persoanele care se iubesc din tot sufletul. Presupun ca au o stare de eforie constanta si un gol in stomac. O.o Love is a drug, anyway.

Got it now, Matt? Sper sa nu intelegi gresit..de fapt, din partea mea poti sa ma crezi imatura sau orice.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
08 Dec 2010, 22:01
Helena Daphne Rose Wrote:Matt, nu confund romantismul cu dulcegariile pe care apropo, si pe alea le urasc. I'm just..totally anti-love now!
Mnoh, nu-mi doresc o relatie de lunga durata nici dupa 20 de ani, ci dupa 30..pentru ca nu as suporta. Nu e vorba ca nu sunt capabila de iubire, dar am o fire prea libertina si prefer sa fiu independenta. Nu sunt asexuala sau ceva de genul =)))) , dar pur si simplu nu e de mine. Cand va fi timpul pentru iubire adevarata cu o relatie serioasa (oh my fuckin'..), ok.
Si intr-un fel sau altul nici eu vreau asta..acum n-am nevoie de iubire, ca sa nu mai spun ca in viitor pe primul loc va fii strict cariera.
Insa admir persoanele care se iubesc din tot sufletul. Presupun ca au o stare de eforie constanta si un gol in stomac. O.o Love is a drug, anyway.

Got it now, Matt? Sper sa nu intelegi gresit..de fapt, din partea mea poti sa ma crezi imatura sau orice.

Ai 13 ani care spun totul despre tine.