some love
|
08 Dec 2010, 22:03
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Acum vreun an si ceva am fost cu o tipa si asta imi zicea toata ziua te iubesc din 5 in 5 minute. Bai tati ma seca efectiv. Ma enerva de numai puteam. Mi se parea cel putin ciudat la vremea aia. Adevarul e ca, ceea ce se intampla atunci era foarte normal. Atunci cand un lucru nu te intereseaza sau nu e cauza comuna pur si simplu te enerveaza cand e repetat de mii de ori. Eu traiam atunci cu impresia ca o iubesc dar de fapt nu o iubeam, de-asta mi-a fost si foarte usor sa o parasesc si sa o vad plangand si ma durea in cot, pentru simplu fapt ca n-o iubeam. Sunt in totalitate de acord cu ce ai spus, Raiz. Vorbeam cu Matt acum o jumatate de ora despre asta si el imi spunea "Mna, poate suntem noi altfel, desi ma indoiesc.." dar in mintea mea tot ce spuneam era "Daca noi suntem altfel.. si Raiz si Sinzy sunt altfel. Asa ca noi." Ma bucur ca m-am convins. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Dec 2010, 22:05
|||
|
|||
Raizen, daca unui cuplu i se pare romantic ca faca asta, atunci poate fi numit romantism, nu? Nu prea conteaza ce inseamna cuvantul in sine, ci actiunile care pot fi considerate romantice si care pot alcatui romantismul, nu? Cel putin eu asa cred. Anyway, nici mie nu mi se pare romantic sa fac asa ceva, e mai mult excentric asa cum ai spus si tu. Dar normal ca romantismul nu inseamna destrabalare sau desfrau. Nici nu am spus asa ceva.
Helena, nu am spus ca esti imatura sau mai stiu eu ce, dar oricine and I mean ORICINE are nevoie de un strop de romantism, fie el mai excentric sau nu. E ca si cum ai spune ca urasti sa traiesti, banuiesc. Sau ca vrei sa fii singura toata viata. ![]() ![]() |
|||
08 Dec 2010, 22:10
|||
|
|||
N-am zis ca vreau sa fiu singura toata viata.
Anyway..am incheiat aici ca vad ca voi duceti totul la extreme. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
08 Dec 2010, 22:11
|||
|
|||
Este doar o discutie normala, nimic personal.
![]() ![]() ![]() |
|||
08 Dec 2010, 22:13
|||
|
|||
Las-o ma ca e mica. Nu stii cum se stramba copiii mici cand ii vad pe adulti sarutandu-se ?
![]() |
|||
08 Dec 2010, 22:14
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Bella Cullen Wrote:Pur si simplu , daca cineva mi'ar spune papusa , sau iubi , sau orice altceva , deja mi se face greata. Nu cred , Raizen . Pentru mine chiar e de ajuns un simplu " Te iubesc . " Si . stiu si eu ce inseamna sa iubesti pe cineva. Sa faci totul pentru acea persoana , fara sa astepti nimic in schimb. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 22:16
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Raizen Isildur Wrote:Bella Cullen Wrote:Pur si simplu , daca cineva mi'ar spune papusa , sau iubi , sau orice altceva , deja mi se face greata. Nu neaparat. De cele mai multe ori, parerile se schimba in timp. Stiu ca-ti vei gasi dragostea adevarata si atunci sa vezi ![]() |
|||
08 Dec 2010, 22:22
|||
|
|||
Probabil timpul isi va spune cuvantul . :-)
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 22:49
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:nu am intalnit niciun baiat romantic pana acum..sau poate ar fi fost cineva, dar pentru care eu nu am simtit nimic..si mi'a parut mereu rau..adica, stiu ca imi aducea trandafiri..si asta chiar e un gest romantic..dar in rest, baietii rar au un caracter care sa ii indemne sa se comporte cu o fata ca si cum ar fi ceva delicat, care merita tot ce e mai bun. "Pana acum" e cuvantul cheie. Sunt absolut sigura ca o sa gasesti o persoana potrivita la momentul potrivit. Lucrurile cele mai frumoase se intampla cand te astepti mai putin. Si baietii... vechiul subiect "baietii". Sunt persoane si persoane, insa de cele mai multe ori intr-adevar ei lasa sa se vada mai degraba partea mai manly din ei, ca deh, masculii Insa eu cred ca putinii baieti care CHIAR IUBESC cu adevarat, in profunzime, ar face orice ca ea sa se simta bine; de cele mai multe ori, baietii au instinct protector asupra iubitelor lor. Bella Cullen Wrote:Daca iubesti pe cineva ii demonstrezi asta prin fapte , nu doar prin vorbe. Si depinde la ce fel de romantism te referi E adevarat, insa si vorbele au rolul lor. Sigur ca de foarte multe ori ramane loc de interpretare, insa de ce ai lasa acel loc? De ce sa nu clarifici situatia. Normal, faptele sunt cele remarcabile sa zicem asa, insa o relatie in care exista pur si simplu numai actiuni e aproape o relatie muta. Trebuie sa existe o combinatie intre fapte si vorbe pentru ca si faptele sunt importante, dar si vorbele. Dupa parerea mea, nu este prea bine sa ii arati iubire ori numai prin fapte, ori numai prin vorbe. In ambele cazuri, mi se pare ca lipseste ceva. Raizen Isildur Wrote:In schimb, acum vreau sa aud astea doua cuvinte permanent pentru ca le ador, pentru ca o iubesc cu adevarat pe ea ! [...] Imi place sa vad ca exista asemenea baieti care isi apreciaza asa de mult iubitele. Felicitari din partea mea! Cat despre partea cu copiii, eu cred ca este vorba mai ales de societatea de astazi. Cand eram mici visam la nunti ca in povesti, ca pentru printese si printi. Acum am vazut asa o tendinta mai ales spre partea fizica a lucrurilor. Fete de 12-13 ani care deja se intereseaza de metode contraceptive cand ar trebui sa faca, zic eu, alte lucruri potrivite varstei. Nu zic ca nu este bine sa se intereseze, insa mi se pare extrem de devreme. Nu stiu, e un subiect intr-adevar foarte discutabil. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
08 Dec 2010, 22:55
|||
|
|||
Quote:E adevarat, insa si vorbele au rolul lor. Sigur ca de foarte multe ori ramane loc de interpretare, insa de ce ai lasa acel loc? De ce sa nu clarifici situatia. Normal, faptele sunt cele remarcabile sa zicem asa, insa o relatie in care exista pur si simplu numai actiuni e aproape o relatie muta. Trebuie sa existe o combinatie intre fapte si vorbe pentru ca si faptele sunt importante, dar si vorbele. Dupa parerea mea, nu este prea bine sa ii arati iubire ori numai prin fapte, ori numai prin vorbe. In ambele cazuri, mi se pare ca lipseste ceva. N'am zis ca intr'o relatie trebuie sa existe doar fapte . Bineinteles ca ma bucur atunci cand imi spune " Te iubesc " sau cand spune cuvinte care ma fac sa ma simt speciala , doar ca .. pentru mine faptele conteaza mai mult . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|