Invatand in fiecare zi...
|
08 Dec 2010, 17:03
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Azi am invatat ca Layla canta la chitara Ce tare esti Si eu asta am invatat, doar suntem cele mai bune prietene = aceasi clasa Si canta Metalica Iar apoi a inceput sa cante ( nebuna de ea) : Mosule ce tanar esti [ Mosule ce tanar esti E prima seara cand vii la mine Nu te mai las sa pleci Noapte de vis alaturi de tine ! ] Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
08 Dec 2010, 17:21
|||
|
|||
Mda, si eu stiu sa cant la chitara si stiou introducearea de la Nothing Else Matters ; ))
![]() |
|||
08 Dec 2010, 17:24
|||
|
|||
Azi am invatat cat de dor mi se face de tine, Al, cand nu vorbim..si asa luni m'am foit toata ziua la scoala si dupa-amiaza ca nu am avut telefonul
|
|||
08 Dec 2010, 19:56
|||
|
|||
Astazi am invatat cat de mult poti iubi o bestie.
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 19:56
|||
|
|||
Azi am invatat colinde!
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
08 Dec 2010, 21:14
|||
|
|||
Azi am invatat ca Adri nu-mi vrea doar averea.
P.S. - Si colinde. Dess, de ce te uitai la mine cand cantai azi? =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Dec 2010, 21:21
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote: Iti cadeau ochelarii pe nas...X_X :>
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
08 Dec 2010, 21:22
|||
|
|||
Ba nu.
Iar imi punea Vasi coarne? ![]() You run. I con.
|
|||
08 Dec 2010, 21:22
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Ba nu. Nu stiu d-astea :-S
|
|||
08 Dec 2010, 21:24
|||
|
|||
Asta imi aminteste de..
Valen: Am dat drumu' la combina si am ascultat o combinatie. Cretzu: DFa, si eu ma relaxez relaxativ. Am invatat astazi ca si Cretzu e de treaba. Mi-a mai soptit cand mai greseam la mate azi, cand m-a scos proful la tabla pentru nota. ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|