Fur cartea userului de mai sus
16 Oct 2007, 20:31
Din pacate te-ai ascuns in casa mea din stele, si eu te-am gasit acolo. Iti iau cartea si te dau afara, inchid toate usile si geamurile, ma duc in camera mea, numai roz, si citesc al treilea capitol.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
Find all posts by this user
16 Oct 2007, 22:38
Da' eu turbez din nou cand vad k nu mai am cartea. Trec prin toate galaxiile posibile shi pana la urma te gasesc, te arunc pe Marte (stai linistita k nu poti muri iti fur cartea si frigiderul ToungeToungeTounge si ma ascund in pasta de dinti a lui Ron =)))) (pe care nu o foloseste niciodata sperFinna)
17 Oct 2007, 17:28
Folosesc o vraja care schimba pasta de dinti in apa si asa te gasesc.Iti fur cartea te pun intro sticla si te arunc in Oceanul Atlantic.
Eu creez o planeta,Kukonushu,si ma duc acola si incep sa citesc sfarsitul.Happywide

apropo ce carte este??
17 Oct 2007, 20:30
habar n'am... una infinita... dar o luam pe capitole... ce'as vrea sa citesc odata sfarsitul X-( (tre sa citesti toate capitolele... si cred k jocu nu se va termina niciodata)
Deci ies din sticla datorita unui tampit de copil care credea k sunt nush ce duh si k ii voi indeplini 3 dorintze ma rog imi fac o planeta, Minioploportinolofiintolopeponiac =)))) care e toata rozFinna deci o fac langa a ta. ma catapultez si ajung cu bine p a ta (planetele erau apropiate). Iti iau cartea si... tadam! ma intorc pe planeta mea. dar k siguranta, folosesc o vraja care sa faca planeta mea sa plece de langa a ta sa nu te catapultezi sa spargi linhistea publicaSmile deci acum distanta dintre planeta ta si a mea este echivalenta cu distanta dintre soare si pluto
19 Oct 2007, 20:31
pai... vin dp pamant cu o super racheta cu turbo vin pe planeta ta din pacate trebuie sa te omor cu Abracadabra si iti iua cartea ma duc pe pluto transform planeta intr-un loc pasnic si ma teleportez in alta dimensiuneFinna

[Image: ravenclaw.jpg]
19 Oct 2007, 22:22
nu ai voie sa omoriHappywide in fine

Eram langa tine shi nu ai vaz. TI-am dat cu cartea in cap...shi p orma am plekt intr-un loc unde nu plate fi gasit de absoliut nimeni shi citesc cap 6Devil, incepand sa plang deoarece personajul principal tocmai se imbolnavise.Tounge

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
19 Oct 2007, 22:25
uuuuuppppsssHappywideHappywide nu am shtiut ca nu am voie sa omor sczHappywideHappywide

19 Oct 2007, 22:26
OFF: NU MAI SUPORT!!! DE CATE ORI POT MURI???
Iar inviez ma duc sa o pocnesc pe ChoChang (scz da' ma enervai =))) o gasesc pana la urma p Rowena cu Harta Strengarilor ToungeTounge iau cartea si citesc urmatorul capitol ascunsa intr'un cufar imens plin cu manare, oxigen apa bla bla bla inchis cu 4485620384941836723047 de farmece si 34876201893482046 de coduri secrete!!
19 Oct 2007, 22:28
imi pare rau daca te-ai suaparat pe mnHappywideHappywide....really sorry

19 Oct 2007, 22:40
hai k nu m'am suparatSmile glumeam ji yo